Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya bu ay serbest olsaydı kesin olurdu
işlerimde çok yoğunnnn
istanbulda buluşma işini konuştunuz mu

canım işlerinin yoğun olması bir bakıma iyi. çok fazla düşünme fırsatın olmaz. ama tabi çok yorulmamaya da çalış bitanem... olacak inşallah.. yeğenlerim daha da artsın istiyorummmm valla buluşma işi senden sonra konuşulmadı canım bidaha bir de başka şehirdeki arkadaşlar gelemiyorlar diye de üzülüyorlar. bilemiyorumki....

Kızlar Cuma duasından önce herkes 10ar tane Ayetel Kürsi okur mu??
Hicranın hayırlı haberlerle dönmesi için.Şu an o acil çünkü.
Hicranım sende gidene kadar yolda sürekli "RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİN BİL HAYR" tesbihini oku.
Anlamı:Allahım koloylaştır,zorlaştırma.Her işimi hayra çıkar.

SEN benim:Yaradan'dan ötürü yaradılanı sevişim. bir adım gelene on adım gidişimsin...VE herkesi olduğu gibi kabul edişimsin... Sen benim ;bugünüme şükür ,yarınıma dua edişim.Azla yetinip çoğa göz dikmeyişimsin,ve kapanmayan avuç içimsin...HZ.MEVLANA....

Günaydın canım iyiym çok şükür
Sen nasılsın???

İyiyim ben de canım. dün kuzenimle eşi ve çocuğu geldiler. çoook mutlu oldum keşke bugün iş olmasaydı da o miniği yiyip bitirseydim

Iyiyim canim kahvalti yapiyorumm.Dun aksam yattim , yarim saat sonra bi aglama nobeti geldi.Esim uyumustu.agladim agladimm durduk yere.sonra yattimm.Garipti, neyse simdi iyiyim.Sen naptin cnmm

bu sabah servisteyken geldi bana da.. radyo dinliyordum hüzünlü bir şarkı çıktı... sonra birden dünkü kuzenimin çocuğunun sahnesi beliri verdi. o kadar tatlı anne, baba deyişi vardı ki ne olduğunu anlamadan gözyeşlarım akıverdi birden hemen toparladım tabi kendimi servistekileri şüphelendirmemek için ilk defa böyle oldum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…