Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Haklısın valla. En iyisi umursamamak ama elde değil işte. Hayırlısı olsun hepimiz için.
Ben de pek yoktum haftasonu. İyi sayılırım. Baş ağrım var benim 4-5 gündür. O da beni biraz geriyor. reglim yeni bitti işte. Bu ay çalışmalara devam. Ama öte yandan pek düşünmemeye çalışıyorum. Evde kendimi oyalayacak bişiler bulmaya çalışıyorum. Yılbaşında arkadaşlarla bizde toplanıcaz. Ona hazırlık yapmaya başladım.

iyi canım ya.. kafanı dagıt ne güzel.. benimkinede 4-5 gün var daha.. uff ders çalışmam lazım ama ne gezer. :18:

Herkeseeeeee günaydııııııııııııııııııııııııııııınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

günaydınlar.. inşallah canım yeni ay herkese uğurlu gelir.. minikbebişim bugün mü gidiyordun teste? sanki aklımda öyle kalmış?

çarşamba günü gidecem cnm, ay keşke bugün gitseydim yaa gece uyuyamadım düşünmekten...bu hafta bebekteki değişimleri okudum da mucize yaaa, çene açıp kapama hareketini yapıyomuş bu hafta ilk kez, vücudunun her yerine dokunuyomuş ve bunu bilinçli yapıyomuş, çok hareketliymiş, tırnakları da tamamlanıyomuş. ayyyyyy bebeğimi görmek istiyorum yaaa, ikili testi erkeni alsak cnm :)))

günaydınlar.. inşallah canım yeni ay herkese uğurlu gelir.. minikbebişim bugün mü gidiyordun teste? sanki aklımda öyle kalmış?

en sevimlisi de, bu hafta yutmayı ögreniyomuş bebek ama tam beceremediği için sürekli hıçkırıyomuş ultrasonda gözükebiliyomuş :)))))))

Evet yüksek olmak zorunda :))))
Takvimime baksana ne yazıyor.Dün hamile kaldım ben inşallah.

ayyy küçük çaplı bi şok yaşadım şimdi daha bikaç dakika önce bol hamişli bi hafta dilemiştim yaaa:) inşallahhhhhh cnm inşallahhhhhhhhhhh...gelsin bebişlerrr de musmutlu olalım

bende cuma günü gideceğim.. rüyalarımda sürekli ikili test.. aynen heyecandan artık uykularda kaçtı bide uzun zaman oldu görmeyeli alışacağız bu duruma.. 2 gün kalmış canım senin.. biraz daha büyür daha sevimli olur...

ayyy küçük çaplı bi şok yaşadım şimdi daha bikaç dakika önce bol hamişli bi hafta dilemiştim yaaa:) inşallahhhhhh cnm inşallahhhhhhhhhhh...gelsin bebişlerrr de musmutlu olalım

ayyyy inşallah canım inşallah.
bu ay çok umutluyum.Hepimiz hamiş olalım inşallah bu ay.

biraz daha büyüsün o hıçkırıkları da hissedeceksin canım.. karnın hıçkırık hıçkırık olacak

yaa gerçekten bu mucize değil de ne? haftadan haftaya müthiş bi değişim, her geçen gün sanırım adaptasyonum arttığı için daha çok heyecanlanıyorum. evet cnm 2 gün kaldı mucizemi görmeme. ben 2 hafta önce de görmüştüm biliyosun ama bana kalsa eve bi ultrason alır her gün bakarım saatlerce...

kızlar benim kasık ağrım çok fazla var
dün kv de den eve gelemedim yürüken o kadr çok ağrım oluyor ki iki taraftada yumurtalıklarım mı çatlıyor hgs den mi fıtık mı var acaba şuan iyiyim ama dün kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…