Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yiyecek emeği yoksa canım hiç bisey engel olamaz bol bol dua edip rabbime sığındım... Rabbim korusun emanetini.. Düşünmemeye çalışıyorum kuzum ama iste ne kadar...kız erkek hiç fark etmez sağlıklı olsun yeter canım tirnagina sacinin teline hasretken cinsiyet sirkye dursun

allah razi olsun ne muradiniz varsa versin çok duygulandım yaaa hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok seviyorum sizi iyiki varsiniz

hepimiz okuduk bizde seni çooook seviyoruzz hayırlı haberlerle gel die cuma ve sela arası okuduk bebğimmm sende iyiki varsın

iyilik güzellik sen nasılsın minak teyzoşumuda gördüm süper yanii

bende iyim meraklı bekleyiş içindeyim pazartesi dr günüm benim yumoşlar çatladımı çatlamadımı bilmiyorum inşlalh çatlamıştır yazık admı pazartesidn beri çalıştırıyorum boşa gitmemiştir inşllah

allah razi olsun dilegimmm canım benim ... Kaybetme korkusu sardı
Kotu dusunmek yok bebein ilgiyi sewecek anlasilan annesi we babasini korkutuyo onunla ilgilenin diye btanem sakin ama sakin telas yapma hele ki bu aylarda progestan kullan dedi mi

inşallah allah kimsenin emeğini boşa cıkarmasın tatlımmm

Kotu dusunmek yok bebein ilgiyi sewecek anlasilan annesi we babasini korkutuyo onunla ilgilenin diye btanem sakin ama sakin telas yapma hele ki bu aylarda progestan kullan dedi mi

diloşummmm nasılsın bugün gün açılıştan çıktın yorulmadın mı sennnn leoparlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…