erken erken yaa..:44: kafam karıştı kuzum ya gitsen mi acaba daha erken mi ki degerin söyle yüksek yüksek ciksin ya beklesen mi ki :44:
canım o zaman bu hafta gecsın 4 unde falan gıdersın olmadı
anladım canım benım tabıkı hepimiz aynı durumda oldugumuz ıcın bırbırımızı anlıyoruz muhabbet cok guzel gecıyor zaman nasıl gecıyorr anlamıyoruz bıle
erken erken yaa..
SAgolun kizlar bencede En iyisii o yaa... kizlar dusukten sonra o kadar korkuyorum ki anlatamam.. ben 5inde gidicem insallah boyle atesim yuksek devam ederseee..
Uff benimde utu yapmam gerekkkkkk ama belim cok agriooo
canımm o korkunuu cokk cokkk iyi anlıyorummmm
Kesinlikle canım aynı durumda olan insanlarla birarada olunca zaman daha çabuk geçiyor.Bende pazartesiye doktordan randevu alıcam.Arayıp taradım hastaneleri yorumlara baktım.Gebelik öncesi ve sonrasında aynı doktora gitmek istediğim için.Baya başım ağrıdı.
Canım benim anlıyorum seni sakın üzülme,bende boş gebelik yaşadım.Birkere hamile kaldım 2009 yılında ve önce ikiz dediler ve sonrasında biri boş haberini aldım ve ikize sevinirken şaşkınlıkla 2 hafta sonrasında birinin olmadığını öğrendim ve boş gebelikmiş ve hatta sağlıklı bebeğimide kaybedebileceğimi söyledi dr.şok üstüne şok,ALLAH tan o dr.u değiştirmişim şuanda bi kızım var 4 yaşını bitirdi ve çok sağlıklı allah herşeyin yardımcısı çok dua etmişim işe gidip gelirken uyumadan önce aklıma geldikçe ve sonuç ortada,sakın umudunu kaybetme ve hissediyosan ve hissediyosundur zaten dua et ve al sonucu yanındayım dualarımla..
Allahim yuzumuzu guldurur insallah tez zamanda..
şükürler olsun senin ikizinin biri yaşamış canım.. benim ikizlerimin ikiside gitti...neyse Rabbim tekrar nasip etsin inşallah
Gunaydin...........................
denizcim barışmanıza çok sevindim dün gece çookdua ettim sana allahım duydu sesimi şimdide testin pozitif çıksın die dua edıcem bebeğimmm
canım adetinin kaçıncı günü bugün? geli,yo sanırım senin bebiş :)
canım adetinin kaçıncı günü bugün? geli,yo sanırım senin bebiş :)
doktor secımı cok cok zor ınsan cok kararsız kalıyorr canımm ya rabbım ıyı doktorlarla karsılastırsın bızı inşş
soooooooooooooooooon 5 gunnnnnnn kaldı bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?