Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çıkmadan yakalamam lazım o zaman canım senı :) ıyı bu hafta gececı ya zaman bugun boyle gecıcek test test dıye tutturmucam :)

Tatlimmm benin ne kadr gec test o kadar dogru cevap bebgimm kv de deyim hala ya tam kalkalim diom kadin salmiyo ya

40 gün sonrasında randevu verilir mi canım kalp atışı için falan çağırması gerekiyordu birde düşük riski var eee

selam kızlar nasılsınız ? vallahi geç kalktım bugün saat 2 de filan ağrım var diye kalkmak istemedi cnm birde hava soğuk !

hicranım bak anlaamdığın bir şey var canım her annede ilk 3 ay düşük riski olur bunu b ir kenara koy sana özel bir durum değil yan o yüzden kendine dikkat et Allaha dua et gerisini rabbime bırak canım o en iyisini bilir!!

anlamadığın bisey var ne demek çok iyi anlıyor ve biliyorum o risk küçük bile olsa icten ice kemiriyor insanin beynini

madem biliyorsun kendini üzme ozaman !!!!!!! stress yapatma kendine biraz olsun oluruna bırakk elbette zor şartlarda bebeğine sahip oldunğunu ve beklemenin nedemek olduğunu ben bilirim !! ama sen her dakika her saniye düşnüyorsun bunu o yüzden beynini kemiriyor bak inanki ben bile korkuyorum olmayacak diye ama kendi kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum telefonuma oyun yükledim çocuk gibi onunla uynuyorum ki bir an olsun düşünmeyim diye stresten uzak olayım diyee!!!! lütfen senin iyiliğini düşünüyorum beni yanlış anlamanı istemem seni böyle görünce üzülüyorum inanki hep bakıyorum yazdıklarına hep negatif şeyler düşünüyorsun buda beni üzüyorrr

Selam kizlar
kim var topikte cepten girdigim icin goremiyorum
pazar gunlerini sevmiyorum ya hele tek basina evde olunca zaman gecmiyor is yapasimda yok uzanip duruyorum

Sanirim bu bebegi dusunme strese girme calismalar basladigi an cocuklar dunyaya geldigi ana kadar devam edecek stres yapmasakta dusunmeden edemiyoruz. Belkide bebekler dunyaya geldiginde daha cok dusuneceyiz yani endiselenmemek elde degil. Kendimize bir mesguliyet bulmaliz. Gebelik yogasimi yapsak acaba?? Fikri olan varmi??

öyle canım yaa uzulmemeye çalışıyorum kuzum..... Birde blaze kalp arayışını duyduğumu söylemiş ama duymadım küçük olduğu için

Hayırlısıyla duyarsın canım sen fındık fıstık ceviz badem ve meyve sebzeyi bol yemeye çalış onlar destekler merak etme bizde salı ya da Çarşamba gidcez doktorum çok iyi ve ilgili inş seninde karşına çıkar öyle biri dualarım seninle

normal yasantimda çok düşünmüyorum yiyecek emeği varsa her türlü olur ben gayet iyiyim mutluyum

düşünmemene sevindim cnım ben sana kötü bişey demek istemediğimi biliyorsundur diye öyle yazdım ama kırıldın sanırsam !!!!

eşim geldi de bu saate kadar bir şey yememiş birşeyler hazırladım yedi gitti yeni ondan cevap yazamadım çıkmak sorunda kaldım !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…