Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin canım benim inşallah

ştttt güzel düşün güzel şeyler olsun, yok fıtık mıtık tamam mı :)

bulantılarım sabahları benimle öğlene doğru gidiyorlar :) ama karnım acıkıncada tekrar geliyor.... inş daha fazla artmaz hemencecik biter bulantı faslı

benim başlarda yoktu geç başladı ama hala devam ediyo. mahvediyor insanı o bulantı ya, inşallah seninki hemen geçer...

Gunaydin gunaydin gunyadinnnnnnnnnnnnn............... Nasilsinizzz ??

Bu hafta guzel haberi vermek istiyorum artik ama biraz daha bekliycem... dualarinizi eksik etmeyin

veeeeeeeeeee son 3 :) bebeğim güzel haberler gelecek inanıyorum...

Kızlar sizce ben bu dahaki dr kontrolune ne zaman gideyim:44:

cnm bence haftaya gidersin 7. hafta olmuyo mu?

inşallah canım.. uzun zamandır görmemişsin anneanneni bak kilo almamışsın diyormuş.. demek ki almamışsın yemeye devam :131::125:

başlardaki kadar tatlı yemiyorum ama, eşim dalga geçiyo benimle, maksimum 3 günde yerdin 1 kutu çikolatayı, 1 hafta yetsin diye koli aldım hala yememişsin diyo :))) içinde harbiden de 40 tane mi 50 tane mi ne vardı kolinin ama başardım yemedimmmmmmm en fazla 5 tane yemişimdir 1 haftada :)

inşallah peşpeşe de doğururuz canım.Bizimki de dün başladı işte.1-3-5 aralık dedi dr.
ama ben ne yaptım biliyor musun???
bu sabah test yaptım.çok güzel bir çift çizgi.İlk defa görüyorum.o kadar mutlu oldum ki.çat iğnesi sağolsun.bana bu mutluluğu yaşattı.darısı 13 gün sonrasına inşallah [/QUOTE]

aman bebeğim kendini yıpratısın ben ovl. testinde görüyorum yaa o yetio banada biz 1 2 çalıştık bugünde mi çalışsak ya üst üste olcak ama napalım olsun bu seferlik

Gunaydin kizlarrr nadilsiniz bakalim ben stresliyim bgun vize snawim war we hic calisamadim bi kac saat erken gidicem okula arkadasimla calidcaz dua edin banaaa

aaa ne vizesi canım?
sen de mi benim gibi öğrencisin ben de ödev hazırlıyorum :)

amin canım benim inşallah

hadi bakalım battaşım batasıca batlar gelmez inşallah

tmm bidenem yok fıtık mıtık onu kim çıkardı yaaa nerden çıkmış o aaaaa sinirlendim

aaa ne vizesi canım?
sen de mi benim gibi öğrencisin ben de ödev hazırlıyorum :)

Ogrenciyim tabi hayatim isletme son sinif hemde orgun ogretim tipis tipis okula gidip geliyorum benim kocis cocuk okutuyorum diyo dalga geciyo :-D

ben hiç yemiyorum hergün bir tane iyiymiş. bende perşembe alıcam çikolata 2li teste kadar yiyeceğim. (nasıl başaracağım bilmiyorum ama bakalım) mutlu olsun bebişim..

bu cuma degilde diger cuma randevu almaya calisayim ablacim kalp atislarini duyarım ins

evet canım öyle daha iyi aslında.. iyi bir dr buldun mu?

Gunaydin gunaydin gunyadinnnnnnnnnnnnn............... Nasilsinizzz ??

Bu hafta guzel haberi vermek istiyorum artik ama biraz daha bekliycem... dualarinizi eksik etmeyin

inşallah canım dört gözle bekliyoruz :18: ateşin ne alemde..bu arada ateş degerlerini bu son ayı komple yazsana buraya merak ettim

aman bebeğim kendini yıpratısın ben ovl. testinde görüyorum yaa o yetio banada biz 1 2 çalıştık bugünde mi çalışsak ya üst üste olcak ama napalım olsun bu seferlik [/QUOTE]

canım çok merak ediyordum.2 tane test aldım.birini sırf böyle yapmak için.yapmazsam çatlardım.ben ovu testi de kullanmadım hiç.
Canım 1 gün beklemek daha iyi diyorlar. spoşlar birikiyormuş. ama tabi sen bilirsinbugünü de atlamamak lazım sanki.önemli gün diyor takvimin.

ozelde 3dr var kafamda onun birine karar verip gidicem... Iki hafta sonra ilcedeki devlet hast gidicem abla iyi bi dr gelmiş yeni ona gideyim diyorum bazı testler istedi dr onları yaptirayim ocak basi gibi de ilde ozele gidicem.... Dun teyzem aradi ne yapion diye buraya iyi bi kadin dogumcu gelmis birde ona gitsen dedi hamile olduğumu bilmiyor tabi güldüm bende gidicem zaten teyze cunku 5 haftalık hamileyim dedim şok oldu telde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…