Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben hazirliyrum balim ya hai kizim misir patlat dedi simdide

Valla alcam kocami gecicem bebis yapmaya gorcek

evet haklısın canım olsa sıkıntı olmasa sıkıntı !!! rabbim yrdım etsin bizlere !!!! ben eğer hamiş kalırsam 3 ay sonra gebelik platesine başlayacağım bugün koşu bandımı oturma odasına aldım daha çok yürüyebilmek için hayırlısı bakalım...

yarından sonra bitiyor ilacım bugün biraz daha fazla kasık ağrısı yaşıyorum inşallah büyüyordur yummoşlarım

yarından sonra bitiyor ilacım bugün biraz daha fazla kasık ağrısı yaşıyorum inşallah büyüyordur yummoşlarım

Canim ben seni hamile saniyordum avatarini gorunce. Insaallah Rabbim hayirlisiyla saglikli gebelik nasip etsin. Inan burda birbirimizi tanimiyoruz ama okadar ictenlikle istiyorumki her istegenin hamile kalmasini. ALLAH kabul etsin Insaallah. Nekadar oldu dusuneli bebek isi? Tedaviye basladinizmi

kirilmadim niye kirilayim canim ya ben gayet iyiyim sorup arastirmam benim gibi olan var ki diye yoksa bebegim benimle ve buyucek rabbimin izniyle.... Cok mutluyuz esimle

sevindim ! inşallahhh tatlım inşallahhh rabbim kucağına almayı nasip edicek!tatlım bundan daha mutlu ne olabilir ki tatlım ....
benimki önceden su bidonu evin öününde dururdu günlerce mutfağa götürmezdim dün gördüğü gibi aldı koydu hayrret ettim yani!!!

yok tatlım hamile değilim sadece o avatarımı çok seviyoum o yüzden koydum !!
inşallahhh ttalım hepimizeee inşallah rabbim bekletmesin !!! du etmene çok sevindim canım Allah razı olsun duaların ı kabul etsin rabbim cnm tatlım epey uzun zamandır istiyoruz!! geçen salı günü reglimin 3. günüydü doktora gittim muaynne etti polikistik over sendromu var dedi kilo artışın var tüylenmen var hamile kalamaman regl düzensizliği kilo verememe bunlar hep pkodan dedi illa zayıfla demedi tabi çok denedim ama veremedim sadece bir benden küçülebildim ama yürüyüşümü yapıyorum günlük ..neyse sonra tahlil yaptı tahlilin biiri nkaraya gitti cuma günü geldi gittim aldım hepsini bir dokrtora gösterdim hormonun bozukluk var ama çok ciddi bir problem yok dedi sadece fsh düşük dedi yumurta büyütücü serophone verdi günde iki kere iç salı günü bitiyor ilacın dedi cuma günü gel yumurtalıklarına bakalım büyümüşse eğer çatlatma iğnesi veririz dedi büyümediyse ilacın dozunu arttırırz dedi ... cuma günü gideceğim canım işte hayırlısı rabbimin dediği olur öyle işte çok uzattım kusuruma bakmayın

kirilmadim niye kirilayim canim ya ben gayet iyiyim sorup arastirmam benim gibi olan var ki diye yoksa bebegim benimle ve buyucek rabbimin izniyle.... Cok mutluyuz esimle

Allah mutlulugunuzu daim etsin. Hamile kalabilmek okadar zor bi surecmiski ben bunu bilmezdim. Korundugum donemli hatirliyorumda iliskiden hemen sonra wc ye kosuyordum hamile kalmamak icin. Simdi guluyorum o halime. Donradan hamile kalmak icin neler yapiyordum ayak dikme silkeletme yan yat vs. Olmayincada huzunlenip aglamalar. Sanirim cogumuz gectik ve geciyoruz bu donemden Rabbim bizleri evlatlarimizla sinamasin

yaşadıklarınin birebirini bende yaşadım rabbim en duffy zamanı biliyormuş şükürler oldun ki daha fazla bekletmedi rabbim ins sağlıkla kucagimiza alacagimiz günlerde gelecek

aminnn canım aminn!!! gerçekten geçtik o dönemleri en azından ben her zaman bendne daha kötü durumda olanları düşünüp hamile şükrediyorm yoksa ayakta duramam sabırda bir yere kadar !!!!!

slm kızlar nasılsınız varmı yeni haberler dün giremedim kk gün yapmıştı komşum oraya gittim sabahtan beri temizlik yapıyodum ancak şimdi otura bildim totomun üstüne

mrb cnm hg ohh mis olmuştur ev bende dip köşe bi girişmek istiyorum ama hep üstün körü yapiorum artik

hb yapma boşver sen bebişini düşün bak zor kavuştun onun için dikkat et kendine temizlikçi kadın tutt o temizlesn cnm

kalp atisini kaçıncı hafta duydun canım sen
Ben trde bayram nedeniyle gec gittim 7 haftalikken duydum daha erkende duyulur belki. Almanyada 12. Haftaya kadar alttan bakiyorlar bebek o sesten rahatsiz olmasin diye

Imsaallah canim emeginin karsiligini alirsin buna inan dua et. Benimde dusuk triot ve tavsiyem hapini aksatmadan kullan sonra klomenbtedavisi gormediysen onu iste ben o sekil yumurtam gelisti yoksa kucukken catliyordu hep. Rahim filmi cektirdinmi bilmiyorum bunlarida muhakkak iste labaroskopi yapabilir bunlar olmadan asilama yaptirma benim yapisiklik cikti rahimfilminde ve lavaroskopiyle de endometriosis yani cikolata kisti temizlediler veee siddetle tavsiye kist olsun olmasi sogan kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…