Gelen aya sizi. Tospalara kardeş yapcam bu ay lili sonraki ay ben :)))) totemdaşımmmmmmmmmmmmmmmisraf etmeyin kiisss yimirtalariii
duanı eksik etme canım...
gayet güzel renklenmis
israf etmeyin kiisss yimirtalariii
hahaaa senin pc sapik galiba
aynen oyle bebeik niyet onemli olan :-*burda okuyan yok canım ananem okur oda uzakta telden okusa kabul olur mu ki ya önemli olan niyet değil mi
anladım tatlım nasıl geçiçek tülbentle sar bari iyi gelir belki birazzz
tühhhhhhhhhhhh benim hiç akıntım olmuyo ya olsa keşkedün ovl. testi yaptım silikti yok yani totemdaşımmmmmmmm önümüzdeki maçlara bakarız bizdeee
Gelen aya sizi. Tospalara kardeş yapcam bu ay lili sonraki ay ben :)))) totemdaşımmmmmmmmmmmmmmm
progestan koydum simdi yatiyorum az sonra kalcam sarayim kafami
aynen oyle bebeik niyet onemli olan :-*
Millet ysnlis anlicak facedede canim tirstim walla resmen sapik pc :-Dhahaaa senin pc sapik galibaayy çok kötü bi durum yaa tmm canım pc gelince bakarsın
hehee yap tabi kiisss kardessiz olmaz
Kızımmmmm yaaaaaa sabah sabah nerden buldun bu enerciyi enercik kuzu :))))))))) liliiiiiimmmmmmm gelsin bebeklerkurbannnnnnnn eyyyyyyyyyy kurban eyyy die seda sayan diyordu yaatotem daşım ağzına sağlık ne güzel dedin açın kızlarrrrr arayı salıyom bebişiii alüüüüüüüüüü
progestan koydum simdi yatiyorum az sonra kalcam sarayim kafami
Benimkine soyle benimkide gelsin bari yawrum ya saglikla hayirlisiyla :-D :-D :-D :-*kurbannnnnnnn eyyyyyyyyyy kurban eyyy die seda sayan diyordu yaatotem daşım ağzına sağlık ne güzel dedin açın kızlarrrrr arayı salıyom bebişiii alüüüüüüüüüü
hahahaaaa ah benim cilli yimirtamm
duanı eksik etme canım...
Canim evet kiminde yumurtlamada çok küçük kan oluyormus bu günleri iyi degerlendir emi
Dileğimmmmmmmm bende seninkine diyim :))))Benimkine soyle benimkide gelsin bari yawrum ya saglikla hayirlisiyla :-D :-D :-D :-*
Kızımmmmm yaaaaaa sabah sabah nerden buldun bu enerciyi enercik kuzu :))))))))) liliiiiiimmmmmmm gelsin bebekler
anlamaz mi kuzum facede karsina pipi resmi çıktığını düşünsene
hahahaaaa ah benim cilli yimirtammçok güldüm lilim yaa sen çok yasa
Kızzz akşama bu enerji ile iki tane bile gelir kızzzaslında akşam üstleri daha enercik oluyom ama bugun sabahtan başladııı enercim ceyranımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?