yoğun mu kanama az ve leke gibiyse yerleşme kanaması ihtimali var yoğunsa adetin erken gelmis olabilir
yoğun mu kanama az ve leke gibiyse yerleşme kanaması ihtimali var yoğunsa adetin erken gelmis olabilir[/QUOTE
ya evet malesef yoğun.şimdi baktım,aynı adet kanaması.başta yani sabah 7 buçukta daha farklıydı.nokta nokta gibi açık kırmızı.ama şimdi bu adet galiba.nasıl tuhaf oldum.üzüldüm galiba.hiç böyle bir hafta erken olmamıştım.daha bir hafta var aslında.hep zamanında olurdum.
Selam kızlarrrrrrr.... Hayatımın hicranı bebişin aynı sen... :)))))) bence bir riskinde yok dikkat et kendine yeter.... Allah nazardan saklasın... Günaydın kızlar kahvaltı edeyim gelcemnnnyoook daha çok küçük kalp için kuzum ya
benimde başım çatlıyor yaa
Miyaba tey$eler ben daha minicimm
arada böyle olur canım ya ama coj soru işareti varsa dr git gerçi onlarda bisey demezlerde
kuzum yaa kuzucum bir hafta kucukmus düşük riskin var dedi dr
Miyaba tey$eler ben daha minicimm
kuzum yaa kuzucum bir hafta kucukmus düşük riskin var dedi dr
telefon ettim şimdi elli tane neden saydı kanama için.içinde yumurtlama bile var.bu ay tam hesaplı kitaplı gitmiştik de,ondan sabah heveslendim yalan değil.eşim de aynı şekilde.ama hayırlısını nasip etsin allah ne diyim.dimii ayni ben oglusummmtmm canım afiyet olsun
celibonum dicem bende bebisime
dimi ya kuzum benim teşekkür edriz teysesii
celibonum dicem bende bebisime
Hayir olsun canım benim biliyorsun bende battan önce kendimi hamile gördüm
..bendev erkek die hissediyorum kuzum koca topikte bir tek kişi bile kız hissetmedi herkes erkek dioo
canım ne kadar düzenli calissanda rabbim ol demeyince olmuyor ben 18 ay bekledim her ay yıkıldım ama zamanı varmış demek ki
çok haklısın.ben de üzüldüm ama allh hayırlısını nasip etsin inşallah hakkımızda.sana ve bebeğine de sağlık dilerim.canım ne kadar düzenli calissanda rabbim ol demeyince olmuyor ben 18 ay bekledim her ay yıkıldım ama zamanı varmış demek ki
dimi ya kuzum benim teşekkür edriz teysesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?