ben iyiyim canım gayet rahatım mutluyum
tmm canım cooooooook teşekkür ederiim
kızlar benim kasık ağrım çok fazla var
dün kv de den eve gelemedim yürüken o kadr çok ağrım oluyor ki iki taraftada yumurtalıklarım mı çatlıyor hgs den mi fıtık mı var acaba şuan iyiyim ama dün kötüydü
yaa gerçekten bu mucize değil de ne? haftadan haftaya müthiş bi değişim, her geçen gün sanırım adaptasyonum arttığı için daha çok heyecanlanıyorum. evet cnm 2 gün kaldı mucizemi görmeme. ben 2 hafta önce de görmüştüm biliyosun ama bana kalsa eve bi ultrason alır her gün bakarım saatlerce...
kızlar benim kasık ağrım çok fazla var
dün kv de den eve gelemedim yürüken o kadr çok ağrım oluyor ki iki taraftada yumurtalıklarım mı çatlıyor hgs den mi fıtık mı var acaba şuan iyiyim ama dün kötüydü
soooonnnnnnnnnnnnnnnn 13.............
hemen kötü düşünme cnm, benim hamile kalmadan bir önceki ay feci kasık ağrılarım olmuştu. acile gitmiştim kaç gece düşün yani o derece, umarım aynı etkiyi sende de gösterir o ağrılar.
yaa gerçekten bu mucize değil de ne? haftadan haftaya müthiş bi değişim, her geçen gün sanırım adaptasyonum arttığı için daha çok heyecanlanıyorum. evet cnm 2 gün kaldı mucizemi görmeme. ben 2 hafta önce de görmüştüm biliyosun ama bana kalsa eve bi ultrason alır her gün bakarım saatlerce...
ben 2013 bitmeden burdaki tüm kızların hamiş haberini almak için dua ediyodum cnm, hala da umudum var...senin mucizen nasıl, büyüyo minişin, bulantılar başladı mı?
Canım cumartesi çat iğnesi vuruldum.cumartesi ve pazar benimde çok ağrıdı.yürüyemedim aynen senin gibi.sanırım yumurtalarımız çatlıyor.
yok artıkkkkazı karar çoğu zarar canımcım.. biliyorum canım keyifli keyifli yatıyordu:) güzel haberlerinizi bekliyorum.. kendimden farkın yok canım.. seninle aynı heyecanı paylaşıyorum...
Kızlar sizce ben bu dahaki dr kontrolune ne zaman gideyim:44:
iyi canım ya.. kafanı dagıt ne güzel.. benimkinede 4-5 gün var daha.. uff ders çalışmam lazım ama ne gezer. :18:
günaydın kızlarrrr
nasılsınız???
inşallah cnm, hepimiz hayırlı haberlerle gelelim de...dün keyfim yerine geldi anneannemi görmemiştim bir ki aydır dün bana diyo ki sen ne biçim hamilesin niye kilo almıyosun hiç, dedim anneanne aldım ya 4 kilo, yok kızım belli bile değil yanlışın var 4 kilo olmaz o diyo :)
Kızlar sizce ben bu dahaki dr kontrolune ne zaman gideyim:44:
peş peşe kuşum senin bebiş gircekmiş benimki bugun olcakmış bizim daha çalışmalar bitmedii
inşallah peşpeşe de doğururuz canım.Bizimki de dün başladı işte.1-3-5 aralık dedi dr.
ama ben ne yaptım biliyor musun???
bu sabah test yaptım.çok güzel bir çift çizgi.İlk defa görüyorum.o kadar mutlu oldum ki.çat iğnesi sağolsun.bana bu mutluluğu yaşattı.darısı 13 gün sonrasına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?