Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende okurum canimm

Duygusala bagladikyaa.bana cok oluyo o serviste gozyaslarim birikiyoo tutuyorum hep.
Bi de gun icinde icime atiyorum hep.isyerinde cok konusuluyo cunku .
Sonra kendimle basbasa kalinca patliyorum boyle

bana ilk defa oldu.. ben Allahtan işyerimde yalnızım. burda bir arkadaşımla çok samimiyim. o da bebek istiyor ama onun daha yeni. onunla bazen konuşuyoruz o kadar. senin işin zor canım gerçekten. Rabbim en kısa sürede yüzünü güldürsün. buarada doktor bakmaya başladın mı sen?

günaydın kızlar toteme devammm sooooooon 14 :119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın liliiimmm

evet canım burası hepimize moral veriyor gerçekten. sen de inşallah bebeğine kavuşursun

canlar işlerim o kadar yoğunki bişey farkettim ben... bu ara bekleyen kimse yok... aralık bekliyor herkes

canım sen korunmuyor muydun zaten??? sen de adet olunca bu ay sen de aralık bekleyeceksin inşallah.
hicrannn gitti mi doktoraa
mzlm geldi mi kan vermeye gitcektii hayırlı sonuclarla gelsınler inşallah

hicran gitti canım ama geç gelirim dedi. özlemden haber yok hala

Ben birgün gelecek diye inanıyorum canım.İnanmak istiyorum.Çok dua ediyorum çünkü.Allah kabul eder inşallah.
Kızlar sizde yapın DUA.ben hergün 707 tane YA VARİS, 66 tane YA VEKİL çekiyorum.
Cuma günleri 1000 tane YA EVVEL
41 gün boyunca 41 defa -LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİYN- (Bu HZ.Yunus'un balığın karnındayken ALLAH'tan af ve kurtuluş dilemek için yaptığı duaymış.)

anladım canım. aslında daha kısa zamandır daha bilinçli deniyorsunuz. pkolu olan ve bebeği olan o kadar çok kişi varki. burda da var hatta biliyorsun. sen de onlar gibi olursun inşallah en yakın zamanda... işinin rahat olması ve izin alabilmen çok önemli gerçekten. çünkü bu süreçte doktora çok gidilip geliniyor.

Canım benim ben de öyle hasretim ki çift çizgiye.Hiç görmedim henüz.Sırf çift çizgi görmek için çatlatma iğnesi yapıp test yapasım var valla

Ben gecen ay o igne sayesinde gordum cnm cift cizgi.olsemde gam yemem artik

hicrannn gitti mi doktoraa
mzlm geldi mi kan vermeye gitcektii hayırlı sonuclarla gelsınler inşallah

Hicran gitti cnm.mzlm henuz gelmedii

kukuloğummmm kolay gelsinn

liliiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm totemdaşımmmmmm lilimmmmmmmmmmmmmmmmm

Lilimm hosgeldinn kukusum nasilsinnKolay gelsin kukulogumm.walla ben bisey beklemiyom artikk.
beklemediğin zaman geliyor zaten be kukuşummm

ben korunuyorum ama belki bir kaza kurşunu olur

Lilimm hosgeldinn kukusum nasilsinnKolay gelsin kukulogumm.walla ben bisey beklemiyom artikk.

iyiyimmmmmm bebeğimmmmmmmm azcuk işim vardı hallettim geldimmm sen nasılsınnnnn
Amin canım inşallah.
10 tane Ayetel Kürsi okuyoruz.Hicran için
Ve bugün güzel haber bekleyen herkes için

aminnn tatlım ben de okuyorum hemen hem ezbere bilmiyorum okudukca aklımda kalıyor ezberliyorum bu sayede

tmmm bidenemmmm çoook tşk ederimmmmmmmmmmmmmmmmmm
2 gün farkla arkandan geliyorum canım. sooooooooooon 16

peşimden gel bebeğim bu ay peş peşe vercez hamiş haberleriniiiiiiiiiii
Ben gecen ay o igne sayesinde gordum cnm cift cizgi.olsemde gam yemem artik

Hicran gitti cnm.mzlm henuz gelmedii

tmm kukuşummmm tşk ederimmmmmmmm

liliiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm totemdaşımmmmmm lilimmmmmmmmmmmmmmmmm

beklemediğin zaman geliyor zaten be kukuşummm

ben korunuyorum ama belki bir kaza kurşunu olur

en büyük kukulog başka büyük yoooooooooooooook allah işini hafifletsin ama bol paralar versin bebeğimmmmmmmmmmmm çok seviyom ben totemdaşımı yaaaavvvv

evet canım çok gidince de artık insanlar sana inanmıyor sürekli sürekli dr olur mu diye.
Yine bayanlarla paylaşyorsun da erkekler hiç anlamıyor.

benim de pkolu arkadaşlarım var canım.Biri 5.yumurtlama takibinde hamile kalmış.Biri 5 yumurtlama takibi+3 aşılama yaptırdı.sonuç alamadı.Hayırlısı bakalım inşallah bize kısmet olur

Gunaydin guzel bayanlar... nasilsiniz ?? herkese hayirli cumalar... dualarimizi eksik etmeyelim...

Bende fransadayim canim.. Amin insallah isteyen herkes anne olur..

Gördüm güzelim maşallahın var.Ayrıca elbisene de bayıldım.Kına elbisen mi?
Dün akşam telden girdim.Bir baktım hemen çıktım.Misafirlikteydik çünkü.Mesajını yeni gördüm canım.

Sagol bebegim... Merci elbisem kina elbisesi..

Günaydın herkeseeeee

Keyifler nasıl kızlar?

Hicran çıkmış yola hayırlı haberlerle döner inşallah

Ben de incir kürü yapıyorum ya başladığım günden beri devamlı akıntım oluyor... bu normal mi kızlar? Bende ovulasyon dönemi hariç akıntı olmazdı hiç.

Bir de siz nasıl uyguluyorsunuz bu kürü?

[

peşimden gel bebeğim bu ay peş peşe vercez hamiş haberleriniiiiiiiiiii

amiiinnnnn canım inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

Sagol bebegim... Merci elbisem kina elbisesi.. [/QUOTE]

Harika canım çok yakışmış.
Ne güzel zayıfsınız geneliniz.
Ben evlendikten sonra 10 kilo aldım ((43:

evet canım yaşamayan anlamıyor gerçekten. herkesi işten kaçmak için bahane arıyor sanıyorlar sen çok inançlı bir kızsın canım. hayırlısıyla evlat sahibi olacağına inanıyorum ben

Harika canım çok yakışmış.
Ne güzel zayıfsınız geneliniz.
Ben evlendikten sonra 10 kilo aldım ((43:

Genlede evlenen herkes kilo aliyor.. canim biraz dikkat edersen verirsin.. hic ekmek yemem hic sekerli icmem sekerli cay icmem.. cok dikkat ederim ben.. Ben verdim evleneli.. kocam hic iyi bakmiyo..

Günaydın kızlar...

Ben de evlenince bir yılda 7 kg aldım.
Bu arada tansiyon düşüklüğüm devam ediyor 8/4,5 sabah. öğleden sonra dahiliyeye gidicem. gecer diye inat ettim ama 4 gündür içim dışım ayran oldu..

Hayırlı cumalar minik kuşlarım :) Eeeee bu mübarek günü boş geçmicez di mi? Ayetel kürsi okuyalım mı hep birlikte? Ben 100 salavat ve 33 ayetel kürsiyle başladım...Allahım bu mübarek günün hürmetine kimin gönlünde hayırlı ne niyet ne dilek varsa kabul etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…