Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yardimmmmmm.....

Kizlar bennnn simdi doktoru aradim burda degilmis.. ama assitaniyla konustum dedi ki gelin recete verecem kan icin bide speciafoldine... kanda cikarmi simdi ??? cok erken degilmi..???

canımm hadı hayırlısı olsun belkı kanda cıkar bır hafta var ayın 5 ıne inş ta cıkarr

Basın toplantısında bir araya gelen kitabın kahramanı anneler ve çocukları, Opr. Dr. Halit Fırat Erden, Dr. Murat Berksoy anne olmak isteyen tüm kadınlara seslenerek 'Asla vazgeçmeyin' mesajını verdi.

Tüp Bebek, Üreme İmmünolojisi ve Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Halit Fırat Erden basın toplantısında şunları söyledi: ''İnsan organizması beş duyu üzerine kurulu olarak bilinir ancak dile getirilmesi gereken bir duyumuz daha var. ÜREME... İnsan önce yaşamak, sonra üremek ister... Günümüz şartlarında kadının eskiye nazaran daha geç yaşta evlilik yapması, önce kariyer sonra çocuk demesi, beslenme şeklinin değişmesi çığ gibi büyüyen bir sorunu karşımıza getirdi. İNFERTİLİTE... Çocuk sahibi olma problemi yaşayan çiftlerin sayısı her geçen gün giderek artıyor. Çiftlerin çare ararken güvenilir kurumlarda, doğru uzman doktorlar yola çıkması çok önemli. Bir de bilinmeyen sebep diye bir şey yoktur. Bilinmeyeni bulup, doğru tedaviyle çözüme ulaşılması gerekir.''

17 Aralık canım benim batım bak beni heyecan kapladı buraya gelince bir sürü bebiş bekleyen melek var.Çok güzel bir duygu

Amin canım inşAllah fazla bekletmez bebişim

anladım canım benım tabıkı hepimiz aynı durumda oldugumuz ıcın bırbırımızı anlıyoruz muhabbet cok guzel gecıyor zaman nasıl gecıyorr anlamıyoruz bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…