Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen oyle bebeik niyet onemli olan :-*

Gelen aya sizi. Tospalara kardeş yapcam bu ay lili sonraki ay ben :)))) totemdaşımmmmmmmmmmmmmmm

kurbannnnnnnn eyyyyyyyyyy kurban eyyy die seda sayan diyordu yaa totem daşım ağzına sağlık ne güzel dedin açın kızlarrrrr arayı salıyom bebişiii alüüüüüüüüüü

kurbannnnnnnn eyyyyyyyyyy kurban eyyy die seda sayan diyordu yaa totem daşım ağzına sağlık ne güzel dedin açın kızlarrrrr arayı salıyom bebişiii alüüüüüüüüüü
Kızımmmmm yaaaaaa sabah sabah nerden buldun bu enerciyi enercik kuzu :))))))))) liliiiiiimmmmmmm gelsin bebekler

Benimkine soyle benimkide gelsin bari yawrum ya saglikla hayirlisiyla :-D :-D :-D :-*

duanı eksik etme canım...

Canim evet kiminde yumurtlamada çok küçük kan oluyormus bu günleri iyi degerlendir emi

geen pazartesi gittiydim dr 3 gün ilişkidedi ben pazasrtesinden beri çalışmadayım adam çalışıyo eve gelip bide mesai yapıyo garibim dün yorugunduktan ölüyo ben zar zor kendine getirdim ama oldu yani .....duaları eksik etmem bitanem allahım sen minik kuşumuzu koru ona sağlıklı bir ömür nasip eyle annesinin babasının yüzünü düşürme ağlatırsansa doğduğu zmn sevinçden ağlat sana emanet ya rabbim sen onu koru yerinden sakınnnnn oynatma aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…