Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

döktün mü kurtlarını kuzummmmm
hayir canim yeni dusuk yapti suna bak dokturuyo derler icimden oynamak geldi ama bebeim aklima geldi sonra hic bisi kalmadi icimde simdide kendimi toparladim iyi olmak zorundayim kocam icin saglikli olacak bebeim ce kendim icin yeni umutlara yelken acmak zorundayim

Selam hanımlar nasılsınız biz bugün çok yoruldukkk...
yerim ben siziiiii

tatlım biz lilim ile totem yaptık 12 hafta olana kadar kimseye söylemicez bende çok üzüldüm sanki her geçmiş olsun diyen içime bir çizik attı...

yerim ben siziiiii

tatlım biz lilim ile totem yaptık 12 hafta olana kadar kimseye söylemicez bende çok üzüldüm sanki her geçmiş olsun diyen içime bir çizik attı...

Ben kalp atislarini duyana kadar kimseye soylemicem dedim esimle birlikte oda aynisini dedi bizde oyle karar aldik insallah tekrardan saglikla bebeklerimiz gelir dimi psikom gelicek annelerine dimi

Ben kalp atislarini duyana kadar kimseye soylemicem dedim esimle birlikte oda aynisini dedi bizde oyle karar aldik insallah tekrardan saglikla bebeklerimiz gelir dimi psikom gelicek annelerine dimi
ya herkes ama herkes düşüğün bir ayağı içeridedir.. arkasından hemen hamile kalırsın diyor... ben bugün doktoru aradım bu ay korunmasam diye.. hayır dedi bana hormon değerlerinin sıfırlanması için bir adet görmek gerekiyormuş..
yoksa benim çok korkum yok ya ne yalan sölim kendime 5 ay verdim...

Nye senin degerlerin dusmedi canim benim bile dustu dr korunmayin dedi ewet herkez oyle diyo canim ya bende insallah diyorum ama tedavisiz hamis kalamiyorum belki kalirim diyorum simdide kardesim hemsire benim wcudun kendini hamilelige hazir hissediyo hormonlarin duzeldi kendin bile kalabilirsin dedi insallah dedim bende

tatlım benim kürtaj olduğum hafta kese 7 haftalıktı ondan dolayı kürtajdan sonra hemen normale dönmez diye konuştuk... birde poliplerim vardı ya onların yerinin iyileşmesi gerekiyormuş...

tatlım benim kürtaj olduğum hafta kese 7 haftalıktı ondan dolayı kürtajdan sonra hemen normale dönmez diye konuştuk... birde poliplerim vardı ya onların yerinin iyileşmesi gerekiyormuş...
Ayy btanem ben senin o kadarlik oldugunu bilmiyodum canim ya kimyadal zannediyodum bide basindan beri bu topikteyim nasil atladim bunu gecmis olsun hayatim ya

Ayy btanem ben senin o kadarlik oldugunu bilmiyodum canim ya kimyadal zannediyodum bide basindan beri bu topikteyim nasil atladim bunu gecmis olsun hayatim ya
yok tatlım kimyasal değildi... keseyi gördük ama kesenin içinde bebek nokta gibi kalmış hiç gelişmemişti... yolk sac vardı herşey vardı ama bebeğim gelişmedi 8. haftadamda kürtaj oldum ben... eğer sorun olmasaydı 12. haftam olacaktı

Tamam bu konulari kapatiyoruz ikimizde uzuluyoruz cunku yeni umutlara insallah

iyi geceler canlar...

boş vaktim oldu biraz araştırma yapma fırsatım oldu... medine hurması normal doğuma yardımcı bir besinmiş... hamile arkadaşlar bunu bir araştırın derim... ben okuyordum kociş huysuz huysuz konuşuyor çıkmam lazım siz bakın bir

Minikdaaşşşımmm ne yaptın canım pıtpıtlar duyuldu mu yazsana kuzum geçmişe bakamadım..
Duymuş canım, bir hafta geriden geliyor, düşük riski var demiş. Ama onu zaten hep derler ilk zamanlarda.
Su agda zaten tamamiyle yoruyo insani ya kokten cozumu bitek lazer mi bu killarin iyy iyyy bktik walla :-D

Tatlım ben tüm vücüt lazer yaptırdım. Yaklaşık 2 yıl oluyor. Ağdanın acısını zahmetini unuttum bile. O kadar rahat bişey ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…