Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay canım benim.
Kendi miniklerimizi yiyip bitireceğimiz günler gelecek inşallah üzülme
Bak ben senden daha kötü durumdayım 26 aylık evliyim 24 aydır da bebek bekliyorum
Benden daha kötü durumda olanlar da var.
Halimize çok şükür.
İnşallah fazla bekletmez rabbim.

:2: Geçen hafta cuma gunu asılama yapıldı bana şu sıra cok karnım agrıyo adet sancısı gibi ama ilaç da içemiyorum doğal olarak..
korkuyorum adet olacağım diye

canım geçen cuma aşılama yapıldıysa adet belirtilerin için henüz erken değil mi? ne zaman adet tarihin?

canım benim çok olmuş senin de... siz kontrollerinizi yaptırdınız mı? 2 yıl uzun bir zaman çünkü.. ben herzaman halime şükrediyorum canım benim ama ne bileyim birden öyle bir his geliverdi. arada bir içimizi boşaltıp rahatlamamız lazım. yoksa hasta oluruz valla...

Gunaydinlarr herkese mutlu sabahlar hayirli cumalar RABBIM yüzünüzden gülücüğü kalbinizden imani eksik etmesin... dualariniz kabul olsun insallah

Bende okurum canimm

Duygusala bagladikyaa.bana cok oluyo o serviste gozyaslarim birikiyoo tutuyorum hep.
Bi de gun icinde icime atiyorum hep.isyerinde cok konusuluyo cunku .
Sonra kendimle basbasa kalinca patliyorum boyle

günaydın kızlar toteme devammm sooooooon 14 :119::119::119::119::119::119::119::119:

hoşgeldin canım hayırlı olsun

Amin Cümlemize bu sabah sağ kasığımda ağrı var yaptığım testlerın ıkıncı cızgısıde silik çıkıyor ya tamam bılıyorum çatlatma ıgnesınden dolayı yalancı gebelik gösteriyor onu anladımda ne bıleyım baktıkça yuzum guluyor tebessüme donuşuyor gülüşüm,yalanda olsa güzel bırde buradayım şimdi yalnız degılım oda moral katıyor.

:2: Geçen hafta cuma gunu asılama yapıldı bana şu sıra cok karnım agrıyo adet sancısı gibi ama ilaç da içemiyorum doğal olarak..
korkuyorum adet olacağım diye

Daha vaktin var cnm.adet sancisi degilde belkide bwbege isarettir.Allah emeklerinizi bosa cikarmasin

Insallah cnm.sizinde baya olmus ben uc senedir evliyim.15 aydir olmuyor bebis.
Ne zaman gelir , gelecekmi onu da bilmiyorumm.halimize sukur tabiki.bizde kavusuruz insallah biran once.

Günaydın Anne olmak isteyen biri daha burada aranızdaa

Gunaydin cnm.hosgeldin aramiza

Gunaydinlarr herkese mutlu sabahlar hayirli cumalar RABBIM yüzünüzden gülücüğü kalbinizden imani eksik etmesin... dualariniz kabul olsun insallah

Amin cnm.insallah kabul olur dualarimiz

hicrannn gitti mi doktoraa
mzlm geldi mi kan vermeye gitcektii hayırlı sonuclarla gelsınler inşallah

Haklısın canım.O da doğru.Canım daha önce çalıştığım iş beni çok yoruyordu.Çok stresliydi ve doktora gitmek için bile rahat izin alamıyordum.O yüzden hep tedavimi ihmal ettim.Şimdi çok şükür kurtuldum o işten.Daha rahat bir işte çalışıyorum.yeni bir başlangıç yaptım sayılır tedaviye,tam gaz devam inşallah.pcos var bende.hsg temiz. serephone ile başladık bu ay bakalım hayırlısı

Canım benim ben de öyle hasretim ki çift çizgiye.Hiç görmedim henüz.Sırf çift çizgi görmek için çatlatma iğnesi yapıp test yapasım var valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…