Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaaaaaaaaaaaaaaaa imse kalmamış ayoooolllllllllll neyseeeee hoşçakalıııııın:79::79::79:
:80::80::80: bu iki gıza bayıldım

İsmimi tabloda görünce bir hoş oldum.Kız kardeşim bizde ikimizde televizyonun önünde keyif çatıyoruz.Özlemişim keyif yapmayı yoğun çalışma temposundan sonra çok iyi geldi.Pazartesiyi iple çekiyorum bakalım doktor hanım bizi nasıl yönlendiricek

Eve yeni girdim kızlar cooooooook yorgunum akşam 7ye kadar dr daydim birde yolda gelirken araba bozuldu dondum uyuşturu her yerimmm

Psikolojimde alt ust olmuş durumda....bebeğimle tanismanin sevincini yaşayamadım 5 haftalikmis bir hafta geriden geliyor dedi ve düşük riskim varmis haberler böyle daha sonra ayrıntılı anlatırım

Hayatımın hicranı bende sana bakmak için geldim... Kuzummmmm ilk haftalarda geriden gelmedi problem değil diye biliyorum ben sonraki haftalarda toparlanıyor herşey bunu kafana takma nolur... Çok üşümüşsün inşallah soğuk algınlığı olmaz tatlım bol bol c vitamini al sıcak bişeyler iç canım benim... Düşük riskini nasıl anlamış maşallah kanaman yok bişey yok... Iyi ol nolur bitanem...

bayağı aksilik yaşamışsın cnm...üzülmek yok ama, bak psipsiko ne güzel anlatmış sana, bebek ilk haftadaki açığı çabucak kapatır gerçekten de. keseyi görmediniz mi? bence de düşük riskini takma kafaya doktorların klasik lafı, her gidene söyledikleri şey. ayağını yukarı kaldır yat dinlen. meyve de ye. bence bebeği de strese sokma, güzel düşün ki güzel olsun.

canım benim bunda birşey yok ki canını sıkma inşaallah hiç birşey olmaz,dr da bir alem en hassas dönem de böyle denilir mi yahuuu?

Bi hafta geriden gelmesi biser neden olur muymus canin offf moralim vozuldu ya cok merak ettik hepimiz seni bgun skma canibi cokca dua et mik mik yapmiyosunuz biliyorum wede yapmayin agar kaldirma mumkun oldugunca dinlen btanem

birde kontolumu taaaa 7ocaga verdi kalp atisi vs için çağırmadı birde düşük riski var diyo ya deli etti beni bu son olur bu dr gelişimiz degi eşim bende gitmek istemiyorum

7ocak degil pardon 10 ocaga verfi

bence de bir tuhaflık var hemen değiştir bu doktoru özellikle 6. hafta çağırmalıydı bu durumda,kalp atışını duyup rahatlaman için

bebeğimi gördüm canım minicik susam kadar ya kesemide gördüm ben çok inanmadım düşük riskine geç dollenmedir büyük ihtimal dedi bende öyle düşünüyordum zaten

bence de...boşver hiç takma, başka bi doktora gidersin bebişinin kalp atışını duyarsın 2 hafta sonra...

pat diye dedi hemde beynimden kaynar sular döküldü ama ben rabbime sığındım olacağa hiç bisey engel olamaz

inanki aklımdakni yazmışsın geç döllenmede yaşanır bu durum,muhtemelen böyledir,senin ruh halin düzgün olmalı pat diye söylenmemeliydi amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn bence çok mühim değil şükür,görmüşsünde çok sevindim darısı başımızaaa

geriden gelmesi düşük olabilir dedi yat demiyorum evinin işini yap ama çarşı pazar gezme ağır kaldırma dedi on gün ilişki yoook ondan sonra haftada bir olabilir dedi

canım bu tür riskli durumlarda bir ilaç veriyorlardı bebeğin tutunmasını güçlendiriyormuş,"p" ile başlıyor ama adını hatırlayamıyorum,yazmadı mı hiçbirşey? Başka doktora gideceğim demişsin gidince bir sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…