Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayırlısı olsun canım benim. Umarım hatasını anlar da daha fazla üzülmezsin. Ama ben iyiliğini isteyen arkadaşın olarak tekrar acele karar verme derim.

canım akıl ver o zaman.. ne yapıcam.. son sözün bu dimi kabul ediyosun dedim ne istiyosan onu yap dedi.. şimdi Allah için söyle ne yapılır ne konuşulur ki bundan sonra.. varsa gururumu kırmadan çözümün sen söyle.. dilekçeyi vermezsem yine lafını yedi der.

bende agır şeyler söyledim ne halt yiyosun orda mutlumusun falan filan dedimm.. onu da söyleyim tek taraflı olmasın.. ama dönüşü yok..bitti

Hep derim insan sinirliyken karar vermemeli... bi karar vermeye çalışıyorsan üstüne en az 3 gece uyu der hep annem. Bence bi sakin ol önce. Kendin kendini sinirlendiriyorsun farkında mısın??

bende agır şeyler söyledim ne halt yiyosun orda mutlumusun falan filan dedimm.. onu da söyleyim tek taraflı olmasın.. ama dönüşü yok..bitti

Bir inat ugruna yuvani mi bozcan cnm yaaa yapma kizginsin sinirlisin kolay kurulmaz yuva bak benim esim neler dio baskasiyla evlense coktan cocugu olurmus bilmem ne ama ben bile gitmedim yapma tatlim esinin gelmesini bekle

Tatlım dur bi sakin ol canına yazık verdiğin emeklere onca şeylere yazık küçük şeyleri hepimiz büyütüyoruz ama dönüp arkaya baktığımızda saçma buluyoruz eşine sen sıcacık ve olumlu yaklaşırsan karşılık alırsın hakeza o da...senin adına eşinin gönlüne dua okuyacam ve kısa sürede inş düzelecek herşey bir yuva kolay kurulmaz ama çabuk yıkılır... Bi binayı düşün onca emek onca iş ve sonra küçük bi deprem de yok olmuş içinde de kalpleriniz.. Anlayışsızlık yerine sevgi gelsin gönlünüze üzülme ve Rabb'inden hakkından hayırlısını dile...

Ne diyceğimi bilemiyorum canım ya. Doğru olduğuna inandığını, yüreğinden geleni yap tabiki. Ben olsam bu durumda biraz ortam değiştirip zamana bırakırdım herhalde.

mrb denizcim.... Ofkeyle kalkan zararla oturur derler sakinles ve öyle düşün su an çok sinirlisin yanlış kararlar verebilirsin öfkeyle bi hatta yapıp dönülmez yollara girme her karı koca arasında oluyor böyle şeyler ama o dilekçenden sonra araya fitne gitmiş olur her kavgada boşanma düşünürsünüz...uzakta olduğunuz için de birbirinizin gözündeki sevgiyi goremiyorsunuz yan yana olsa hemen barisirdiniz böyle düşün o seni seviyo

Hep derim insan sinirliyken karar vermemeli... bi karar vermeye çalışıyorsan üstüne en az 3 gece uyu der hep annem. Bence bi sakin ol önce. Kendin kendini sinirlendiriyorsun farkında mısın??

varsa bi alternatif çözümünüz uymaya hazırım.. ama dedigime bi dikkat et.. ona göre bi çözüm ver lütfen.. adam blörf yapıorum sanıyo.. bu çok kırıcı..

Bir inat ugruna yuvani mi bozcan cnm yaaa yapma kizginsin sinirlisin kolay kurulmaz yuva bak benim esim neler dio baskasiyla evlense coktan cocugu olurmus bilmem ne ama ben bile gitmedim yapma tatlim esinin gelmesini bekle

canım benim ya dilerim çifter çifter bebişlerin olurda ona da kapk olur.. ama işte ben kaldıramam tamam kıskançlık ettim diyelim paranoyakça konuştum öyle mi yapması lazım benim kendine nasıl düşkün oldugumu o kadar iyi anladıki şuan baksana rest çekebiliyor.. ya tamam elbette ayrılmak istemiyorum ama lütfen yardım edin gururumu kırmadan boşanmayı cidden yapacagımı ona hissettirerek ne yapabilirim..

