Hayırlı cumalar minik kuşlarım :) Eeeee bu mübarek günü boş geçmicez di mi? Ayetel kürsi okuyalım mı hep birlikte? Ben 100 salavat ve 33 ayetel kürsiyle başladım...Allahım bu mübarek günün hürmetine kimin gönlünde hayırlı ne niyet ne dilek varsa kabul etsin inşallahhhh
Hayırlı cumalar minik kuşlarım :) Eeeee bu mübarek günü boş geçmicez di mi? Ayetel kürsi okuyalım mı hep birlikte? Ben 100 salavat ve 33 ayetel kürsiyle başladım...Allahım bu mübarek günün hürmetine kimin gönlünde hayırlı ne niyet ne dilek varsa kabul etsin inşallahhhh
inşallahhhhhhhhhhh bebeğim allah muradındakini versin
evet canım yaşamayan anlamıyor gerçekten. herkesi işten kaçmak için bahane arıyor sanıyorlarsen çok inançlı bir kızsın canım. hayırlısıyla evlat sahibi olacağına inanıyorum ben
Isim zor cnm benim.durumum suna benziyo.cok cok ac birinin karsisina gecip hergun kofte ekmek yada baska bisey yemek gibi.
Beni hicevsayip ballandira ballandira konusmalar felan.rabbim vicdan versin herkese.
Doktor bakalim dedim esime bu ay bisey dusunmicektik hani diyor.belki olmustur hesapsiz kitapsiz olunca felan diyip duruyor.
Ruyalar aleminden uyansinda iyice bir arastiricam .
Günaydın kızlar...
Ben de evlenince bir yılda 7 kg aldım.
Bu arada tansiyon düşüklüğüm devam ediyor 8/4,5 sabah. öğleden sonra dahiliyeye gidicem. gecer diye inat ettim ama 4 gündür içim dışım ayran oldu..
amin cnm hepimizin dileği kabul olur inşallah, okuyabilen 1 tane de olsa ayetel kürsi ya da hangi duayı biliyosa okusun ki, hep birlikte dua edelim. selayla ezan arasındaki dualar çok makbulmüş. Allah hepimizin yuvasına huzur, bereket, bebek, mutluluk versin inşallahhhh...
Günaydın kızlar...
Ben de evlenince bir yılda 7 kg aldım.
Bu arada tansiyon düşüklüğüm devam ediyor 8/4,5 sabah. öğleden sonra dahiliyeye gidicem. gecer diye inat ettim ama 4 gündür içim dışım ayran oldu..
Günaydın herkeseeeee
Keyifler nasıl kızlar?
Hicran çıkmış yola hayırlı haberlerle döner inşallah
Ben de incir kürü yapıyorum ya başladığım günden beri devamlı akıntım oluyor... bu normal mi kızlar? Bende ovulasyon dönemi hariç akıntı olmazdı hiç.
Bir de siz nasıl uyguluyorsunuz bu kürü?
Gunaydin guzel bayanlar... nasilsiniz ?? herkese hayirli cumalar... dualarimizi eksik etmeyelim...
Bende fransadayim canim.. Amin insallah isteyen herkes anne olur..
Sagol bebegim... Merci elbisem kina elbisesi..
Aminnnnnnnn bebisimmm... aminnnnnnnn... sanada hayirli cumalar..
Rabbim yardımcın olsun canım. sen böyle uzaklaşmak istesen de uzaklaşamıyorsun bu konudan. bazen çok düşüncesizce davranabiliyoruz gerçekten. acaba benim de bebeğim olsa ablama istemeden de olsa senin yaşadığın duyguyu yaşatır mıyım diye çok korkuyorum. hepimizin sınavı bunlar aslında ama unutuyoruz bazen göremiyoruz ya da... inşallah eşinin dediği olur canım... sana da güzel bir süpriz olur... dünyanın en güzel süpriziibazen bir duygu kaplıyor içimi sanki hep böyle gidecekmiş gibi geliyor.. kendimi hamile ya da bebekli hayal edemiyorum nedense... tuhaf geliyor....
günaydın canımmm... git canım öğleden sonra hemen. ama tek gitme mümkünse
amin inşallah kuşumm yüce rabbim mutluluk versin hepimize görümcenin yaptıklarını ver senin soktuğun lafıda okudum bravoo dedim ya yakışır tatlım
Genlede evlenen herkes kilo aliyor.. canim biraz dikkat edersen verirsin.. hic ekmek yemem hic sekerli icmem sekerli cay icmem.. cok dikkat ederim ben.. Ben verdim evleneli.. kocam hic iyi bakmiyo..
20 tane okudum canım bende şifa olsun hepimize.
Gunaydin canim.ben ayetel kursi okumaya basladim.Allah kabul etsinn
Gecmis olsun cnm.dinlen bol bol.arada bende de oluyor o.cok dusmus seninde
Gunaydin cnm.incir kurunu hic bilmiyorum
Gunaydin monbebemm.resmini goremedimmm((
Gunaydin melegim... ahhhhhhhhh... :26:Gunaydin monbebemm.resmini goremedimmm((
Saol cnm nasılsın?
Saol cnm nasılsın?
Dilketincimmmmmmm nbrsin? Hayırlı cumalar.
ayy sorma ya kendileri hacı haliyle kapalı ya dini kendi tekellerinde sanıyolar. ben açığım ya onlar benden daha dindar, onların duası daha makbul. oysa ki Allah günde 7 kez insanın kalbini yoklarmış neler geçiyo diye...dedikodu onlarda, fitne onlarda ama onlar daha dindar, yeğeni namaza başlamış ayy ne güzel namaz kılıyo demiyo da kocasının tarafı çok dindar onlardan utanıp başlamıştır namaza diyo. dedim ha Allahtan korkmuyor kocasının tarafından utanıyo öyle mi? bu nasıl salakça bi yaklaşım yaaa
Saol cnm nasılsın?
