Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya benım 1 gun gunum gecıyor ama yınede umut yok sankı cunku ben yaklaşık 4 gundur cıgerlerım cıkana kadar oksuruyorum sızcede zaten oksurukden rahıme tutunamaz degil mi?
:18:

Ya benım 1 gun gunum gecıyor ama yınede umut yok sankı cunku ben yaklaşık 4 gundur cıgerlerım cıkana kadar oksuruyorum sızcede zaten oksurukden rahıme tutunamaz degil mi?
:18:
Hiç ama hiç korkma ben hamile kaldığım tarihlerde griptim hiç bişey olmadı...Allah In izni ile hiç bişey olmaz eğerhamile isen moralini yüksek tutmak daha önemli

kızlar elaaaam dan haber var mı bu arada bat tarihi geçenler haber versin listeyi güncelleyelim

Kizlar bidr bisi sorcam
Bu ara tam yum yum Zamanimdayim
Dun mik mik yaptik ve asiri basim agridi duramadim yani agri kesici icmek zorunda kaldim bisey olur mu

Canım ya ela regl olmuş dün gelip söyledi

yaaaa ooofff üzüldüm şimdi canım yaaa,bugün bende de bir bunalım havası var artık bende hamile olmak istiyorummmm

aklımdan çıkmıyo,bat yaklaştıkça da korkuyorum aynı şeyler olacak diye psikolojim bayağı bozuk dua edin bana kendimi toparlayayım,şimdi temizliğe vereceğim kendimi,poooffff bu gün negatifim

selammmm kızlrrrr bata sonnn 7
Ayyyy az kalmış kızzzzz... Allahım yüzünü güldürsün inşallah
Amannnn neden negatifsin yor kendini güzel bir temizlik yap sonra çok gez dolaş biraz... Bakmışsan bişeyin kalmamış topic anasısın sen dirayeti ol tabiki de gelecek bebeklerimiz....
Hadi güzel güzel temizlik yap öperim seni:)

valla az kaldı kuzummmm yaaa bu haftada eşim gececı yapmıcam test o evdeyken suprız yapım dıye bır haftada boyle gecıcek ıns pazar gunu gelmezde pazartesı yaparım testımıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…