çıkmadan yakalamam lazım o zaman canım senı :) ıyı bu hafta gececı ya zaman bugun boyle gecıcek test test dıye tutturmucam :)
Selaaaaaammmmmmnabersiniz kukucanlarim hafta sonu olduğu için topik çok sessiz
ne yapim kuzum totoyu devirip bol yatis var sen hala kv de misin
40 gün sonrasında randevu verilir mi canım kalp atışı için falan çağırması gerekiyordu birde düşük riski var eee
anlamadığın bisey var ne demek çok iyi anlıyor ve biliyorum o risk küçük bile olsa icten ice kemiriyor insanin beynini
anlamadığın bisey var ne demek çok iyi anlıyor ve biliyorum o risk küçük bile olsa icten ice kemiriyor insanin beynini
normal yasantimda çok düşünmüyorum yiyecek emeği varsa her türlü olur ben gayet iyiyim mutluyum
bu hafta gitmedik canım hangu dr giderimize karar vermedik dahaMerhaba hicran hangi dr.a gideceksin kv ye gitmedinmi bu hafta
hacer yavsan ozel selcuklunun arkasindaki hastanede miMerhaba hicran hangi dr.a gideceksin kv ye gitmedinmi bu hafta
ne yapim kuzum totoyu devirip bol yatis var sen hala kv de misin
Tam kalkcaz cay tam kalkcaz kahve tam kalkcaz yemek kalkamadik bebegm musafir geldi simdi offf yum yumu degerlendiremiyrum
öyle canım yaa uzulmemeye çalışıyorum kuzum..... Birde blaze kalp arayışını duyduğumu söylemiş ama duymadım küçük olduğu için
Kv sana ikramimi bunlar yoksa senmi hazirliyorsun?;)
Kv ye torun istiyorsan bugun bizi birak gidelim de;
normal yasantimda çok düşünmüyorum yiyecek emeği varsa her türlü olur ben gayet iyiyim mutluyum
Ben hazirliyrum balim ya hai kizim misir patlat dedi simdide
Valla alcam kocami gecicem bebis yapmaya gorcek
allah razi olsun zeycanim...ins sende hayırlısıyla pit pit lari duyarsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?