Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

devlet hast gitseydim daha ilgili olurlardı kesin ya... Tedavimi de bu dr yaptı o yüzen gitmiştim ama çok ilgisiz ya esimi almadilar odaya mesela o kadar kalabalıktı ki 4 bekleme salonu doluydu masaya yatmamla kalmam bir oldu

sen amacına ulaştın şükür devlet hastanesine devam edersin rahatlarsın bol bol dua edelim miniğin seninle mutlu olsun inşaallah annesi

:79::79::79: hayırlı geceler kızlar size hayırlı geceler size hoşçakalıııııınnn:79::79::79:

progestan cnm, bebeğin tutunmasını saglıyo, düşük riskini azaltıyor o ilaç

burdaki devlet hast gidicem canım kendime iyi bi dr bulana kadar..... Birde diyo ki kanama olmadıkça korkma olursa eğer direkt tıp fakültesine gel benim adımı söyle yatisini yaptır dedi

bence de cnm, iyi bi doktor araştırması yap, umarım bulursun iyi bi doktor. eşini niye almıyor odaya pardon saçmalık yani, onun da hakkı değil mi bebeği görmek...deli mi ne? neyse cnm keseyi gördün ya rahatlamışsındır. progestanını düzgün kullan, ayağını yukarı kaldırıp yat dinlen iyice...kuzucunu görmene sevindim...

ilaç yazdı canım progestan vajinal kullancam hemde birde folik asit ve elevit verdi aldık ama eleviti kullanmakta kararsizim ya nette bazı yazılar var domuzdan uretildigi hakkında

sen ilaçlarını kullan düzenli, yorma kendini de fazla,Allahın izniyle bişeycik olmaz dua et bol bol elini karnına koyup.Zaten diğer doktor da öyle bir risk görürse,daha ciddi tedbirler alırlar,yat kalkma derler mesela,ya da hast. yatırırlar,kardeşimin eşini öyle yapmışlardı,yattı bi gece serum takıldı,yeğenim şimdi 7 yaşında.bu arada ben kullandıydım eleviti bak tiksindim şimdi.

canim benm haberler güzel masallah
düsük riskini kalp atisini duyana kadar hep söylüyolar canm insallah yoktur öyke bisey sen yüregini ferah tut dua et canim bizide eksik etme duandan öpüyorum çok

muayene ucretide 100lira bu kadar muameleye karşı kesemde bebisimde çok tatlı yaa

Cnm arkadaşı hacer hanım doğum yaptırdı çokda memnun kaldı onun sürekli kanaması oluyordu düşün son 2 aya kadar yatarak geçşrdi doğumuna 2ay kala rahat etti hep kanaması vardı hacer hanım durdurdu doğumuda okadar yatmasına rağmen kolay olmuş tabi o bünye meseleside neyse tavsiyem ona git sen ben kaç kez gittim elide çok hafif

bebeğimi gördüm canım minicik susam kadar ya kesemide gördüm ben çok inanmadım düşük riskine geç dollenmedir büyük ihtimal dedi bende öyle düşünüyordum zaten

ayyyyyyyyyyyyy cok sevidim canım yaendine dikkat edersin allahın izniyle hiç bişi olmaz canım...allah kucagına almayı nasıp etsin

Hicrancım bol bol dinlen canım benim anneminde böyle bir riski vardı kardeşimde ama maşAllah çok tatlı bir bebiş olarak geldi dünyaya maşAllah rabbim daha nice güzelliklerini göstersin bebişimin şimdi kocaman kız oldu minik aşkına iyi bak sağsalim gelsin anneciğinin kollarına

rabbime sığındım kuzum....bende büyük ihtimal kullancam bu risk geçene kadar en azindan...

Ben kactim canlar yarın bol bol konuşuruz hepinizi seviyorum bye
Canim benim cok sewindim inan ki gece yatarken dua ettim senin icin insallah bisi olmaz diye Rabbim sizi korusun cok dikkatli ol

gunaydin Hicranim.. Allah in izni ile insallah bebisine bir sey olmaz canim. dr bence sacmalamis. dusuk riskin varsa neden 10 ocaga randevu veriyor? yatip dinlenmen gerekirsen carsi pazar dolasma diyor anlamis degilim. bizimde risklerimiz oldu dr leken gelirse hemen gel dedi. hem kalp atisini gormek icin seni cagirmasi gerekiyordu haftaya bencede sen bu dr degistir moralini bozma canim dualarimiz seninle Hicranim en kisa surede yeni dr guzel haber verir insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…