Hahahahaaaa gecem muhtesemdi diye bilir kizlar oyy utandim :) kocis ise gitti sabah bende uyuyodum babam aradi uyandirdi pc ye format atircak kasayi werdik aksam ona sen nasilsil kuzum bakim sende calisma zamani degil mi bakalik he :-Ddiloşummmm nasılsın bugün gün açılıştan çıktın yorulmadın mı sennnn leoparlııı
ne yaziyo merak ettim şimdi
inşallahh fınıdığım benim ensem çok ağrıyor yaa tansiyon mu var acaba bende
ne yaziyo merak ettim şimdi
ilgiyi sevmese bizi 18 ay bekletirmi eşek sipasi
yatıyorum canım hep
Hahahahaaaa gecem muhtesemdi diye bilir kizlar oyy utandim :) kocis ise gitti sabah bende uyuyodum babam aradi uyandirdi pc ye format atircak kasayi werdik aksam ona sen nasilsil kuzum bakim sende calisma zamani degil mi bakalik he :-D
Zor mu oluyo canim sirt ustu uzan yataga oyle ilerlet daha kolay koyarsin btanem :-* teyzosumuzu isirip yigcez onu annesini korkutuyo sebek :-D :-Dilgiyi sevmese bizi 18 ay bekletirmi eşek sipasiprogestan verdi canım vajinal kullanıyorum da ileriye ittiremiyorum fazla ya
tansiyon baş ağrısı yapmıyıo galiba bir bilgimyok ama gece ters felan mı yattın ki cnm
öyle yapiyorum yatip koyuyorum da ileri gitmio parmak
Persembe gunude bebde bi bas agrosi felaketti ya okuyanlar nazsr war hep dedi cok kotuydu walla dikkat et canmbiz artık canımız ne zaman isterse o zmn yapıoz tatlım dün yapmadık ama bugun allahın emri hafta sonu malummmöle işteee başım çok ağrıyor ensemden yukarı doğru
büyur ins iki hafta sonra bu kadar olur
benim de basim catliyor sakaklarim zonkluyor yaa dünün stresini atamadım
Kızzzz benimde dün akşam yapışkan yumurtlama akıntısı geldi şimdi sol tarafımda şa ağrı var geliyor benim yumurtam :))) ziyan ettik bu ay kızzzzzz kırılıp zayiii olcak puahahahahahavalla bılmıyorum cnm ya tuaf bir ağrı
yatıyorum canım hep
Gormedim btanem pc yok ewde virus dolmus facemde ne haltlar karistirdi virus kotu steleri begenmis arkadas olarsk eklemis neler neler kadin gogusleri bile begenmis en kotusude erkek cinsel organi lak diye cikmazmi karsima towbe dedim ne oluyo vrus yspiyomus meger gucluymus internetim war ama pc de yok gozukuyo girmiyo nete kasasi acip kapiyoruz arkadan ama o zsman geliyo net fenaydi anlicagin formata gitti telden giriyorum goremiyoum kaldirma aama cok merak ediyorum yaa:-(öyle yapiyorum yatip koyuyorum da ileri gitmio parmakbirde korkuyorum resmini koydum gördün mu
Persembe gunude bebde bi bas agrosi felaketti ya okuyanlar nazsr war hep dedi cok kotuydu walla dikkat et canm
benim de basim catliyor sakaklarim zonkluyor yaa dünün stresini atamadım
Kızzzz benimde dün akşam yapışkan yumurtlama akıntısı geldi şimdi sol tarafımda şa ağrı var geliyor benim yumurtam :))) ziyan ettik bu ay kızzzzzz kırılıp zayiii olcak puahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?