hicrannn gitti mi doktoraa
mzlm geldi mi kan vermeye gitcektiihayırlı sonuclarla gelsınler inşallah
Bende okurum canimm
Duygusala bagladikyaa.bana cok oluyo o serviste gozyaslarim birikiyoo tutuyorum hep.
Bi de gun icinde icime atiyorum hep.isyerinde cok konusuluyo cunku .
Sonra kendimle basbasa kalinca patliyorum boyle
günaydın kızlar toteme devammm sooooooon 14 :119::119::119::119::119::119::119::119:
Amin Cümlemize bu sabah sağ kasığımda ağrı var yaptığım testlerın ıkıncı cızgısıde silik çıkıyor ya tamam bılıyorum çatlatma ıgnesınden dolayı yalancı gebelik gösteriyor onu anladımda ne bıleyım baktıkça yuzum guluyor tebessüme donuşuyor gülüşüm,yalanda olsa güzel bırde buradayım şimdi yalnız degılım oda moral katıyor.
canlar işlerim o kadar yoğunkibişey farkettim ben... bu ara bekleyen kimse yok... aralık bekliyor herkes
Daha vaktin var cnm.adet sancisi degilde belkide bwbege isarettir.Allah emeklerinizi bosa cikarmasin
Insallah cnm.sizinde baya olmus ben uc senedir evliyim.15 aydir olmuyor bebis.
Ne zaman gelir , gelecekmi onu da bilmiyorumm.halimize sukur tabiki.bizde kavusuruz insallah biran once.
Gunaydin cnm.hosgeldin aramiza
Amin cnm.insallah kabul olur dualarimiz
günaydın kızlar toteme devammm sooooooon 14 :119::119::119::119::119::119::119::119:
Haklısın canım.O da doğru.Canım daha önce çalıştığım iş beni çok yoruyordu.Çok stresliydi ve doktora gitmek için bile rahat izin alamıyordum.O yüzden hep tedavimi ihmal ettim.Şimdi çok şükür kurtuldum o işten.Daha rahat bir işte çalışıyorum.yeni bir başlangıç yaptım sayılır tedaviye,tam gaz devam inşallah.pcos var bende.hsg temiz. serephone ile başladık bu ay bakalım hayırlısı
Canım benim ben de öyle hasretim ki çift çizgiye.Hiç görmedim henüz.Sırf çift çizgi görmek için çatlatma iğnesi yapıp test yapasım var valla
Ben gecen ay o igne sayesinde gordum cnm cift cizgi.olsemde gam yemem artik
Ben de yapacam bu ay eğer dr çat iğnesi verirse.
psikopata bağladım iyice.
çat iğnesi vurulduğum gün test yapacam.şöyle kopkoyu çıksın
kukuloğummmm kolay gelsinn
beklemediğin zaman geliyor zaten be kukuşummmLilimm hosgeldinn kukusum nasilsinnKolay gelsin kukulogumm.walla ben bisey beklemiyom artikk.
bana ilk defa oldu.. ben Allahtan işyerimde yalnızım. burda bir arkadaşımla çok samimiyim. o da bebek istiyor ama onun daha yeni. onunla bazen konuşuyoruz o kadar. senin işin zor canım gerçekten. Rabbim en kısa sürede yüzünü güldürsün. buarada doktor bakmaya başladın mı sen?
günaydın liliiimmm
evet canım burası hepimize moral veriyor gerçekten. sen de inşallah bebeğine kavuşursun
canım sen korunmuyor muydun zaten??? sen de adet olunca bu ay sen de aralık bekleyeceksin inşallah.
hicran gitti canım ama geç gelirim dedi. özlemden haber yok hala
Lilimm hosgeldinn kukusum nasilsinnKolay gelsin kukulogumm.walla ben bisey beklemiyom artikk.
Amin canım inşallah.
10 tane Ayetel Kürsi okuyoruz.Hicran için
Ve bugün güzel haber bekleyen herkes için
bana ilk defa oldu.. ben Allahtan işyerimde yalnızım. burda bir arkadaşımla çok samimiyim. o da bebek istiyor ama onun daha yeni. onunla bazen konuşuyoruz o kadar. senin işin zor canım gerçekten. Rabbim en kısa sürede yüzünü güldürsün. buarada doktor bakmaya başladın mı sen?
günaydın liliiimmm
evet canım burası hepimize moral veriyor gerçekten. sen de inşallah bebeğine kavuşursun
canım sen korunmuyor muydun zaten??? sen de adet olunca bu ay sen de aralık bekleyeceksin inşallah.
hicran gitti canım ama geç gelirim dedi. özlemden haber yok hala
2 gün farkla arkandan geliyorum canım. sooooooooooon 16
Ben gecen ay o igne sayesinde gordum cnm cift cizgi.olsemde gam yemem artik
Hicran gitti cnm.mzlm henuz gelmedii
liliiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmtotemdaşımmmmmm lilimmmmmmmmmmmmmmmmm
beklemediğin zaman geliyor zaten be kukuşummm
ben korunuyorum ama belki bir kaza kurşunu olur
anladım canım. aslında daha kısa zamandır daha bilinçli deniyorsunuz. pkolu olan ve bebeği olan o kadar çok kişi varki. burda da var hatta biliyorsun. sen de onlar gibi olursun inşallah en yakın zamanda... işinin rahat olması ve izin alabilmen çok önemli gerçekten. çünkü bu süreçte doktora çok gidilip geliniyor.
bende araniza katilmak istiyorum 2 gunum var batima ama hic istemiyorum gelmesini 3 yildir evliyim ve 3 yildirda korunmadik ama kismette olmadi iste doktorlar ikinizinde bi problemi yok dedi ama aralikda klomene basliycam nasipse umarim banada nasip olur annnelik ve butun isteyenleredeeee bu arada ben paristen katiliyorum paristen katilanlariniz varmi
Gördüm güzelim maşallahın var.Ayrıca elbisene de bayıldım.Kına elbisen mi?
Dün akşam telden girdim.Bir baktım hemen çıktım.Misafirlikteydik çünkü.Mesajını yeni gördüm canım.
evet canım çok gidince de artık insanlar sana inanmıyor sürekli sürekli dr olur mu diye.
Yine bayanlarla paylaşyorsun da erkekler hiç anlamıyor.
benim de pkolu arkadaşlarım var canım.Biri 5.yumurtlama takibinde hamile kalmış.Biri 5 yumurtlama takibi+3 aşılama yaptırdı.sonuç alamadı.Hayırlısı bakalım inşallah bize kısmet olur
Isim zor cnm benim.durumum suna benziyo.cok cok ac birinin karsisina gecip hergun kofte ekmek yada baska bisey yemek gibi.
Beni hicevsayip ballandira ballandira konusmalar felan.rabbim vicdan versin herkese.
Doktor bakalim dedim esime bu ay bisey dusunmicektik hani diyor.belki olmustur hesapsiz kitapsiz olunca felan diyip duruyor.
Ruyalar aleminden uyansinda iyice bir arastiricam .
Harika canım çok yakışmış.
Ne güzel zayıfsınız geneliniz.
Ben evlendikten sonra 10 kilo aldım(( 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?