Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

diloşummmm nasılsın bugün gün açılıştan çıktın yorulmadın mı sennnn leoparlııı
Hahahahaaaa gecem muhtesemdi diye bilir kizlar oyy utandim :) kocis ise gitti sabah bende uyuyodum babam aradi uyandirdi pc ye format atircak kasayi werdik aksam ona sen nasilsil kuzum bakim sende calisma zamani degil mi bakalik he :-D

ne yaziyo merak ettim şimdi

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 7. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 237 gün kaldı
.
Bebeğinizin kolları bugünlerde palete benzemektedir. Bacak tomucukları ise belirginleşmektedir. Bebeğin vücut boşluğu, bebeğin üreme yapılarını geliştirmek için gerekli tüm dokuları içerir. Üreme yapılarının oluşumunun ilk evresi bebeğiniz kız ise yumurtalık, erkek ise testislerdir. Önümüzdeki altı gün boyunca bebeğinizin beyni, vucudu ve kafası hızlı bir büyüme sürecine girecektir. Bebeğinizin boyu yaklaşık olarak 4-6 mm.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : < 1gr.

Hahahahaaaa gecem muhtesemdi diye bilir kizlar oyy utandim :) kocis ise gitti sabah bende uyuyodum babam aradi uyandirdi pc ye format atircak kasayi werdik aksam ona sen nasilsil kuzum bakim sende calisma zamani degil mi bakalik he :-D

biz artık canımız ne zaman isterse o zmn yapıoz tatlım dün yapmadık ama bugun allahın emri hafta sonu malummm öle işteee başım çok ağrıyor ensemden yukarı doğru

ilgiyi sevmese bizi 18 ay bekletirmi eşek sipasi progestan verdi canım vajinal kullanıyorum da ileriye ittiremiyorum fazla ya
Zor mu oluyo canim sirt ustu uzan yataga oyle ilerlet daha kolay koyarsin btanem :-* teyzosumuzu isirip yigcez onu annesini korkutuyo sebek :-D :-D

biz artık canımız ne zaman isterse o zmn yapıoz tatlım dün yapmadık ama bugun allahın emri hafta sonu malummm öle işteee başım çok ağrıyor ensemden yukarı doğru
Persembe gunude bebde bi bas agrosi felaketti ya okuyanlar nazsr war hep dedi cok kotuydu walla dikkat et canm

yatıyorum canım hep

bnm annemin kardeşim de başından beri düşük tehlikesi varmış cnm doğurana kadar bak şimdi 18 yaşında delikanlı dünyada yiycek ekmeği varsa yer cnm sen üzme kendini düşünme fazla icranım bişey sorcam dün ben wc gittim böyle akıntıyla karışık hafif pembe kan geldi korktum sonra araştırdım yumoşlar çatlayınca yapıyomuş doğruu yoksa başka bişey mi var merak ediyorum hiç yaşamamıştım daha önce

öyle yapiyorum yatip koyuyorum da ileri gitmio parmak birde korkuyorum resmini koydum gördün mu
Gormedim btanem pc yok ewde virus dolmus facemde ne haltlar karistirdi virus kotu steleri begenmis arkadas olarsk eklemis neler neler kadin gogusleri bile begenmis en kotusude erkek cinsel organi lak diye cikmazmi karsima towbe dedim ne oluyo vrus yspiyomus meger gucluymus internetim war ama pc de yok gozukuyo girmiyo nete kasasi acip kapiyoruz arkadan ama o zsman geliyo net fenaydi anlicagin formata gitti telden giriyorum goremiyoum kaldirma aama cok merak ediyorum yaa:-(

Persembe gunude bebde bi bas agrosi felaketti ya okuyanlar nazsr war hep dedi cok kotuydu walla dikkat et canm

burda okuyan yok canım ananem okur oda uzakta telden okusa kabul olur mu ki ya önemli olan niyet değil mi
benim de basim catliyor sakaklarim zonkluyor yaa dünün stresini atamadım

anladım tatlım nasıl geçiçek tülbentle sar bari iyi gelir belki birazzz
Kızzzz benimde dün akşam yapışkan yumurtlama akıntısı geldi şimdi sol tarafımda şa ağrı var geliyor benim yumurtam :))) ziyan ettik bu ay kızzzzzz kırılıp zayiii olcak puahahahahaha

tühhhhhhhhhhhh benim hiç akıntım olmuyo ya olsa keşke dün ovl. testi yaptım silikti yok yani totemdaşımmmmmmmm önümüzdeki maçlara bakarız bizdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…