Benimkine soyle benimkide gelsin bari yawrum ya saglikla hayirlisiyla :-D :-D :-D :-*
ayy ne güzel dua ettin kuzum ağzına yüreğine sağlık.... Canim bizde erken boşalma sorunu vardı ona rağmen oldu öyle up uzun olmasına gerk yoook işlem oldun yeter olacağı varsa olur
şimdi gülüyorum ya hafifledi ağrı ha
Kızzz akşama bu enerji ile iki tane bile gelir kızzz
ayy ne güzel dua ettin kuzum ağzına yüreğine sağlık.... Canim bizde erken boşalma sorunu vardı ona rağmen oldu öyle up uzun olmasına gerk yoook işlem oldun yeter olacağı varsa olur
Aaaaaa cukunu keserim onun :-D :-D :-Danlamaz mi kuzum facede karsina pipi resmi çıktığını düşünsene
Dileğimmmmmmmm bende seninkine diyim :))))
kurbaneeeeeeeyyyyyyyyy kuuuuuuuuuurrrrbbbaaaaaannnneeeeeeyyyy eleeeee leeeeee leeee
şimdi gülüyorum ya hafifledi ağrı ha
Ya kız biz özledik ondan mı bilmiyorum yanyana geldimi iğne ve mıknatıs gibiyiz :)))))kocamı görünce enercim kaçıyo vallaaa ben size enercikim elektirik alıyorum sizdennn
kocamı görünce enercim kaçıyo vallaaa ben size enercikim elektirik alıyorum sizdennn
kocamı görünce enercim kaçıyo vallaaa ben size enercikim elektirik alıyorum sizdennn
Ya kız biz özledik ondan mı bilmiyorum yanyana geldimi iğne ve mıknatıs gibiyiz :)))))
Benom koca cok odun oluyo ya bazen badozlama atlamak istiyo bende kiziyorum oyle yuhh haywan mi war karsinda diyesim geliyo okuzlugu tutuyo :-D :-D
Benom koca cok odun oluyo ya bazen badozlama atlamak istiyo bende kiziyorum oyle yuhh haywan mi war karsinda diyesim geliyo okuzlugu tutuyo :-D :-D
kaçmasın kızçem onada yazık adama kapıdan girince dertleri kapıda kalsın cnm
ne demişler kuzum azimle s*can duvari derler
Ya kız biz özledik ondan mı bilmiyorum yanyana geldimi iğne ve mıknatıs gibiyiz :)))))
puhahahaaböyle bi şarkı var mi lilim ya
kuku bibi kesmek nefesalimin isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?