burdaki devlet hast gidicem canım kendime iyi bi dr bulana kadar..... Birde diyo ki kanama olmadıkça korkma olursa eğer direkt tıp fakültesine gel benim adımı söyle yatisini yaptır dedi
gördüm yaaas minicik çok tatlı ya
devlet hast gitseydim daha ilgili olurlardı kesin ya... Tedavimi de bu dr yaptı o yüzen gitmiştim ama çok ilgisiz ya esimi almadilar odaya mesela o kadar kalabalıktı ki 4 bekleme salonu doluydu masaya yatmamla kalmam bir oldu
ilaç yazdı canım progestan vajinal kullancam hemde birde folik asit ve elevit verdi aldık ama eleviti kullanmakta kararsizim ya nette bazı yazılar var domuzdan uretildigi hakkında
amin ins canim duanizi eksik etmeyin bizden
güle güle canım
canım bu tür riskli durumlarda bir ilaç veriyorlardı bebeğin tutunmasını güçlendiriyormuş,"p" ile başlıyor ama adını hatırlayamıyorum,yazmadı mı hiçbirşey? Başka doktora gideceğim demişsin gidince bir sor istersen.
burdaki devlet hast gidicem canım kendime iyi bi dr bulana kadar..... Birde diyo ki kanama olmadıkça korkma olursa eğer direkt tıp fakültesine gel benim adımı söyle yatisini yaptır dedi
ilaç yazdı canım progestan vajinal kullancam hemde birde folik asit ve elevit verdi aldık ama eleviti kullanmakta kararsizim ya nette bazı yazılar var domuzdan uretildigi hakkında
muayene ucretide 100lira bu kadar muameleye karşı
rabbime sığındım kuzum....bende büyük ihtimal kullancam bu risk geçene kadar en azindan...
Eve yeni girdim kızlar cooooooook yorgunum akşam 7ye kadar dr daydim birde yolda gelirken araba bozuldu dondum uyuşturu her yerimmm
Psikolojimde alt ust olmuş durumda....bebeğimle tanismanin sevincini yaşayamadım 5 haftalikmis bir hafta geriden geliyor dedi ve düşük riskim varmis haberler böyle daha sonra ayrıntılı anlatırım
muayene ucretide 100lira bu kadar muameleye karşıkesemde bebisimde çok tatlı yaa
bebeğimi gördüm canım minicik susam kadar ya kesemide gördüm ben çok inanmadım düşük riskine geç dollenmedir büyük ihtimal dedi bende öyle düşünüyordum zaten
Canim benim cok sewindim inan ki gece yatarken dua ettim senin icin insallah bisi olmaz diye Rabbim sizi korusun cok dikkatli olrabbime sığındım kuzum....bende büyük ihtimal kullancam bu risk geçene kadar en azindan...
Ben kactim canlar yarın bol bol konuşuruz hepinizi seviyorum bye
Eve yeni girdim kızlar cooooooook yorgunum akşam 7ye kadar dr daydim birde yolda gelirken araba bozuldu dondum uyuşturu her yerimmm
Psikolojimde alt ust olmuş durumda....bebeğimle tanismanin sevincini yaşayamadım 5 haftalikmis bir hafta geriden geliyor dedi ve düşük riskim varmis haberler böyle daha sonra ayrıntılı anlatırım
dr deli etti beni tugbam yaa... Sagolasin kuzum benim canimsin duamdasin
aklimda 3dr var canim hacer hanimda buna dahil bakalım eşimle kimiko karar vercez
aminnn canım teşekkür edrim bebeğim darısı başına ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?