bizim buranın sağlık ocaklari çok küçük ya ilgisizlerde
ben çok yemekten değil düzensiz yemek ve abur cuburdan alıyorummm... bana tüyo verin kızlar ya 10 kilo versem ideal kilomun altına bile iniyorum ama öyle güzl oluyorrzayıfal bitanem kilo çok etkiliyomuş dün saraçoğlunu dinledim kadınlarda beli 80 geçerse doğurganlık yüzde 5 düşüyomuş erkeklerdede 106 yı geçerse iki kat düşüyomuş kilo etkiliyo organik beslenin marketten yumurta süt almayın diyo hepsinde katkı maddesi var sağlıklı beslenin diyo ben şimdi sporda yapıyom diyet spor 2.5 ayda 9 kilo verdim
oyyy masallah canim.yumurtalar çok güzel
kıslar dun kv de adet oldum yne olmadı napalım hayrlısı hc uzulmedm blyomusunuz doktor adetn 3. gunu gel demstı ama bn braz ara vermk ıstyorum zayflmk ıstyorum braz onunn için 2 3 ay snra gdp tekrar tedavıme devam edeblırmym
kuzumm yaaa bende seni sordum az önce.... Üzüldüm hakkında hayırlısı bence bir yada iki ay ara ver kullandığın ilaçların etkisi hala devam eder iyi olur yani....
ben çok yemekten değil düzensiz yemek ve abur cuburdan alıyorummm... bana tüyo verin kızlar ya 10 kilo versem ideal kilomun altına bile iniyorum ama öyle güzl oluyorr
kıslar dun kv de adet oldum yne olmadı napalım hayrlısı hc uzulmedm blyomusunuz doktor adetn 3. gunu gel demstı ama bn braz ara vermk ıstyorum zayflmk ıstyorum braz onunn için 2 3 ay snra gdp tekrar tedavıme devam edeblırmym
diyet listen nasıl peki... ben çok gittim daha önce giderken ok bırakatığım anda alıyorum yinebende öyleyim khvaltıyı semem yapmazdım 3 4 ymek yerdim akşam den sonra yerdik yemek şimdi hepsi düzenli saatlerime dikkat ediyorum aburcuburu kesttim sadce diyetisyenden geldiğim gün kendime izin veriyorum o kadar
gelmeyenler acaba belirti konuşmuyoruz diye mi gelmiyor... ne yapalım amaBu azap cicegide gelmiyo hic baska topiklerden sacciklarindan tutup getircem hee
hakkında hayırlısı bitanem ara verme bennce hem zayıfla hemde çalışmaya devam et ben öyle yapıyorum şuan
kuzumm yaaa bende seni sordum az önce.... Üzüldüm hakkında hayırlısı bence bir yada iki ay ara ver kullandığın ilaçların etkisi hala devam eder iyi olur yani....
diyet listen nasıl peki... ben çok gittim daha önce giderken ok bırakatığım anda alıyorum yine
bilmiyorum kiii gelene hay hay.... Gerisini sen doldur böyle daha mutlu değil miyiz belirti konuştukça delleniyoruz yerden yere vuruyoruz kendimizi
cnm iki haftada bir gidiyorum her defasında değişiyo bu hafta sabh 2 3 ceviz veya 4 5 fındık yiyorum 2 subardağı ılık su içiyorum yarın saat bekliyorum sonra 2 dilim ekmek salata dometes bir kibrit kutusu penir 12 ara öüğün meyva öğle yemeğinde bir tabak sebze yemeği iki dilim ekmek yoğurt salata var az yağlı ikindi gene meyva akşam 3 köfte bir kase çorba bir dilim ermek salata yoğurt yamadanda meyva süt bu kadar
bilmiyorum kiii gelene hay hay.... Gerisini sen doldur böyle daha mutlu değil miyiz belirti konuştukça delleniyoruz yerden yere vuruyoruz kendimizi
aşılama için klomen kullandın ya onu dedim ben.... Bilmiyorum dr nasıl bir yol izler ikinci asilamayi daha sonra yaptirsan birde sadece cat ignesiyle denesen
bencedeee :13::13:
bana verdikleri de hemen hemen aynıydı bebeğim... bende denicem başa döncem zayıflamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?