Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuku bibi kesmek nefesalimin isi
Nefesala yonlendiriyorum o zaman bebeim :-D
bütün erkekler aynı sanırım benim kide bazen aynısını yapıo ruhsuzzzzzzzz diyorum bende ona

benım derdım tasam kocam ama seviyorum ama cok kızıyorum
Bizimkiler ruhsuz sekerim kutuk kutuk oyle yapinca bisi yapmayim diyorum ama pisligi bende ozluyorum derken yapiyoruz :-D
yuh ki yuh nazik davran tadını çıkar demi ama valla allah razı olsun benim adam hiç öyle değil

Ohhh tadini cikar doya doya bizimkiler odunlugu tutuyo isimi bitirip uyuyalim diyolar heralde pislerrrr :-D

ne demişler kuzum azimle s*can duvari derler

Helal sana kiss

aynen üle zayıfladınm inşallah yumoşlar fazlada çalışmıştır bu ay benimde bebşim benmledir artık doldum yani bebiş olsun duyduk duymadık kalmaz herhalde soranlara kapak olur allahım inşllh sen ver bebişimi bana

süper ya bayıldımmmm

evet dinle orjınalı de güzell benım sana uyarladığımda güzell

kızıyoz kızıyoz vurdurup geciyoz sonraaa

Ohhh tadini cikar doya doya bizimkiler odunlugu tutuyo isimi bitirip uyuyalim diyolar heralde pislerrrr :-D

geçenlede tv den duydum bitanem dünya çapında araştırma yapılmış insanlar ilişkiden sonra nie uyur diye genellikle eşlerine bağlı erkek ve bayanlrın uyuduğu ortaya çıkmış brbirlerine karşı bağlılıktan aşktan uyku hormanı devreye giriyomuş genllikle ilişkiden sonra konuşanlar ise eşleriyle birbirlerine bağlı olmadığı ortaya çıkmış o günden sonra bakıyorum benimki uyuyo çok hoşuma gidiyo

Kahvaltıda ne yesem ki canım hiç bisey istemiyor

sen daha kahvaltı ypmadın mıııııııı kız kalk yap çabuk kahvaltını teyzoş beslemiycek cnın istesin zten zayıfsın yumurta ye koçiş sana pekmez felan alsın pekmez ye kan yapsın bebiş kanlansın sütü aksatma sakın süt iç ben bi hamiş olsam var ya bebiş beslensin diye yemediğim şey kalmaz herhalde

hhhahahhhaa kız çok yaşa sen emi neyi der o sen nediycen iğneyimi

valla bebğim arabalar çalışamdığı zaman yokuş aşağı yurduralım fln diolar ya ordan gelemde söz iğneyi sevdim ama mükkemmel fikirrr vurduralım iğneleri fiyuuuuuuuuuuuuu

evet dinle orjınalı de güzell benım sana uyarladığımda güzell

kızıyoz kızıyoz vurdurup geciyoz sonraaa

benimkine desem anlamaz ki ne yapcaz der

ya bizde uyuruz ama telefon yakınlarımdaysa ben yazıyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…