Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hemen kötü düşünme cnm, benim hamile kalmadan bir önceki ay feci kasık ağrılarım olmuştu. acile gitmiştim kaç gece düşün yani o derece, umarım aynı etkiyi sende de gösterir o ağrılar.

yok artıkkkk azı karar çoğu zarar canımcım.. biliyorum canım keyifli keyifli yatıyordu:) güzel haberlerinizi bekliyorum.. kendimden farkın yok canım.. seninle aynı heyecanı paylaşıyorum...

Canım cumartesi çat iğnesi vuruldum.cumartesi ve pazar benimde çok ağrıdı.yürüyemedim aynen senin gibi.sanırım yumurtalarımız çatlıyor.

soooonnnnnnnnnnnnnnnn 13.............

peş peşe kuşum senin bebiş gircekmiş benimki bugun olcakmış bizim daha çalışmalar bitmedii
hemen kötü düşünme cnm, benim hamile kalmadan bir önceki ay feci kasık ağrılarım olmuştu. acile gitmiştim kaç gece düşün yani o derece, umarım aynı etkiyi sende de gösterir o ağrılar.

o kadar ağrım oldu 1 adım bile atamadım dün 1 km yok aramız ama yürüyemedim eve geldim o ağrılarla yum yumu kaçırmayalım die değerlendirdik yumurtlama dönemim die ağrıyor diyorum bakalım şu günleri bi değerlendirelim bakalım insallah fıtık değildir

:)))))))))))))))

ben 2013 bitmeden burdaki tüm kızların hamiş haberini almak için dua ediyodum cnm, hala da umudum var...senin mucizen nasıl, büyüyo minişin, bulantılar başladı mı?

bulantılarım sabahları benimle öğlene doğru gidiyorlar :) ama karnım acıkıncada tekrar geliyor.... inş daha fazla artmaz hemencecik biter bulantı faslı

Gunaydin gunaydin gunyadinnnnnnnnnnnnn............... Nasilsinizzz ??

Bu hafta guzel haberi vermek istiyorum artik ama biraz daha bekliycem... dualarinizi eksik etmeyin

Canım cumartesi çat iğnesi vuruldum.cumartesi ve pazar benimde çok ağrıdı.yürüyemedim aynen senin gibi.sanırım yumurtalarımız çatlıyor.

inşallah yumurtalar çatlar bebişler dolar içeri kasık ağrım var ondan yapmakta istemiyorum birşeyy ama değerlendirmem lazım dün. ovl testi yaptım koyu ya yakın çıktı bugun kesin koyu çıkar allahım hayırlısını etsin ikimiz içinde battaşım

yok artıkkkk azı karar çoğu zarar canımcım.. biliyorum canım keyifli keyifli yatıyordu:) güzel haberlerinizi bekliyorum.. kendimden farkın yok canım.. seninle aynı heyecanı paylaşıyorum...

inşallah cnm, hepimiz hayırlı haberlerle gelelim de...dün keyfim yerine geldi anneannemi görmemiştim bir ki aydır dün bana diyo ki sen ne biçim hamilesin niye kilo almıyosun hiç, dedim anneanne aldım ya 4 kilo, yok kızım belli bile değil yanlışın var 4 kilo olmaz o diyo :)

inşallah canım.. uzun zamandır görmemişsin anneanneni bak kilo almamışsın diyormuş.. demek ki almamışsın yemeye devam :131::125:

Gunaydin kizlarrr nadilsiniz bakalim ben stresliyim bgun vize snawim war we hic calisamadim bi kac saat erken gidicem okula arkadasimla calidcaz dua edin banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…