Hayırlısı olsun canım benim. Umarım hatasını anlar da daha fazla üzülmezsin. Ama ben iyiliğini isteyen arkadaşın olarak tekrar acele karar verme derim.
bende agır şeyler söyledim ne halt yiyosun orda mutlumusun falan filan dedimm.. onu da söyleyim tek taraflı olmasın.. ama dönüşü yok..bitti
bende agır şeyler söyledim ne halt yiyosun orda mutlumusun falan filan dedimm.. onu da söyleyim tek taraflı olmasın.. ama dönüşü yok..bitti
Tatlım dur bi sakin ol canına yazık verdiğin emeklere onca şeylere yazık küçük şeyleri hepimiz büyütüyoruz ama dönüp arkaya baktığımızda saçma buluyoruz eşine sen sıcacık ve olumlu yaklaşırsan karşılık alırsın hakeza o da...senin adına eşinin gönlüne dua okuyacam ve kısa sürede inş düzelecek herşey bir yuva kolay kurulmaz ama çabuk yıkılır... Bi binayı düşün onca emek onca iş ve sonra küçük bi deprem de yok olmuş içinde de kalpleriniz.. Anlayışsızlık yerine sevgi gelsin gönlünüze üzülme ve Rabb'inden hakkından hayırlısını dile...bende agır şeyler söyledim ne halt yiyosun orda mutlumusun falan filan dedimm.. onu da söyleyim tek taraflı olmasın.. ama dönüşü yok..bitti
canım bende kızdım evet kötü şeyler söyledim.. bu kadar tartışmanın üstüne nasıl gelcen bu eve dedim.. gelmiyorum dedi gelirsem şöyleyim böyleyim dedi.. bende evine gelmeyen adamla nikahlı kalmam dedim.. gri yok bende ak yada karadır.. oda blörf yaptıgımı ima edince.. artık dönüşü yok.. o dilekçeyi vermem lazım.. yoksa bana saygısı da kalmaz..
Denizzz ne oluyo allah korusun
mrb denizcim.... Ofkeyle kalkan zararla oturur derler sakinles ve öyle düşün su an çok sinirlisin yanlış kararlar verebilirsin öfkeyle bi hatta yapıp dönülmez yollara girme her karı koca arasında oluyor böyle şeyler ama o dilekçenden sonra araya fitne gitmiş olur her kavgada boşanma düşünürsünüz...uzakta olduğunuz için de birbirinizin gözündeki sevgiyi goremiyorsunuz yan yana olsa hemen barisirdiniz böyle düşün o seni seviyo
Hep derim insan sinirliyken karar vermemeli... bi karar vermeye çalışıyorsan üstüne en az 3 gece uyu der hep annem. Bence bi sakin ol önce. Kendin kendini sinirlendiriyorsun farkında mısın??
Bir inat ugruna yuvani mi bozcan cnm yaaa yapma kizginsin sinirlisin kolay kurulmaz yuva bak benim esim neler dio baskasiyla evlense coktan cocugu olurmus bilmem ne ama ben bile gitmedim yapma tatlim esinin gelmesini bekle
okudugun gibi canım..çok çaresizim çok üzgünümçıkar yol bulamıyorum.. boktan şeylerden yuvam yıkılıyo.. halbuki birçok evlililkten daha iyiydi diyebilirim ama buraya kadarmışş
canım akıl ver o zaman.. ne yapıcam.. son sözün bu dimi kabul ediyosun dedim ne istiyosan onu yap dedi.. şimdi Allah için söyle ne yapılır ne konuşulur ki bundan sonra.. varsa gururumu kırmadan çözümün sen söyle.. dilekçeyi vermezsem yine lafını yedi der.
canım benim ya dilerim çifter çifter bebişlerin olurda ona da kapk olur.. ama işte ben kaldıramam tamam kıskançlık ettim diyelim paranoyakça konuştum öyle mi yapması lazım benim kendine nasıl düşkün oldugumu o kadar iyi anladıki şuan baksana rest çekebiliyor.. ya tamam elbette ayrılmak istemiyorum ama lütfen yardım edin gururumu kırmadan boşanmayı cidden yapacagımı ona hissettirerek ne yapabilirim..
canım benim ya dilerim çifter çifter bebişlerin olurda ona da kapk olur.. ama işte ben kaldıramam tamam kıskançlık ettim diyelim paranoyakça konuştum öyle mi yapması lazım benim kendine nasıl düşkün oldugumu o kadar iyi anladıki şuan baksana rest çekebiliyor.. ya tamam elbette ayrılmak istemiyorum ama lütfen yardım edin gururumu kırmadan boşanmayı cidden yapacagımı ona hissettirerek ne yapabilirim..
canım akıl ver o zaman.. ne yapıcam.. son sözün bu dimi kabul ediyosun dedim ne istiyosan onu yap dedi.. şimdi Allah için söyle ne yapılır ne konuşulur ki bundan sonra.. varsa gururumu kırmadan çözümün sen söyle.. dilekçeyi vermezsem yine lafını yedi der.
kocacım bu aksam bana ocakcıbaşı alacakmış hahaocakcıbaşına gidiyoruz bu akşam ne mutlu oldum anlatamam hep beraber gidelim sizde gelin...
canım birazdan yapcam duayı selavat çeken çekmeyen herkes için...
denzcm sana bsey soleym mı bu adam senn onu nasl sevdgnı bldgı ıcn yapamcanı sanıyo ama bn dılekce ver derm snra o dsunsun barsrsan dlekcenı gerı alırsın hem havaalnndaykn yaptgı cok ayptı hemde sana tel de soledklerı cok ayıp demekkı orda yeterı kadar eglenyo senı takmyo ble
kusura bakmayın wınn kullanıyorum.. sinir oldum o kadar agırki tek tek cevap yazamıyorum.. ama hepinizinkini okuyorum.. çok sagolun.. diyorum cuma gelecek ya eve gelmicek sözüm ona.. bacısına gider uyuz.. neyse pazartesi arayıp saat verip gel anlaşmalı dilekçe vericez diyeyim.. kendi elleriyle gelip imzalarsa zaten bitmiştir.. ama büyük ihtimal gelmez agrıza çıkarır ne yapıosan git kendin yap falan der.. o zaman anlar sanırım ciddiyetimi..
kusura bakmayın wınn kullanıyorum.. sinir oldum o kadar agırki tek tek cevap yazamıyorum.. ama hepinizinkini okuyorum.. çok sagolun.. diyorum cuma gelecek ya eve gelmicek sözüm ona.. bacısına gider uyuz.. neyse pazartesi arayıp saat verip gel anlaşmalı dilekçe vericez diyeyim.. kendi elleriyle gelip imzalarsa zaten bitmiştir.. ama büyük ihtimal gelmez agrıza çıkarır ne yapıosan git kendin yap falan der.. o zaman anlar sanırım ciddiyetimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?