aminnn ins ablacimmm... Geç döllenme bencede bebek küçük diye de düşük riskin var dedi dün sinir etti beni dr boğazına yapismamak için kendimi zor tutum düşük ruskin varsa niye bir hafta on gün sonraya randevu vermiyorsun ki
allah razi olsun dilegimmm canım benim ... Kaybetme korkusu sardı
allah razi olsun dilegimmm canım benim ... Kaybetme korkusu sardı
aminnn ins ablacimmm... Geç döllenme bencede bebek küçük diye de düşük riskin var dedi dün sinir etti beni dr boğazına yapismamak için kendimi zor tutum düşük ruskin varsa niye bir hafta on gün sonraya randevu vermiyorsun ki
Eve yeni girdim kızlar cooooooook yorgunum akşam 7ye kadar dr daydim birde yolda gelirken araba bozuldu dondum uyuşturu her yerimmm
Psikolojimde alt ust olmuş durumda....bebeğimle tanismanin sevincini yaşayamadım 5 haftalikmis bir hafta geriden geliyor dedi ve düşük riskim varmis haberler böyle daha sonra ayrıntılı anlatırım
birde kontolumu taaaa 7ocaga verdi kalp atisi vs için çağırmadı birde düşük riski var diyo ya deli etti beni bu son olur bu dr gelişimiz degi eşim bende gitmek istemiyorum
günaydın canım 5 haftalikmis bebis az bi düşük riskin var dedi ilaç verdi iste
günaydın canım 5 haftalikmis bebis az bi düşük riskin var dedi ilaç verdi iste
amin ablam...tmm çok dikkat edicem... Eleviti bi sure kullanayim diyorum en azından başka bi dr gidip için rahat edene kadar
günaydın bebeğim.... Dr lar grup böyle dan diye söylüyorlar herşeyi onlara herşey normal
bebek bir hafta geriden geldiği için dedi
bebek bir hafta geriden geldiği için dedi
bencede geç döllenme var kuzum ya... Takmamaya çalışıyorum ama iste.... Progestani vajinal kullancam... Vajinal bakmak istedi baktirmadim canim karindan baktı
günaydın bebeğim.... Dr lar grup böyle dan diye söylüyorlar herşeyi onlara herşey normal
hiç bir şey olmaz canım allahın izniyle... hep pozitif düşün... kalbi atıyormuydu... bende bi duysam :)bencede geç döllenme var kuzum ya... Takmamaya çalışıyorum ama iste.... Progestani vajinal kullancam... Vajinal bakmak istedi baktirmadim canim karindan baktı
kanama leke vs hiç olmadi şükür canım
Bebisimle tanismak ister misinis teyseleeerrr
Bebisimle tanismak ister misinis teyseleeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?