Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bizim buranın sağlık ocaklari çok küçük ya ilgisizlerde

kıslar dun kv de adet oldum yne olmadı napalım hayrlısı hc uzulmedm blyomusunuz doktor adetn 3. gunu gel demstı ama bn braz ara vermk ıstyorum zayflmk ıstyorum braz onunn için 2 3 ay snra gdp tekrar tedavıme devam edeblırmym

ben çok yemekten değil düzensiz yemek ve abur cuburdan alıyorummm... bana tüyo verin kızlar ya 10 kilo versem ideal kilomun altına bile iniyorum ama öyle güzl oluyorr

üzüldüm tatllım ama hayırlısı böyleymiş... hadi hep beraber zayıflayalım kuzular yaaa

ben çok yemekten değil düzensiz yemek ve abur cuburdan alıyorummm... bana tüyo verin kızlar ya 10 kilo versem ideal kilomun altına bile iniyorum ama öyle güzl oluyorr

bende öyleyim khvaltıyı semem yapmazdım 3 4 ymek yerdim akşam den sonra yerdik yemek şimdi hepsi düzenli saatlerime dikkat ediyorum aburcuburu kesttim sadce diyetisyenden geldiğim gün kendime izin veriyorum o kadar

hakkında hayırlısı bitanem ara verme bennce hem zayıfla hemde çalışmaya devam et ben öyle yapıyorum şuan

bende öyleyim khvaltıyı semem yapmazdım 3 4 ymek yerdim akşam den sonra yerdik yemek şimdi hepsi düzenli saatlerime dikkat ediyorum aburcuburu kesttim sadce diyetisyenden geldiğim gün kendime izin veriyorum o kadar
diyet listen nasıl peki... ben çok gittim daha önce giderken ok bırakatığım anda alıyorum yine

hakkında hayırlısı bitanem ara verme bennce hem zayıfla hemde çalışmaya devam et ben öyle yapıyorum şuan

kuzumm yaaa bende seni sordum az önce.... Üzüldüm hakkında hayırlısı bence bir yada iki ay ara ver kullandığın ilaçların etkisi hala devam eder iyi olur yani....

bebegm ılac kullanmyorum bn 2 3ay snra tekrar doktora gtsem kaldgmz yerden tedavye devm mı ederz yanı 2 asılmmı yapar yoksa sıl bastan mı baslarız

diyet listen nasıl peki... ben çok gittim daha önce giderken ok bırakatığım anda alıyorum yine

cnm iki haftada bir gidiyorum her defasında değişiyo bu hafta sabh 2 3 ceviz veya 4 5 fındık yiyorum 2 subardağı ılık su içiyorum yarın saat bekliyorum sonra 2 dilim ekmek salata dometes bir kibrit kutusu penir 12 ara öüğün meyva öğle yemeğinde bir tabak sebze yemeği iki dilim ekmek yoğurt salata var az yağlı ikindi gene meyva akşam 3 köfte bir kase çorba bir dilim ermek salata yoğurt yamadanda meyva süt bu kadar

bana verdikleri de hemen hemen aynıydı bebeğim... bende denicem başa döncem zayıflamam lazım

bilmiyorum kiii gelene hay hay.... Gerisini sen doldur böyle daha mutlu değil miyiz belirti konuştukça delleniyoruz yerden yere vuruyoruz kendimizi

ama sonra kimse demesin yani sohbetin gerisinde kaldık benimle neden ilgilenmiyorsunuz öyle böyle dimi ama şimdi... neyseeeeeeeeee
geçelim bu konuları kim hangi topicde mutlu ise öyle olsun... herkes mutlu olsun

aşılama için klomen kullandın ya onu dedim ben.... Bilmiyorum dr nasıl bir yol izler ikinci asilamayi daha sonra yaptirsan birde sadece cat ignesiyle denesen sana neden öncesinde ilaç tedavisi uygulamadi anlamadım zaten tedavi aşaması 4 bölüm oluyor
hap tedavisi
İğne tedavisi
Aşılama
Tüp bebek direk sen 3. Asamadan başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…