Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy ne güzel dua ettin kuzum ağzına yüreğine sağlık.... Canim bizde erken boşalma sorunu vardı ona rağmen oldu öyle up uzun olmasına gerk yoook işlem oldun yeter olacağı varsa olur

bencede yeter ki spermler gelsin erken geç farketmiyo bu aralar ben kendimi düşünmüyon zaten hem bebiş tam bebiş çalışıyom bu arada kızçem dün diyetisyene gittim tamı tamına 9 kilo oldu 42 beden oldum yaniiii azmin elinden kim kurtulmuş

şimdi gülüyorum ya hafifledi ağrı ha

ne güzellll gülüyor zilli kesin konaylı aaaaaaaaa kesin konyalı
bi oyana bi buyana sallanıyooooooo
ben baktıkça gülüyoooooooooooooo
inadına inadına gülüyorrrrrrrrrrrrrrr
kahkahalarrrrrr atıyoooooo oooo kahkahalar atıyoooooooo

kocamı görünce enercim kaçıyo vallaaa ben size enercikim elektirik alıyorum sizdennn

Benom koca cok odun oluyo ya bazen badozlama atlamak istiyo bende kiziyorum oyle yuhh haywan mi war karsinda diyesim geliyo okuzlugu tutuyo :-D :-D

Benom koca cok odun oluyo ya bazen badozlama atlamak istiyo bende kiziyorum oyle yuhh haywan mi war karsinda diyesim geliyo okuzlugu tutuyo :-D :-D

bütün erkekler aynı sanırım benim kide bazen aynısını yapıo ruhsuzzzzzzzz diyorum bende ona
kaçmasın kızçem onada yazık adama kapıdan girince dertleri kapıda kalsın cnm

benım derdım tasam kocam ama seviyorum ama cok kızıyorum

Ya kız biz özledik ondan mı bilmiyorum yanyana geldimi iğne ve mıknatıs gibiyiz :)))))

ayne özlemekten değil cnm aşktan ben birbuçuk sene olucak hiç ayrılmadık bu zamana kadar ama eve gelsin yapışık ikizlwer gibiyiz aynı kanepede seviyorum koçişimi ben ya ben sabhtan akşama özlüyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…