Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay nasıl uykumn var nasıl uykum var anlatamam saat 12.30 olsada gitsem hemen eve uyusam mis gibi ohhhhhhh

kızlarrr toteme devammmm soooooon 13 :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Miyaba tey$eler ben daha minicimm

amanın bu ne daha minnacık biz bunun içinmi uğraşyoruz minnak şirin,ben oğluma böyle diyorum,bu arada senin oğlun olacak diye geçiyor içimden,kızlaaaaaaaaaaaaarr hayır hayır olsun deyin bugün rüyamda hamileydim ohh diyorum oldu sonnda

kuzum yaa kuzucum bir hafta kucukmus düşük riskin var dedi dr

ben o doktorun anlını karışlarımmmmmm yok benim teyzemin düşük riski falan yerim ben onu allahım sım sıkı bağlamıştır annesine allahın izniyleeeeee sen gönlünü ferah tut canım kardeşim

celibonum dicem bende bebisime
Hayir olsun canım benim biliyorsun bende battan önce kendimi hamile gördüm

..bendev erkek die hissediyorum kuzum koca topikte bir tek kişi bile kız hissetmedi herkes erkek dioo

yaaa bilmiyordum rüya gördüünü,hmm hayırlısı,şaka bir yana çok sevindim adına kesen görünmüş şükür,kız erkek hayırlısıla süt kokulu bebeğini kucağına alırsın inşaallah,moralini yüksek tutmaya çalış aklına getirme bile,bu gıcık psikoloji olmasnı nasıl engeleyosa buna da etki edebilir,ama maaşallah sen hayat dolu neşeli bir kızsn bu yönde şanslıyız,
duanı bol bol yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…