Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:44: kafam karıştı kuzum ya gitsen mi acaba daha erken mi ki degerin söyle yüksek yüksek ciksin ya beklesen mi ki :44:
erken erken yaa..
canım o zaman bu hafta gecsın 4 unde falan gıdersın olmadı

SAgolun kizlar bencede En iyisii o yaa... kizlar dusukten sonra o kadar korkuyorum ki anlatamam.. ben 5inde gidicem insallah boyle atesim yuksek devam ederseee..

anladım canım benım tabıkı hepimiz aynı durumda oldugumuz ıcın bırbırımızı anlıyoruz muhabbet cok guzel gecıyor zaman nasıl gecıyorr anlamıyoruz bıle

Kesinlikle canım aynı durumda olan insanlarla birarada olunca zaman daha çabuk geçiyor.Bende pazartesiye doktordan randevu alıcam.Arayıp taradım hastaneleri yorumlara baktım.Gebelik öncesi ve sonrasında aynı doktora gitmek istediğim için.Baya başım ağrıdı.

doktor secımı cok cok zor ınsan cok kararsız kalıyorr canımm ya rabbım ıyı doktorlarla karsılastırsın bızı inşş

şükürler olsun senin ikizinin biri yaşamış canım.. benim ikizlerimin ikiside gitti... neyse Rabbim tekrar nasip etsin inşallah

doktor secımı cok cok zor ınsan cok kararsız kalıyorr canımm ya rabbım ıyı doktorlarla karsılastırsın bızı inşş

Evet canım çok çok zorlandım dün sabahtan akşama kadar aradım taradım.Doktora iyi deseler hastane koşulları kötü hastane iyi doktor iyi değil diyorlar.Bende bir yer buldum hem doktora hem hastaneye iyi diyorlar.Muayene ücreti biraz fazla ama iyi olması başta geliyor napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…