okudugun gibi canım..çok çaresizim çok üzgünüm çıkar yol bulamıyorum.. boktan şeylerden yuvam yıkılıyo.. halbuki birçok evlililkten daha iyiydi diyebilirim ama buraya kadarmışş

Sakin ol hayatim sana bunu diy le bilirim ewet hsklidin geri adim atarsan lafini yuttu digcek sana digcegim dilekce werme git birinde kal o geldiginde ewde olma haberde werme meraklansin seni kaybetme korkusu sok icine we dilekce wericekmis gibi dawran sende sakinles bu arada

Bak her şeyi bir kenara bırak. Gururunu, sinirini falan. Konuştuklarınızı objektif olarak değerlendir. Belki sen üstüne çok gitmişsindir. Belki gittiğinden beri telefonlarını açmadığın için kendince seni cezalandırmak istemiştir. Bırak eve gelsin. Paşa paşa gelecek. Baktın gelmiyor, dediğim gibi bir süre oradan uzaklaş. Ne biliym bir arkadaşında kal, ailenin yanına git ya da başka bi yere. O zaman blöf yapmadığını anlar. Ama hemen dilekçe falan verme. Gelene kadar ikinizde sakinleşirsiniz.

Canım en sağlıklısı ailen yakınsa eşin geldiğinde sessizce annenlere git ama ailene bişi söyleme belki evde tek oluşu zoruna gider anlar senin yokluğunda ne kadar zor olacağını

Denizcim inan bana öfkeyle hareket ediyorsun şu anda ve zararla oturacaksin. . Esin de donersem ne olayim demiş. Ama donecek mecburen. Inan sher evlilikte eşler birbirine zaman zaman boyle beylik laflar edip sonunda yutmustur. . Sen o davayi açınca sana olan saygısı artmayacak emin ol.. Ve ondan ayrılacak olsan daha iyi biri mi cikacak karsina.. Bence bekle eşin nasılsa ozur dileyecek.. ozaman guzelce konuşur sunuz. .

Bir birinizi gorunce gecicek sinirinz bence suan sadece kendini uzdugun icin kizacaksin kendine uzaktasiniz ozlediniz ondan bunlarin hepsi ne demis mevlana kizgin yaga su dokme koy kenara sogumasini bekle gelince bitcek hersey

denzcm sana bsey soleym mı bu adam senn onu nasl sevdgnı bldgı ıcn yapamcanı sanıyo ama bn dılekce ver derm snra o dsunsun barsrsan dlekcenı gerı alırsın hem havaalnndaykn yaptgı cok ayptı hemde sana tel de soledklerı cok ayıp demekkı orda yeterı kadar eglenyo senı takmyo ble

kusura bakmayın wınn kullanıyorum.. sinir oldum o kadar agırki tek tek cevap yazamıyorum.. ama hepinizinkini okuyorum.. çok sagolun.. diyorum cuma gelecek ya eve gelmicek sözüm ona.. bacısına gider uyuz.. neyse pazartesi arayıp saat verip gel anlaşmalı dilekçe vericez diyeyim.. kendi elleriyle gelip imzalarsa zaten bitmiştir.. ama büyük ihtimal gelmez agrıza çıkarır ne yapıosan git kendin yap falan der.. o zaman anlar sanırım ciddiyetimi..

kocacım bu aksam bana ocakcıbaşı alacakmış haha ocakcıbaşına gidiyoruz bu akşam ne mutlu oldum anlatamam hep beraber gidelim sizde gelin...

oooooo süpermiş, kalbin ne kadar da temizmiş cnm başka bişi istesen olacakmış. keyfini çıkarın bebişinle :)

canım birazdan yapcam duayı selavat çeken çekmeyen herkes için...

Allah kabul etsin, dua çok kapsamlı çok güzeldi...

sırf bunu dedim diye köpürdü zaten.. neymiş o kadar gözü dışarda adi bi adamsa ne işim varmış onla.. aldıgım günahlarını öbür tarafa havale ediyomuş.. ayrılıktada kim suçluysa Allaha havale etmiş.. gönlüme göre versinmiş Allah..

Olabilir canom hakkinda hayorlisi olsun ama arayip ozur diler ise sende alttan al kizgin oldugunu belli et ama sakin ama sakin bosanacam diyerek diretme

Makul bir çözüm bence. O zamana kadar ikiniz de sakinleşirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…