Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaşadıklarınin birebirini bende yaşadım rabbim en duffy zamanı biliyormuş şükürler oldun ki daha fazla bekletmedi rabbim ins sağlıkla kucagimiza alacagimiz günlerde gelecek
Amiiin Insaallah hayirlisiyla
aminnn canım aminn!!! gerçekten geçtik o dönemleri en azından ben her zaman bendne daha kötü durumda olanları düşünüp hamile şükrediyorm yoksa ayakta duramam sabırda bir yere kadar !!!!!

Aynen gercekten beterin beteri var diyoiruz ve umidimizi asla yitirmiyoruz.

inss canim benim allah bozmasın masallah özel bi sebebi var mi

Gecen ay bi yumos oldu tedavide o da gec buyudu. Bu ay ise ayni ilacla tam dort tane oldu cuma sabah ignemi vuruldum. hemde 11. Gunde cok sasirdim mutluyum. senle paylasmak istedim ins boyle devam eder.dua et bana
. soonnn 12 gunn

elamm aşılama yapmıştı ne oldu test yapmış mi

Kizlar nasilsiniz ya kv geldik sabahtan burda netim cekmiyo tel. Koydeyiz diye ozledim sizi neler war neler yok bana yazin ewe gidince okurum muaa hepinizeee

cuma günü gittim dr canım bebeğim bir hafta geriden geliyormuş sende bize dua et olur mu

Çok iyi bi dr düşük tehlikem var de gidersen arkadaşımın kanaması oluyordu hep kesti valla düşük tehlikesi vardı sorunlu geçti ama sağlıkla kucağına aldı miniğini çok yardımcı oldu tlfon açsanda biliyor seni.

selam kızlar bat a 2 gün var dün test yaptım ilk idrarla değil yine beni korkutan silik çizgi yine kimyasal mı korkusu artık tam net iki çizgi görmeden hamile olduğuma inanamaycağım heralde birazdan eşim yine test alacak yapıcam bu sefer de çizgi hiç çıkmaz diye çok korkuyorum. çünkü önce sevinip sonra üzülüyorum. artık büyük korkum haline geldi silik çizgiler tam net bir çizgi olsun artık yarabbim ne olur. her ay bu duruma gelmek inanın o kadar kötü bir duygu ki bebeğim hiç bir ay tutunamadı hiç tutunamayacak heralde diye korkuyorum.yine kimyasal heralde rabbim benimi artık sınama ne olur. dualarınızı bekliyorum.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…