anne bizim çok özel tüzel bi isimiz var deseydin kiiiKv sana ikramimi bunlar yoksa senmi hazirliyorsun?;)
Ben hazirliyrum balim ya hai kizim misir patlat dedi simdide
Kv ye torun istiyorsan bugun bizi birak gidelim de;
Valla alcam kocami gecicem bebis yapmaya gorcek
Ben hazirliyrum balim ya hai kizim misir patlat dedi simdide
Valla alcam kocami gecicem bebis yapmaya gorcek
Sanirim bu bebegi dusunme strese girme calismalar basladigi an cocuklar dunyaya geldigi ana kadar devam edecek stres yapmasakta dusunmeden edemiyoruz. Belkide bebekler dunyaya geldiginde daha cok dusuneceyiz yani endiselenmemek elde degil. Kendimize bir mesguliyet bulmaliz. Gebelik yogasimi yapsak acaba?? Fikri olan varmi??
kirilmadim niye kirilayim canim ya ben gayet iyiyim sorup arastirmam benim gibi olan var ki diye yoksa bebegim benimle ve buyucek rabbimin izniyle.... Cok mutluyuz esimle
evet haklısın canım olsa sıkıntı olmasa sıkıntı !!! rabbim yrdım etsin bizlere !!!! ben eğer hamiş kalırsam 3 ay sonra gebelik platesine başlayacağım bugün koşu bandımı oturma odasına aldım daha çok yürüyebilmek için hayırlısı bakalım...
yarından sonra bitiyor ilacım bugün biraz daha fazla kasık ağrısı yaşıyorum inşallah büyüyordur yummoşlarım
kirilmadim niye kirilayim canim ya ben gayet iyiyim sorup arastirmam benim gibi olan var ki diye yoksa bebegim benimle ve buyucek rabbimin izniyle.... Cok mutluyuz esimle
kalp atisini kaçıncı hafta duydun canım sen
aminn insssss !!!!!
Canim ben seni hamile saniyordum avatarini gorunce. Insaallah Rabbim hayirlisiyla saglikli gebelik nasip etsin. Inan burda birbirimizi tanimiyoruz ama okadar ictenlikle istiyorumki her istegenin hamile kalmasini. ALLAH kabul etsin Insaallah. Nekadar oldu dusuneli bebek isi? Tedaviye basladinizmi
yaşadıklarınin birebirini bende yaşadım rabbim en duffy zamanı biliyormuş şükürler oldun ki daha fazla bekletmedi rabbim ins sağlıkla kucagimiza alacagimiz günlerde gelecekkirilmadim niye kirilayim canim ya ben gayet iyiyim sorup arastirmam benim gibi olan var ki diye yoksa bebegim benimle ve buyucek rabbimin izniyle.... Cok mutluyuz esimle
Allah mutlulugunuzu daim etsin. Hamile kalabilmek okadar zor bi surecmiski ben bunu bilmezdim. Korundugum donemli hatirliyorumda iliskiden hemen sonra wc ye kosuyordum hamile kalmamak icin. Simdi guluyorum o halime. Donradan hamile kalmadoğrun neler yapiyordum ayak dikme silkeletme yan yat vs. Olmayincada huzunlenip aglamalar. Sanirim cogumuz gectik ve geciyoruz bu donemden Rabbim bizleri evlatlarimizla sinamasin
Canim ben seni hamile saniyordum avatarini gorunce. Insaallah Rabbim hayirlisiyla saglikli gebelik nasip etsin. Inan burda birbirimizi tanimiyoruz ama okadar ictenlikle istiyorumki her istegenin hamile kalmasini. ALLAH kabul etsin Insaallah. Nekadar oldu dusuneli bebek isi? Tedaviye basladinizmi
Allah mutlulugunuzu daim etsin. Hamile kalabilmek okadar zor bi surecmiski ben bunu bilmezdim. Korundugum donemli hatirliyorumda iliskiden hemen sonra wc ye kosuyordum hamile kalmamak icin. Simdi guluyorum o halime. Donradan hamile kalmak icin neler yapiyordum ayak dikme silkeletme yan yat vs. Olmayincada huzunlenip aglamalar. Sanirim cogumuz gectik ve geciyoruz bu donemden Rabbim bizleri evlatlarimizla sinamasin
Birde blaze kalp arayışını duyduğumu söylemiş ama duymadım küçük olduğu için
önemli değil canım benim
mrb cnm hg ohh mis olmuştur ev bende dip köşe bi girişmek istiyorum ama hep üstün körü yapiorum artik
mrb cnm hg ohh mis olmuştur ev bende dip köşe bi girişmek istiyorum ama hep üstün körü yapiorum artik
Ben trde bayram nedeniyle gec gittim 7 haftalikken duydum daha erkende duyulur belki. Almanyada 12. Haftaya kadar alttan bakiyorlar bebek o sesten rahatsiz olmasin diyekalp atisini kaçıncı hafta duydun canım sen
yok tatlım hamile değilim sadece o avatarımı çok seviyoum o yüzden koydum !!
inşallahhh ttalım hepimizeee inşallah rabbim bekletmesin !!! du etmene çok sevindim canım Allah razı olsun duaların ı kabul etsin rabbim cnm tatlım epey uzun zamandır istiyoruz!! geçen salı günü reglimin 3. günüydü doktora gittim muaynne etti polikistik over sendromu var dedi kilo artışın var tüylenmen var hamile kalamaman regl düzensizliği kilo verememe bunlar hep pkodan dedi illa zayıfla demedi tabi çok denedim ama veremedim sadece bir benden küçülebildim ama yürüyüşümü yapıyorum günlük ..neyse sonra tahlil yaptı tahlilin biiri nkaraya gitti cuma günü geldi gittim aldım hepsini bir dokrtora gösterdim hormonun bozukluk var ama çok ciddi bir problem yok dedi sadece fsh düşük dedi yumurta büyütücü serophone verdi günde iki kere iç salı günü bitiyor ilacın dedi cuma günü gel yumurtalıklarına bakalım büyümüşse eğer çatlatma iğnesi veririz dedi büyümediyse ilacın dozunu arttırırz dedi ... cuma günü gideceğim canım işte hayırlısı rabbimin dediği olur öyle işte çok uzattım kusuruma bakmayın
burdayim mersahimmmmmmmmSelammm hicranim orda misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?