allah kolaylık versin canım başarılarGunaydin kizlarrr nadilsiniz bakalim ben stresliyim bgun vize snawim war we hic calisamadim bi kac saat erken gidicem okula arkadasimla calidcaz dua edin banaaa
inşallah yumurtalar çatlar bebişler dolar içeri kasık ağrım var ondan yapmakta istemiyorum birşeyy ama değerlendirmem lazım dün. ovl testi yaptım koyu ya yakın çıktı bugun kesin koyu çıkar allahım hayırlısını etsin ikimiz içinde battaşım
peş peşe kuşum senin bebiş gircekmiş benimki bugun olcakmış bizim daha çalışmalar bitmedii
o kadar ağrım oldu 1 adım bile atamadım dün 1 km yok aramız ama yürüyemedim eve geldim o ağrılarla yum yumu kaçırmayalım die değerlendirdik yumurtlama dönemim die ağrıyor diyorum bakalım şu günleri bi değerlendirelim bakalım insallah fıtık değildir
bulantılarım sabahları benimle öğlene doğru gidiyorlar :) ama karnım acıkıncada tekrar geliyor.... inş daha fazla artmaz hemencecik biter bulantı faslı
Gunaydin gunaydin gunyadinnnnnnnnnnnnn............... Nasilsinizzz ??
Bu hafta guzel haberi vermek istiyorum artikama biraz daha bekliycem... dualarinizi eksik etmeyin
Kızlar sizce ben bu dahaki dr kontrolune ne zaman gideyim:44:
inşallah canım.. uzun zamandır görmemişsin anneanneni bak kilo almamışsın diyormuş.. demek ki almamışsın yemeye devam:131::125:
bu cuma degilde diger cuma randevu almaya calisayim ablacim kalp atislarini duyarım ins
allah kolaylık versin canım başarılar
Gunaydin kizlarrr nadilsiniz bakalim ben stresliyim bgun vize snawim war we hic calisamadim bi kac saat erken gidicem okula arkadasimla calidcaz dua edin banaaa
amin canım benim inşallah
ştttt güzel düşün güzel şeyler olsun, yok fıtık mıtık tamam mı :)
benim başlarda yoktu geç başladı ama hala devam ediyo. mahvediyor insanı o bulantı ya, inşallah seninki hemen geçer...
veeeeeeeeeee son 3 :) bebeğim güzel haberler gelecek inanıyorum...
cnm bence haftaya gidersin 7. hafta olmuyo mu?
başlardaki kadar tatlı yemiyorum ama, eşim dalga geçiyo benimle, maksimum 3 günde yerdin 1 kutu çikolatayı, 1 hafta yetsin diye koli aldım hala yememişsin diyo :))) içinde harbiden de 40 tane mi 50 tane mi ne vardı kolinin ama başardım yemedimmmmmmm en fazla 5 tane yemişimdir 1 haftada :)
evet canim 7. Hafta oluyor dra gore haftaya
aaa ne vizesi canım?
sen de mi benim gibi öğrencisin ben de ödev hazırlıyorum :)
kendi catlayabilir canim boş geçme
ştttt güzel düşün güzel şeyler olsun, yok fıtık mıtık tamam mı :)
benim başlarda yoktu geç başladı ama hala devam ediyo. mahvediyor insanı o bulantı ya, inşallah seninki hemen geçer...
cnm bence haftaya gidersin 7. hafta olmuyo mu?
başlardaki kadar tatlı yemiyorum ama, eşim dalga geçiyo benimle, maksimum 3 günde yerdin 1 kutu çikolatayı, 1 hafta yetsin diye koli aldım hala yememişsin diyo :))) içinde harbiden de 40 tane mi 50 tane mi ne vardı kolinin ama başardım yemedimmmmmmm en fazla 5 tane yemişimdir 1 haftada :)
bu cuma degilde diger cuma randevu almaya calisayim ablacim kalp atislarini duyarım ins
Gunaydin gunaydin gunyadinnnnnnnnnnnnn............... Nasilsinizzz ??
Bu hafta guzel haberi vermek istiyorum artikama biraz daha bekliycem... dualarinizi eksik etmeyin
Ogrenciyim tabi hayatim isletme son sinif hemde orgun ogretim tipis tipis okula gidip geliyorum benim kocis cocuk okutuyorum diyo dalga geciyo :-D
Gunaydin kizlarrr nadilsiniz bakalim ben stresliyim bgun vize snawim war we hic calisamadim bi kac saat erken gidicem okula arkadasimla calidcaz dua edin banaaa
inşallah peşpeşe de doğururuz canım.Bizimki de dün başladı işte.1-3-5 aralık dedi dr.
ama ben ne yaptım biliyor musun???
bu sabah test yaptım.çok güzel bir çift çizgi.İlk defa görüyorum.o kadar mutlu oldum ki.çat iğnesi sağolsun.bana bu mutluluğu yaşattı.darısı 13 gün sonrasına inşallah
kendi catlayabilir canim boş geçme
Cnm Günaydın;
Hafta sonu giremedim,daha yeni açtım ve yorumlarıda akuma fırsatım olmadı,ne yaptın cuma akşamı 5 te belli olcaktı sonuçlar?
ozelde 3dr var kafamda onun birine karar verip gidicem... Iki hafta sonra ilcedeki devlet hast gidicem abla iyi bi dr gelmiş yeni ona gideyim diyorum bazı testler istedi dr onları yaptirayim ocak basi gibi de ilde ozele gidicem.... Dun teyzem aradi ne yapion diye buraya iyi bi kadin dogumcu gelmis birde ona gitsen dedi hamile olduğumu bilmiyor tabi güldüm bende gidicem zaten teyze cunku 5 haftalık hamileyim dedim şok oldu telde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?