canım benimde poliplerim vardı hemde yerleri kritik olduğu halde hamile kaldım kafana takma onları moralini bozmak gibi olmasın ama onlar soğan kürü ile gitmez çünkü et beni gibi düşün kökü olan şeylermiş doktorum bana çok çok çok uzun anlattı bunu.. yani ameliyat ile temizlense bile kökü alınmadıysa yine tekrarlarmış... bence poliplere takılma onlar sorun değil benimkiler hem rahim ağzında hemde yumurtalığın hemen altında ve küçükde değillerdi... kürtajla hepsi temizlenmiş oldu bebeğimi kaybedince... hayırlısı olur inşallah
hicranım bildiğim kadarıyla 6+3 olduğunda 7 haftalık olarak gösterecek takvimin bence görebilirsin yaaa... öyle umut ediyorum ben
denizimmmm bende bütün testleri yaptırdım pıhtılaşma yok dedi ama hamile kalınca bebe aspirinine başlayalım her ihtimale karşı dedi bende kansızlık var kan ilaçları içiyorum kürtajla daha fazla kan kaybettiğim için...
lilimmmmmmmmmtotomdaşımmmmmm
tamam ozaman hadi ayarlayalım bir kahvaltı bir yemek bişey buluşup fotolarımızı da buraya ekleyelim ne dersiniz kızçeler istanbulda oturanlar kimler ben dilketin... başka başkaaaa
hımmm... o zaman sen bunu hamile kalıncaya kadar yapmaya devam edeceksin. canım seni anlıyorum ama nolur yıpranmamaya dikkat et ama olur mu...
hadi bakalım... günaydın buarada liliiimmmm
bana daha 10 gun varr yaaaaaaaaaa
ahh ne ii olurbirazini bari yapim birikti
slm kızlar nasılsınız
Evet canım çok çok zorlandım dün sabahtan akşama kadar aradım taradım.Doktora iyi deseler hastane koşulları kötü hastane iyi doktor iyi değil diyorlar.Bende bir yer buldum hem doktora hem hastaneye iyi diyorlar.Muayene ücreti biraz fazla ama iyi olması başta geliyor napalım.
cabuk gecyo cnm gunler sennde az klmş:13:
oyle canımm ıyı olması başta gelıyor mınıklerımız ıcın herseyy
şükürler olsun senin ikizinin biri yaşamış canım.. benim ikizlerimin ikiside gitti...neyse Rabbim tekrar nasip etsin inşallah
tamam canım not aldım hayırlısı olsun inşaallah
kızlar mrhaba dünde yazdım ama görmediniz galiba aranızda inofolic kullanan varmııı
tamam canım not aldım hayırlısı olsun inşaallah
Yaaaa sesimş duyan yoooooooooook muuuuuuu?
Neden eklenmiyorummmmmmm listeye kaç gündür yazıyorum((((((
Uff benimde utu yapmam gerekkkkkk ama belim cok agriooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?