Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba canım dun bı arkadasımız ben kullandım dıye yazmıstı sankı

Ben kullanıyorum canım inofolic
önceden sabah akşam ikişer poşet içiyordum
şimdi sadece günde bir poşet
içinde hem folik asit var hem de inozitol diye bir madde varmış
inozitol yumurta çeperinin incelip çatmalasını sağlıyormuş diye duydum

nasl barstnz anltsana

canım sen miydin bana internetten boşanma dilekçesini söyleyen ?? onu yaptım onunla barıştık.. msj attım ben dilekçeyi indirdim ama tek taraflı verilirse davalar oluyomuş uzuyomuş çiftler birlikte gidip imza verirlerse o anda bile bitiyomuş pazartesi gel eve gidelim dedim.. ayy nasıl atladı ya..önce köpürdü delirdi sonra senin sevgin bu kadar mı çocuk oyuncamı falan dedi.. ben imza falan atmam git kendin yap yapabiliyosan dedi.. ehh sonrası malum bende bunları duymak istedim zaten.. baktım savunmaya geçiyo alttan alıyo bende düzeldim.. şimdi melek oldu benim öküzümm.. ahh ahh bizi delirtmeden yola gelmiyolar ki bu arada tekrardan sagol

oooooooooooooffffffffff:97::97::97: şu bat gününü beklemek ne zor yahuu gel 10 aralık

:80::80:

:79::79: çook tatlı
:81::81:
:89::89: bizim deli kız değişmiş

ne güzeller değil mi

canım baska bı arkadasımız dun yazmısta infolıc kullanan varmı dıye ona cevap vermıstım ben sanırım o arkadas cıktı sımdı

sana minikbebişim demişti canım

biz kadınlar da az değiliiiiiiizzzzzzzzzzzz

oooooooooooooffffffffff:97::97::97: şu bat gününü beklemek ne zor yahuu gel 10 aralık

:80::80:

:79::79: çook tatlı
:81::81:
:89::89: bizim deli kız değişmiş

ne güzeller değil mi

aynen canım yaa batı beklemek cok zor valla zaman gecmıyorrrr

kızlar ben bu smile leri göremiyorum mesaj yazarken bende yok kullanıcı ayarlarımda mı sorun var bilmiyorum karıştırdım biraz ama öyle bişeye rastlayamadım acaba yöneticiye mi mesaj atsam anlamadım ki??

Kızlar kocaman kocaman öpüyorum hepinizi.Alışverişe çıkıcam bende.Ev hanımlığına alışmaya çalşıyorum.Çok zormuş alışma süreci gerçekten Çalışırken haftasonu ev işi yapardım şimdi hergün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…