Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah iyi insanlarla karsilastirsin canim.. sen beslenmene ilaclarini ayni saatte almaya dikkat et canim ve bol bol dinlen. Allah'in izni ile insallah bir sey olmaz elevit yerine diger ilaci alsaydin keske..

birde kontolumu taaaa 7ocaga verdi kalp atisi vs için çağırmadı birde düşük riski var diyo ya deli etti beni bu son olur bu dr gelişimiz degi eşim bende gitmek istemiyorum

günaydın Hicranım,
kızlar gerçi demişler. benim eltime de düşer bu bebek demişti doktor. kızın psikolojisini bozmuştu. o da hemen başka doktora gitmişti. adam sana hangi salak dedi bunu demiş. şimdi doğumu için gün sayıyor canımmmm... Allahıma emanetsiniz

bebek bir hafta geriden geldiği için dedi

hiç bişi olmaz.. geç döllenmen vardır... benimkide tam 1 haftadan geride ama çok şükür öyle bi risk var demedi... bende progestan kullanıyorum ama dr lar hemen hemen bütün hamilelere 1 kutu öneriyor bebeğin sıkı sıkı tutunması için... kanaman falan var mı hiç ve ya lekelenmen? bir de vajinal mi baktı ultrasonda karından mı?

bencede geç döllenme var kuzum ya... Takmamaya çalışıyorum ama iste.... Progestani vajinal kullancam... Vajinal bakmak istedi baktirmadim canim karindan baktı
hiç bir şey olmaz canım allahın izniyle... hep pozitif düşün... kalbi atıyormuydu... bende bi duysam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…