Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben beğendim yazını ama bilgim olmadığı için bişey yazamadım

anladım peki öyle olsun canım teşekkürler...

Ben kullanmadim tatlim ondan cvp vermedim insallah gonlunce zayiflarsin

inşallahhh cnm sağol..... Busefer gittiğim doktor anlayışlı baya zayıflamam için ısrar etmedi ama zayıflasan iyi olur dedi !!!!!! ne kadar zor verdiğini biliyor çünkü pkoluluların ondan sanırım......

Hicranın lafı ama bak kız hamile kaldı maşallah

evet haklısın !!! rabbim büyük canım yaa!!!! oda gelmedi daha doktora idicekti bugün nededi acaba doktor !!!

inşallah rabbim bizlerede evlat sahibi olmyı nasip etsin !!!!

hayırlısı tatlımmm önce zayıflayım sonra hamiş kalmayı düşündün mü hiç

benim minik kukuşlarım ben çıkıyorum allaha emanet olunnnn çok öpüyorum hepiniziii hicran ı merak ediyorum da pöfff mesaide bitti napsam ki iş yerinde mi yatsammm

evet haklısın !!! rabbim büyük canım yaa!!!! oda gelmedi daha doktora idicekti bugün nededi acaba doktor !!!

inşallah rabbim bizlerede evlat sahibi olmyı nasip etsin !!!!

amin canım innşallah. hayırlısıyla en yakın zamanda Hicran geç gelirim demişti zaten. Allahın izniyle iyi geçmiştir inşallah... ben de akşam bebek sevicem. hatta mıncıklicam

bende kim demişti die düşünüyordummmmm hayatımın hicranı bi gelemedi yaaa merak ettim bu işin sırrı vurvurup geçmekte

ben ancak yarın öğrenebilirim Hicranımın haberlerini. netim yok malesef

bende cnm cıkmam lazım suann neyse çok öpüyom seni fındık fayem benim

hayırlısı tatlımmm önce zayıflayım sonra hamiş kalmayı düşündün mü hiç

canım neler yapmadım ki koşu bandı aldım kullandım innki çok zor veriyorum yoksa bende hamile kalmadan zayıflamak çok istedim ama 8 ayda anca 8 kilo verebildim işte !!!!

hicran konturolemi gitdi kizlar?
insallah iyi haberlerle gelir...

evet canım kontrele giti ...inşallahhhhhhhh inşallahhh

benim yerime de mıncıkla canım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…