Bi bakın bana(( :2::2::2::2::2::2::2:
çok seviyorum sizi yaatüm duygulanrimizi paylaşıyoruz
buyur canım..........
İyiyim ben de canım. dün kuzenimle eşi ve çocuğu geldiler. çoook mutlu oldum keşke bugün iş olmasaydı da o miniği yiyip bitirseydim
bu sabah servisteyken geldi bana da.. radyo dinliyordum hüzünlü bir şarkı çıktı... sonra birden dünkü kuzenimin çocuğunun sahnesi beliri verdi. o kadar tatlı anne, baba deyişi vardı ki ne olduğunu anlamadan gözyeşlarım akıverdi birdenhemen toparladım tabi kendimi servistekileri şüphelendirmemek için ilk defa böyle oldum ama...
:2: Geçen hafta cuma gunu asılama yapıldı bana şu sıra cok karnım agrıyo adet sancısı gibi ama ilaç da içemiyorum doğal olarak..
korkuyorum adet olacağım diye
ay canım benim.
Kendi miniklerimizi yiyip bitireceğimiz günler gelecek inşallah üzülme
Bak ben senden daha kötü durumdayım 26 aylık evliyim 24 aydır da bebek bekliyorum
Benden daha kötü durumda olanlar da var.
Halimize çok şükür.
İnşallah fazla bekletmez rabbim.
Kızlar Cuma duasından önce herkes 10ar tane Ayetel Kürsi okur mu??
Hicranın hayırlı haberlerle dönmesi için.Şu an o acil çünkü.
Hicranım sende gidene kadar yolda sürekli "RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİN BİL HAYR" tesbihini oku.
Anlamı:Allahım koloylaştır,zorlaştırma.Her işimi hayra çıkar.
İyiyim ben de canım. dün kuzenimle eşi ve çocuğu geldiler. ço
bu sabah servisteyken geldi bana da.. radyo dinliyordum hüzünlü bir şarkı çıktı... sonra birden dünkü kuzenimin çocuğunun sahnesi beliri verdi. o kadar tatlı anne, baba deyişi vardı ki ne olduğunu anlamadan gözyeşlarım akıverdi birdenhemen toparladım tabi kendimi servistekileri şüphelendirmemek için ilk defa böyle oldum ama...
Günaydın Anne olmak isteyen biri daha burada aranızdaa
hoşgeldin canım hayırlı olsun
:2: Geçen hafta cuma gunu asılama yapıldı bana şu sıra cok karnım agrıyo adet sancısı gibi ama ilaç da içemiyorum doğal olarak..
korkuyorum adet olacağım diye
ay canım benim.
Kendi miniklerimizi yiyip bitireceğimiz günler gelecek inşallah üzülme
Bak ben senden daha kötü durumdayım 26 aylık evliyim 24 aydır da bebek bekliyorum
Benden daha kötü durumda olanlar da var.
Halimize çok şükür.
İnşallah fazla bekletmez rabbim.
Günaydın Anne olmak isteyen biri daha burada aranızdaa
Gunaydinlarr herkese mutlu sabahlar hayirli cumalar RABBIM yüzünüzden gülücüğü kalbinizden imani eksik etmesin... dualariniz kabul olsun insallah
canlar işlerim o kadar yoğunkibişey farkettim ben... bu ara bekleyen kimse yok... aralık bekliyor herkes
şu ateş ölçme topiginde listemi yapamadım bilen varsa yazayım adresimi şifresi yapsın lütfen( ben başladım bi sonra mail adresine bişeler geldi onu yapamadım.. tekrar denedigimde bu adres kullanılıyo diyo..
Lilimm hosgeldinn kukusum nasilsinngünaydın kızlar toteme devammm sooooooon 14 :119::119::119::119::119::119::119::119:
Kolay gelsin kukulogumm.walla ben bisey beklemiyom artikk.canlar işlerim o kadar yoğunkibişey farkettim ben... bu ara bekleyen kimse yok... aralık bekliyor herkes
canım geçen cuma aşılama yapıldıysa adet belirtilerin için henüz erken değil mi? ne zaman adet tarihin?
canım benim çok olmuş senin de... siz kontrollerinizi yaptırdınız mı? 2 yıl uzun bir zaman çünkü.. ben herzaman halime şükrediyorum canım benim ama ne bileyim birden öyle bir his geliverdi. arada bir içimizi boşaltıp rahatlamamız lazım. yoksa hasta oluruz valla...
Amin Cümlemize bu sabah sağ kasığımda ağrı var yaptığım testlerın ıkıncı cızgısıde silik çıkıyor ya tamam bılıyorum çatlatma ıgnesınden dolayı yalancı gebelik gösteriyor onu anladımda ne bıleyım baktıkça yuzum guluyor tebessüme donuşuyor gülüşüm,yalanda olsa güzel bırde buradayım şimdi yalnız degılım oda moral katıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?