Dilketincimmmmmmm nbrsin? Hayırlı cumalar.
ayy sorma ya kendileri hacı haliyle kapalı ya dini kendi tekellerinde sanıyolar. ben açığım ya onlar benden daha dindar, onların duası daha makbul. oysa ki Allah günde 7 kez insanın kalbini yoklarmış neler geçiyo diye...dedikodu onlarda, fitne onlarda ama onlar daha dindar, yeğeni namaza başlamış ayy ne güzel namaz kılıyo demiyo da kocasının tarafı çok dindar onlardan utanıp başlamıştır namaza diyo. dedim ha Allahtan korkmuyor kocasının tarafından utanıyo öyle mi? bu nasıl salakça bi yaklaşım yaaa
Canım benim siz aglamayin yaa ins Allah im bizlere de nasip etcek az daha saburİyiyim ben de canım. dün kuzenimle eşi ve çocuğu geldiler. çoook mutlu oldum keşke bugün iş olmasaydı da o miniği yiyip bitirseydim
bu sabah servisteyken geldi bana da.. radyo dinliyordum hüzünlü bir şarkı çıktı... sonra birden dünkü kuzenimin çocuğunun sahnesi beliri verdi. o kadar tatlı anne, baba deyişi vardı ki ne olduğunu anlamadan gözyeşlarım akıverdi birdenhemen toparladım tabi kendimi servistekileri şüphelendirmemek için ilk defa böyle oldum ama...
Ins doktora gerek kalmadan gelir miniginizbana ilk defa oldu.. ben Allahtan işyerimde yalnızım. burda bir arkadaşımla çok samimiyim. o da bebek istiyor ama onun daha yeni. onunla bazen konuşuyoruz o kadar. senin işin zor canım gerçekten. Rabbim en kısa sürede yüzünü güldürsün. buarada doktor bakmaya başladın mı sen?
Isim zor cnm benim.durumum suna benziyo.cok cok ac birinin karsisina gecip hergun kofte ekmek yada baska bisey yemek gibi.
Beni hicevsayip ballandira ballandira konusmalar felan.rabbim vicdan versin herkese.
Doktor bakalim dedim esime bu ay bisey dusunmicektik hani diyor.belki olmustur hesapsiz kitapsiz olunca felan diyip duruyor.
Ruyalar aleminden uyansinda iyice bir arastiricam .
Ben 40 tane okuyayım canim Allahim kabul etsin hamisler bebislerini saglikla alsin kucaklarina bebis bekleyenlerede tez vakitte nasip etsin sağlıklı sihhatlisinden
Gunaydin melegim... ahhhhhhhhh... :26:
Iyiyim canim sen nasilsin yegenimiz nasil... ??
aynen yaaa bende dinime düşkünümdür ama belli etmem imanın kimde olduğu belli olmaz ulu orta reklem yapar gibi ben dindarım da olmaz kalbınde yasar herkes işte bakış açıları o kadar canım napcan dar görüşlü insanlar çok dünyada sen sıkma kendını allaha şükür kocan senin yanında bebişin göbüşündee rabbimin sevdiği kullardnasın çokda beklemedin bebğim
Rabbim yardımcın olsun canım. sen böyle uzaklaşmak istesen de uzaklaşamıyorsun bu konudan. bazen çok düşüncesizce davranabiliyoruz gerçekten. acaba benim de bebeğim olsa ablama istemeden de olsa senin yaşadığın duyguyu yaşatır mıyım diye çok korkuyorum. hepimizin sınavı bunlar aslında ama unutuyoruz bazen göremiyoruz ya da... inşallah eşinin dediği olur canım... sana da güzel bir süpriz olur... dünyanın en güzel süpriziibazen bir duygu kaplıyor içimi sanki hep böyle gidecekmiş gibi geliyor.. kendimi hamile ya da bebekli hayal edemiyorum nedense... tuhaf geliyor....Ne bilim ben dikkat ettigimi dusunuyorum en azindan tatile gittigim zaman bile gidemeyen birinin yaninda ballandira ballandira anlatamam mesela.Ya da kendimi o kisinin yerine koyarim once.Ablana boyle bisey yasatacagini sanmiyorum canim ben olculu oldugunu dusunuyorum senin.Bi de o senin canin cigerin sende onun icin oylesin o yuzden kendinin gibi sahiplenir zaten.Rabbim ablana ve sana da nasip eder insallah.
Canım benim siz aglamayin yaa ins Allah im bizlere de nasip etcek az daha sabır
Ins doktora gerek kalmadan gelir miniginiz
Ben 40 tane okuyayım canim Allahim kabul etsin hamisler bebislerini saglikla alsin kucaklarina bebis bekleyenlerede tez vakitte nasip etsin sağlıklı sihhatlisinden
bulantılarım arttı işte, onun dışında çok şükür iyiyiz...tarama testimiz var haftaya, heyecanla onu bekliyorum teyzesi belki cinsiyetini de öğrenebiliriz.
saol cnm, orası öyle Rabbim çok bekletmedi bebek için ama herkesin farklı farklı sorunları oluyo işte...kesinlikle öyle inancım Allahla benim aramda olan bişi, dışardan kim nerden bilecek. öyle arkadaşlarım var ki yazın tatilde bikinisini giyiyor ama ezan okununca odasına çıkıp namaz kılıyo...Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim...
bulantılarım arttı işte, onun dışında çok şükür iyiyiz...tarama testimiz var haftaya, heyecanla onu bekliyorum teyzesi belki cinsiyetini de öğrenebiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?