Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen öle ben hiç belirti filan yaşmıyorum zaten sonra kendimi dinliyip duruyorum böyle daha iyi
adetime tam bir hayfa var ve kanamam oldu bugün.regl gibi aynı.ama hiç olmazdı.doktora gitsem muayne mi eder acaba dedim?
ama bu yerleşme değildir adettir değil mi?,
aynı adet gibi çünki.

ama sonra kimse demesin yani sohbetin gerisinde kaldık benimle neden ilgilenmiyorsunuz öyle böyle dimi ama şimdi... neyseeeeeeeeee
geçelim bu konuları kim hangi topicde mutlu ise öyle olsun... herkes mutlu olsun

kendileri soruyorlar ne belirtilerin vardı die kızlar söylüyo sonra etkileniyorlar ben burda sizlerlee çok mutluyum vallaa

evet direk 3 geçmez bencede ben komen kullandım iki ay sonra bu ay iğne iğnede olmassa aşılama dedi dr tedavi aşma aşama atlamazlar diye düşünüyorum

adetime tam bir hayfa var ve kanamam oldu bugün.regl gibi aynı.ama hiç olmazdı.doktora gitsem muayne mi eder acaba dedim?
ama bu yerleşme değildir adettir değil mi?,
aynı adet gibi çünki.

adettir cnm yerlşme damla damla adetin renginden farklı oluyo diyolar cnm bekle akşama doğru açılırsın açılmazsan istersen bi dr gidersin

ayyyyy saçlara hiç girme deli olucam ne yaparsam yapayım saçlarım çok dökülüyo kel kalıcm diye korkuyorum valla

kafana herşeyi çok takıyorsun da ondan biraz daha rahat sakin relax ohh ne güzel kendı kenıdını tedavi et mesela

Kuzular ben de akupunktur uzmanindan randevu aldım.bekliyorum şimdi.iştahi kapatiyormuş.kilo vermeye yardımcı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…