Tmm cnm tskler insallh teyze yapcam seniiiiiiiii
Amannnn neden negatifsin yor kendini güzel bir temizlik yap sonra çok gez dolaş biraz... Bakmışsan bişeyin kalmamış topic anasısın sen dirayeti ol tabiki de gelecek bebeklerimiz....
Hadi güzel güzel temizlik yap öperim seni:)
çok teşekkür ederim canımm sana da iyi eğlenceler tatlım gidiyim şöyle temizliğimi yapayım misss gibi gitsin dertler tasalar dimi hoşçakalıııııınnn:79::79::79::79:
Kukuşlarım ben gider... Gelince yazarım yine öpüyorum sizi çok kaynatmayın ben yokken....
Leeeeeeeleeeee lleeee leeee leeeeeeee kurbaneyyyyyy iyi be lilim ne olsun birazdan kocişle gezmeye gidicez keyfimin gelmesini bekliyoeum
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bidenemmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnnn canımınnnn ıcıııı batlarada azz kaldıı vallaaa :)) ya nasıl bı kan varsa dun kestıgım yer dahalle kanıyorr :)
Opeyim gecsinnnn :* muahhhhh bebgimmmmm
saolllll canımmmm benımmmmmm :))) canımm bu hafta eşim gececı 4 bucuktan sonra gırebılcem artık aksam ustu
Bende 5 gibi isten cikiyorumm
hosgeldınn canımmm cok sukur canım bız ıyıyız cok gecmıss olsunn canımm ılacta ıcemezsın sımdı. bebiş nasıl canımSelam kızlar görüşmeyeli nasılsınız ben çok fena grip oldum
Selaaaaaammmmmmnabersiniz kukucanlarim hafta sonu olduğu için topik çok sessiz
Selaaaaaammmmmmnabersiniz kukucanlarim hafta sonu olduğu için topik çok sessiz
ohhh gezin gezin bana yasak gezmek
benim bebegim daha minik geriden geliyomus meltemim
olsun canım bebişin dursundaaa gezmesende olurrohhh gezin gezin bana yasak gezmek
canım benım ılk zamanlar hep oyle dıyorlar arayı kapatır sen merak etme canımmbenim bebegim daha minik geriden geliyomus meltemim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?