adetime tam bir hayfa var ve kanamam oldu bugün.regl gibi aynı.ama hiç olmazdı.doktora gitsem muayne mi eder acaba dedim?aynen öle ben hiç belirti filan yaşmıyorum zaten sonra kendimi dinliyip duruyorum böyle daha iyi
ama sonra kimse demesin yani sohbetin gerisinde kaldık benimle neden ilgilenmiyorsunuz öyle böyle dimi ama şimdi... neyseeeeeeeeee
geçelim bu konuları kim hangi topicde mutlu ise öyle olsun... herkes mutlu olsun
aşılama için klomen kullandın ya onu dedim ben.... Bilmiyorum dr nasıl bir yol izler ikinci asilamayi daha sonra yaptirsan birde sadece cat ignesiyle denesensana neden öncesinde ilaç tedavisi uygulamadi anlamadım zaten tedavi aşaması 4 bölüm oluyor
hap tedavisi
İğne tedavisi
Aşılama
Tüp bebek direk sen 3. Asamadan başladın
adetime tam bir hayfa var ve kanamam oldu bugün.regl gibi aynı.ama hiç olmazdı.doktora gitsem muayne mi eder acaba dedim?
ama bu yerleşme değildir adettir değil mi?,
aynı adet gibi çünki.
kendileri soruyorlar ne belirtilerin vardı die kızlar söylüyo sonra etkileniyorlar ben burda sizlerlee çok mutluyum vallaa
hicranımmmmmmmmmlilicanimmm
bende valla öyle daha kafam yoruluyo takıyorum bende nie belirti yok diye
hicranımmmmmmmmm
yorma kafanıııııı bebişim saçların dökülür koy ver gitsinnnnnnnnnnnnn
ayyyyy saçlara hiç girme deli olucam ne yaparsam yapayım saçlarım çok dökülüyo kel kalıcm diye korkuyorum valla
ayy bende boyayi sormayı unuttum yaaa
ayy bende boyayi sormayı unuttum yaaatuhh neyse yeni dr sorarim arttık
düşük riski var deyince pat diye kalakaldim beynimden kaynar sular döküldü soracağım şeyler uçtu gitti
düşük riski var deyince pat diye kalakaldim beynimden kaynar sular döküldü soracağım şeyler uçtu gitti
kafana herşeyi çok takıyorsun da ondan biraz daha rahat sakin relax ohh ne güzel kendı kenıdını tedavi et mesela
Kizlar canim hic bsisi yapmak istemiyo birden durgunlastim :-(
Uff bende sıkıldımmmmm
:131::131::131::131:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?