beni de ekle lütfen bat 7aralık :)
Bende çıkarım islerimi halledim byee
7 aralık listede gözükiyim artık
Bir bat da benden canım
Henüz olmadı ama ameliyattan dolayı korunma olacağı için bat 26 Ekim hayde ekle beni de Bismillahh viraaa
gözukursun canım gozukursun arkadasımız musaıt oldugunda listeyı yenilerr
merhaba canım dun bı arkadasımız ben kullandım dıye yazmıstı sankı
nasl barstnz anltsana
soooooooooooooooooon 5 gunnnnnnn kaldı bna
Ben kullanıyorum canım inofolic
önceden sabah akşam ikişer poşet içiyordum
şimdi sadece günde bir poşet
içinde hem folik asit var hem de inozitol diye bir madde varmış
inozitol yumurta çeperinin incelip çatmalasını sağlıyormuş diye duydum
eh tmm canım yazmıssın batı :))
canım sen miydin bana internetten boşanma dilekçesini söyleyen ?? onu yaptım onunla barıştık.. msj attım ben dilekçeyi indirdim ama tek taraflı verilirse davalar oluyomuş uzuyomuş çiftler birlikte gidip imza verirlerse o anda bile bitiyomuş pazartesi gel eve gidelim dedim..ayy nasıl atladı ya..önce köpürdü delirdi sonra senin sevgin bu kadar mı çocuk oyuncamı falan dedi.. ben imza falan atmam git kendin yap yapabiliyosan dedi.. ehh sonrası malum bende bunları duymak istedim zaten.. baktım savunmaya geçiyo alttan alıyo bende düzeldim.. şimdi melek oldu benim öküzümm.. ahh ahh bizi delirtmeden yola gelmiyolar ki bu arada tekrardan sagol
hergün yazıyorum iştetest yapmaya karar verdim yarın
canım sen miydin bana internetten boşanma dilekçesini söyleyen ?? onu yaptım onunla barıştık.. msj attım ben dilekçeyi indirdim ama tek taraflı verilirse davalar oluyomuş uzuyomuş çiftler birlikte gidip imza verirlerse o anda bile bitiyomuş pazartesi gel eve gidelim dedim..ayy nasıl atladı ya..önce köpürdü delirdi sonra senin sevgin bu kadar mı çocuk oyuncamı falan dedi.. ben imza falan atmam git kendin yap yapabiliyosan dedi.. ehh sonrası malum bende bunları duymak istedim zaten.. baktım savunmaya geçiyo alttan alıyo bende düzeldim.. şimdi melek oldu benim öküzümm.. ahh ahh bizi delirtmeden yola gelmiyolar ki bu arada tekrardan sagol
oooooooooooooffffffffff:97::97::97: şu bat gününü beklemek ne zor yahuu gel 10 aralık
:80::80:
:79::79: çook tatlı
:81::81:
:89::89: bizim deli kız değişmiş
ne güzeller değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?