Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallahhhhhhhhhhh bebeğim allah muradındakini versin

Aminnnnnnnn bebisimmm... aminnnnnnnn... sanada hayirli cumalar..

inşallahhhhhhhhhhh bebeğim allah muradındakini versin

amin cnm hepimizin dileği kabul olur inşallah, okuyabilen 1 tane de olsa ayetel kürsi ya da hangi duayı biliyosa okusun ki, hep birlikte dua edelim. selayla ezan arasındaki dualar çok makbulmüş. Allah hepimizin yuvasına huzur, bereket, bebek, mutluluk versin inşallahhhh...

evet canım yaşamayan anlamıyor gerçekten. herkesi işten kaçmak için bahane arıyor sanıyorlar sen çok inançlı bir kızsın canım. hayırlısıyla evlat sahibi olacağına inanıyorum ben

inşallah canım benim.İnşallah hepimiz evlat sahibi olabiliriz.Canım inancımızdan başka bizi teselli edebilecek hiçbirşeyimiz yok.Hepimiz tevekkül etmeliyiz.

Rabbim yardımcın olsun canım. sen böyle uzaklaşmak istesen de uzaklaşamıyorsun bu konudan. bazen çok düşüncesizce davranabiliyoruz gerçekten. acaba benim de bebeğim olsa ablama istemeden de olsa senin yaşadığın duyguyu yaşatır mıyım diye çok korkuyorum. hepimizin sınavı bunlar aslında ama unutuyoruz bazen göremiyoruz ya da... inşallah eşinin dediği olur canım... sana da güzel bir süpriz olur... dünyanın en güzel süprizii bazen bir duygu kaplıyor içimi sanki hep böyle gidecekmiş gibi geliyor.. kendimi hamile ya da bebekli hayal edemiyorum nedense... tuhaf geliyor....

günaydın canımmm... git canım öğleden sonra hemen. ama tek gitme mümkünse

amin inşallah kuşumm yüce rabbim mutluluk versin hepimize görümcenin yaptıklarını ver senin soktuğun lafıda okudum bravoo dedim ya yakışır tatlım

20 tane okudum canım bende şifa olsun hepimize.

Gunaydin canim.ben ayetel kursi okumaya basladim.Allah kabul etsinn

Gecmis olsun cnm.dinlen bol bol.arada bende de oluyor o.cok dusmus seninde

Gunaydin cnm.incir kurunu hic bilmiyorum

Gunaydin guzel bayanlar... nasilsiniz ?? herkese hayirli cumalar... dualarimizi eksik etmeyelim...

Bende fransadayim canim.. Amin insallah isteyen herkes anne olur..

Sagol bebegim... Merci elbisem kina elbisesi..

Gunaydin monbebemm.resmini goremedimmm((

Aminnnnnnnn bebisimmm... aminnnnnnnn... sanada hayirli cumalar..

Saol cnm nasılsın?

Dilketincimmmmmmm nbrsin? Hayırlı cumalar.

amin inşallah kuşumm yüce rabbim mutluluk versin hepimize görümcenin yaptıklarını ver senin soktuğun lafıda okudum bravoo dedim ya yakışır tatlım

ayy sorma ya kendileri hacı haliyle kapalı ya dini kendi tekellerinde sanıyolar. ben açığım ya onlar benden daha dindar, onların duası daha makbul. oysa ki Allah günde 7 kez insanın kalbini yoklarmış neler geçiyo diye...dedikodu onlarda, fitne onlarda ama onlar daha dindar, yeğeni namaza başlamış ayy ne güzel namaz kılıyo demiyo da kocasının tarafı çok dindar onlardan utanıp başlamıştır namaza diyo. dedim ha Allahtan korkmuyor kocasının tarafından utanıyo öyle mi? bu nasıl salakça bi yaklaşım yaaa

Genlede evlenen herkes kilo aliyor.. canim biraz dikkat edersen verirsin.. hic ekmek yemem hic sekerli icmem sekerli cay icmem.. cok dikkat ederim ben.. Ben verdim evleneli.. kocam hic iyi bakmiyo..

Biz kocamla birbirimize çok iyi baktık.Evlendikten sonra 10 bebek kadar kilo aldık ama bir bebek yapamadık.
Ben de şekerli yemem.sebze severim.Ama tek suçum ekmek.Ekmeksiz bişey anlamıyorum yemekten.Kepekliye başladım artık.
Bir de pko bize kilo aldırıyormuş verdirmiyormuş

20 tane okudum canım bende şifa olsun hepimize.

Amin cnm Allah niyetini kabul etsin, önce göbişlerinizi sonra da kucaklarınızı doldursun inşallah bu mübarek günün hürmetine...

Gunaydin canim.ben ayetel kursi okumaya basladim.Allah kabul etsinn

Gecmis olsun cnm.dinlen bol bol.arada bende de oluyor o.cok dusmus seninde

Gunaydin cnm.incir kurunu hic bilmiyorum

Gunaydin monbebemm.resmini goremedimmm((

Allah niyetini kabul etsin cnm benim, göbişleriniz çabucak dolar inşallahhh...Toplu dua etmek daha güzel oluyo, kimin duası daha çabuk kabul olur onu Allah bildiği için toplu dua edelim diyorum.

aynen yaaa bende dinime düşkünümdür ama belli etmem imanın kimde olduğu belli olmaz ulu orta reklem yapar gibi ben dindarım da olmaz kalbınde yasar herkes işte bakış açıları o kadar canım napcan dar görüşlü insanlar çok dünyada sen sıkma kendını allaha şükür kocan senin yanında bebişin göbüşündee rabbimin sevdiği kullardnasın çokda beklemedin bebğim

hayırlı cumalarrr bebişimmmm seni gördüm daha iyi oldum eşinin ailesi de çok tuhafmış. demekki onlar elalem için kapanıp namaza başlıyorlarki başkaları için de aynı şeyi düşünüyorlar. Hey Allahım yaa. beni de günaha sokuyorlar mübarek cuma

Canım benim siz aglamayin yaa ins Allah im bizlere de nasip etcek az daha sabur

Gunaydin melegim... ahhhhhhhhh... :26:

Iyiyim canim sen nasilsin yegenimiz nasil... ??

bulantılarım arttı işte, onun dışında çok şükür iyiyiz...tarama testimiz var haftaya, heyecanla onu bekliyorum teyzesi belki cinsiyetini de öğrenebiliriz.

saol cnm, orası öyle Rabbim çok bekletmedi bebek için ama herkesin farklı farklı sorunları oluyo işte...kesinlikle öyle inancım Allahla benim aramda olan bişi, dışardan kim nerden bilecek. öyle arkadaşlarım var ki yazın tatilde bikinisini giyiyor ama ezan okununca odasına çıkıp namaz kılıyo...Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim...

günaydın Gamsemmm inşallah hepimizin miniği gelecek Allahın izniyle... Allah kabul etsin dualarını canımın içii... sen nasılsın bakim?

bu kadar çabuk öğrenebiliyor musun cinsiyetini????

bulantılarım arttı işte, onun dışında çok şükür iyiyiz...tarama testimiz var haftaya, heyecanla onu bekliyorum teyzesi belki cinsiyetini de öğrenebiliriz..

Insallah cabuk gecer bulantilarin.. cok merak ediyorum bende.. hemen yaz ogrenince canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…