:44::44::44: taniyamadim yaww
Teşekkür edrim canım benim
döktün mü kurtlarını kuzummmmmKizlar dugunden geldim simdi ewe napiyosunuz bakalim
selam bebişlerimmmm
Kizlar dugunden geldim simdi ewe napiyosunuz bakalim
hayir canim yeni dusuk yapti suna bak dokturuyo derler icimden oynamak geldi ama bebeim aklima geldi sonra hic bisi kalmadi icimde simdide kendimi toparladim iyi olmak zorundayim kocam icin saglikli olacak bebeim ce kendim icin yeni umutlara yelken acmak zorundayimdöktün mü kurtlarını kuzummmmm
Selam hanımlar nasılsınız biz bugün çok yoruldukkk...
Merhaba btanem niye cok yoruldunuz yorma kendini btanem ya
Gezme+temizlik+yemek+ağda+duşşş çok yoruldum çooookkk
yerim ben siziiiiiSelam hanımlar nasılsınız biz bugün çok yoruldukkk...
hayir canim yeni dusuk yapti suna bak dokturuyo derler icimden oynamak geldi ama bebeim aklima geldi sonra hic bisi kalmadi icimde simdide kendimi toparladim iyi olmak zorundayim kocam icin saglikli olacak bebeim ce kendim icin yeni umutlara yelken acmak zorundayim
yerim ben siziiiii
tatlım biz lilim ile totem yaptık 12 hafta olana kadar kimseye söylemicez bende çok üzüldüm sanki her geçmiş olsun diyen içime bir çizik attı...
ya herkes ama herkes düşüğün bir ayağı içeridedir.. arkasından hemen hamile kalırsın diyor... ben bugün doktoru aradım bu ay korunmasam diye.. hayır dedi bana hormon değerlerinin sıfırlanması için bir adet görmek gerekiyormuş..Ben kalp atislarini duyana kadar kimseye soylemicem dedim esimle birlikte oda aynisini dedi bizde oyle karar aldik insallah tekrardan saglikla bebeklerimiz gelir dimi psikom gelicek annelerine dimi
ya herkes ama herkes düşüğün bir ayağı içeridedir.. arkasından hemen hamile kalırsın diyor... ben bugün doktoru aradım bu ay korunmasam diye.. hayır dedi bana hormon değerlerinin sıfırlanması için bir adet görmek gerekiyormuş..
yoksa benim çok korkum yok ya ne yalan sölim kendime 5 ay verdim...
tatlım benim kürtaj olduğum hafta kese 7 haftalıktı ondan dolayı kürtajdan sonra hemen normale dönmez diye konuştuk... birde poliplerim vardı ya onların yerinin iyileşmesi gerekiyormuş...Nye senin degerlerin dusmedi canim benim bile dustu dr korunmayin dedi ewet herkez oyle diyo canim ya bende insallah diyorum ama tedavisiz hamis kalamiyorum belki kalirim diyorum simdide kardesim hemsire benim wcudun kendini hamilelige hazir hissediyo hormonlarin duzeldi kendin bile kalabilirsin dedi insallah dedim bende
Ayy btanem ben senin o kadarlik oldugunu bilmiyodum canim ya kimyadal zannediyodum bide basindan beri bu topikteyim nasil atladim bunu gecmis olsun hayatim yatatlım benim kürtaj olduğum hafta kese 7 haftalıktı ondan dolayı kürtajdan sonra hemen normale dönmez diye konuştuk... birde poliplerim vardı ya onların yerinin iyileşmesi gerekiyormuş...
yok tatlım kimyasal değildi... keseyi gördük ama kesenin içinde bebek nokta gibi kalmış hiç gelişmemişti... yolk sac vardı herşey vardı ama bebeğim gelişmedi 8. haftadamda kürtaj oldum ben... eğer sorun olmasaydı 12. haftam olacaktıAyy btanem ben senin o kadarlik oldugunu bilmiyodum canim ya kimyadal zannediyodum bide basindan beri bu topikteyim nasil atladim bunu gecmis olsun hayatim ya
Tamam bu konulari kapatiyoruz ikimizde uzuluyoruz cunku yeni umutlara insallahyok tatlım kimyasal değildi... keseyi gördük ama kesenin içinde bebek nokta gibi kalmış hiç gelişmemişti... yolk sac vardı herşey vardı ama bebeğim gelişmedi 8. haftadamda kürtaj oldum ben... eğer sorun olmasaydı 12. haftam olacaktı
Tamam bu konulari kapatiyoruz ikimizde uzuluyoruz cunku yeni umutlara insallah
Duymuş canım, bir hafta geriden geliyor, düşük riski var demiş. Ama onu zaten hep derler ilk zamanlarda.Minikdaaşşşımmm ne yaptın canım pıtpıtlar duyuldu mu yazsana kuzum geçmişe bakamadım..
Su agda zaten tamamiyle yoruyo insani ya kokten cozumu bitek lazer mi bu killarin iyy iyyy bktik walla :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?