canım ben az önce denedim köpürmedi ama rengi çok koyu oldu anlamadım en iyisi beklemek:))
Ah işte beklemek ıcın sabırrr sabırrr senın bat ne zmandı benım 1 gun gecıyo
Canım ya ben seni tanıyamadım kusura bakma nolur adını mı değiştirdin yeni mi kAtıldın aramızaayy daha benimkine var canım yaa bat 7 kasım:)bence senin test yapma zamanın gelmiş günün geçiyor
Hiç ama hiç korkma ben hamile kaldığım tarihlerde griptim hiç bişey olmadı...Allah In izni ile hiç bişey olmaz eğerhamile isen moralini yüksek tutmak daha önemliYa benım 1 gun gunum gecıyor ama yınede umut yok sankı cunku ben yaklaşık 4 gundur cıgerlerım cıkana kadar oksuruyorum sızcede zaten oksurukden rahıme tutunamaz degil mi?
:18:
Canım ya ela regl olmuş dün gelip söyledikızlar elaaaam dan haber var mı bu arada bat tarihi geçenler haber versin listeyi güncelleyelim
Totemini yidiiiimmmmmmkizlar toteme devam son 12 :))))
Totemini yidiiiimmmmmm
Olmaz tatlışım merak etmeKizlar bidr bisi sorcam
Bu ara tam yum yum Zamanimdayim
Dun mik mik yaptik ve asiri basim agridi duramadim yani agri kesici icmek zorunda kaldim bisey olur mu
Canım ya ela regl olmuş dün gelip söyledi
Leeeeeeeleeeee lleeee leeee leeeeeeee kurbaneyyyyyy iyi be lilim ne olsun birazdan kocişle gezmeye gidicez keyfimin gelmesini bekliyoeumCanini yidigiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm kurbaneyyyyyyyyy kurbaneyyyyyyyyyy nasilsin bebekimmmmmm
Ayyyy az kalmış kızzzzz... Allahım yüzünü güldürsün inşallahselammmm kızlrrrr bata sonnn 7
Amannnn neden negatifsin yor kendini güzel bir temizlik yap sonra çok gez dolaş biraz... Bakmışsan bişeyin kalmamış topic anasısın sen dirayeti ol tabiki de gelecek bebeklerimiz....yaaaa ooofff üzüldüm şimdi canım yaaa,bugün bende de bir bunalım havası var artık bende hamile olmak istiyorummmm
aklımdan çıkmıyo,bat yaklaştıkça da korkuyorum aynı şeyler olacak diye psikolojim bayağı bozuk dua edin bana kendimi toparlayayım,şimdi temizliğe vereceğim kendimi,poooffffbu gün negatifim
Olmaz tatlışım merak etme
Ayyyy az kalmış kızzzzz... Allahım yüzünü güldürsün inşallah
Amannnn neden negatifsin yor kendini güzel bir temizlik yap sonra çok gez dolaş biraz... Bakmışsan bişeyin kalmamış topic anasısın sen dirayeti ol tabiki de gelecek bebeklerimiz....
Hadi güzel güzel temizlik yap öperim seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?