Bol hamiş haberi aldığımız bi hafta olur inşallahhhhhhhhhh....
Günaydın tatlışlar. Denizcim son durum nedir sende?
inşallah... patır patır haberleri alalım...
elektrikler gitti canım yazamadım sana.. durumlar iyi ne olsun.. sözüm ona kan testi negatif ama ben hala varlıgını hissediyorum..amaann neyse ya kafayı yedik bebek diye boşver.. sen nasılsın hafta sonu giremedim hiç..
günaydın kızlar nasılsınız......
Bol hamiş haberi aldığımız bi hafta olur inşallahhhhhhhhhh....
Haklısın valla. En iyisi umursamamak ama elde değil işte. Hayırlısı olsun hepimiz için.
Ben de pek yoktum haftasonu. İyi sayılırım. Baş ağrım var benim 4-5 gündür. O da beni biraz geriyor. reglim yeni bitti işte. Bu ay çalışmalara devam. Ama öte yandan pek düşünmemeye çalışıyorum. Evde kendimi oyalayacak bişiler bulmaya çalışıyorum. Yılbaşında arkadaşlarla bizde toplanıcaz. Ona hazırlık yapmaya başladım.
günaydınlar.. inşallah canım yeni ay herkese uğurlu gelir.. minikbebişim bugün mü gidiyordun teste? sanki aklımda öyle kalmış?
Herkeseeeeee günaydııııııııııııııııııııııııııııınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
günaydınlar.. inşallah canım yeni ay herkese uğurlu gelir.. minikbebişim bugün mü gidiyordun teste? sanki aklımda öyle kalmış?
günaydınnnnnn enerjisi yüksek arkadaşım :)
Evet yüksek olmak zorunda :))))
Takvimime baksana ne yazıyor.Dün hamile kaldım ben inşallah.
çarşamba günü gidecem cnm, ay keşke bugün gitseydim yaa gece uyuyamadım düşünmekten...bu hafta bebekteki değişimleri okudum da mucize yaaa, çene açıp kapama hareketini yapıyomuş bu hafta ilk kez, vücudunun her yerine dokunuyomuş ve bunu bilinçli yapıyomuş, çok hareketliymiş, tırnakları da tamamlanıyomuş. ayyyyyy bebeğimi görmek istiyorum yaaa, ikili testi erkeni alsak cnm :)))
en sevimlisi de, bu hafta yutmayı ögreniyomuş bebek ama tam beceremediği için sürekli hıçkırıyomuş ultrasonda gözükebiliyomuş :)))))))
ayyy küçük çaplı bi şok yaşadım şimdi daha bikaç dakika önce bol hamişli bi hafta dilemiştim yaaa:) inşallahhhhhh cnm inşallahhhhhhhhhhh...gelsin bebişlerrr de musmutlu olalım
biraz daha büyüsün o hıçkırıkları da hissedeceksin canım.. karnın hıçkırık hıçkırık olacak
kızlarrrrrrr toteme devam son 11 :119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?