Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar kv deydim sabahtan beri simdi anneme geldim geldim anca gecmisi okuyamiyorum haberler war mi

Öncelikle merhaba. Bir haftadır siteyi inceleme, başlıkları okuma ile zaman geçiriyorum. Sayenizde epey bir şey öğrendim. Bugün de üye olup bir şeyler sormak istedim.
Herkes adetinin geçmesinden anlam çıkarır, ben de erken gelmesinden anlam çıkarıyorum. 13'ü adet günümdü.
20'sinden itibaren bebek kararı alıp uygulamaya başladık:) Bu arada kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti gibi şikayetlerin başladı. 3. deneme günümüzden sonra regl oldum ve beklenenden neredeyse iki hafta önce. İlk nete okuduğum gibi olur diye düşündüm, ama bildiğiniz regl dönemi yaşadım. Yine de iki üç gündür ''acaba '' diyorum. Siz ne diyeceksiniz merak ediyorum...

Hadi bakalim allah cok bekletmesin canmmm

Teşekkür ederim. Karar vermek dört yıl sürdü, şimdi de hemen
olsun istiyor insan. Ama bu ay için hayal oldu sanırım...

ayy daha benimkine var canım yaa bat 7 kasım:)bence senin test yapma zamanın gelmiş günün geçiyor

Slmmm cnm nasilsin benım bugunde gelmedı ama bıraz korkuyorum test ıcın cunku ben bu hafta cok hastayım cıgerlerım cıkana kadar oksuruyorum hapşuruyorum vede 3 yıldır her ay umuttt sonra test vebsonu huzun

:))) ben mesaj attıktan sonra (hoş o mesaja da cevap gelmemiş)bildirim gelmemeye başladı olece sana yazdım. Beğenmekle cok iyi ettin çünkü bulmakta zorlanacaktım kuzum, bak bende beğendim :))) heralde arkadaslardan da cevap gelmemiş.????

Hiç ama hiç korkma ben hamile kaldığım tarihlerde griptim hiç bişey olmadı...Allah In izni ile hiç bişey olmaz eğerhamile isen moralini yüksek tutmak daha önemli

Ay allahbrazı olsun morel ıcın ama benımkı tek grıp degılkı gulum oksurukten boguluyorum gunde kac tane ılac alıyorum ama rabbım elbetteki daha buyuk o ol der ve oluverırr ve buna hıc bı kuvvet engel olaamaz ınşaallah da hayırlısuyla hamıleyımdır

Havvacim senin kasik agrin var mi

kasık ağrım bazen oluyor ve çok az ama ben bu gün ağır felan kaldrdım temizlik yaptım lekem var şimdi kahve rengi kızlar neden oldu bu hiç anlamıyorum 4 kasımda regli günümdü gecikti 12 kasımda adet gördüm şimdi bu leke niye oldu anlamadım 30 günde 1 adet oluyorum yardım edin lütfen :44::44::44:

Yumurtama habercisi olabilir canım hep 30 günde ölüyorsan adet gününü birinci gün sayarsak biraz geç yumurtalama için ama bu günü not al... Eğer tam 14 gün sonra adet olursan gec yumurtladın demektir

Yumurtama habercisi olabilir canım hep 30 günde ölüyorsan adet gününü birinci gün sayarsak biraz geç yumurtalama için ama bu günü not al... Eğer tam 14 gün sonra adet olursan gec yumurtladın demektir

daha önce hiç böyle bişey olmadı cnm ya ağir felan kaldırdım tezgahın üstünden yere atladım temizlik yapmıştım sabahtan akşama kadar ne bileyim kafam karıştı hayırlısı olsun

daha önce hiç böyle bişey olmadı cnm ya ağir felan kaldırdım tezgahın üstünden yere atladım temizlik yapmıştım sabahtan akşama kadar ne bileyim kafam karıştı hayırlısı olsun
Canım yerleşme için erken sanki tabiki biz sadece tahmin ediyoruz hayırlısı olur inşallah yerleşme kanaması yumurtlama gününden en az 7 gün sonra oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…