Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım dört gözle bekliyoruz :18: ateşin ne alemde..bu arada ateş degerlerini bu son ayı komple yazsana buraya merak ettim

Selammmm canim Aminnnn... cok sukur iyi atesim.. canim hepsini yazmak cok uzun olur.. istersen ates olcme topiginden tabloma bak..
ama yumurtladiktan sonra soyle oldu :

27.gun : 36.3
28.gun : 36.3
28.gun yumurtladim.. dusukten sonra karisti daha gec oldu diyorum..
29.gun : 36.6
30.gun : 36.9
31.gun : 36.6
32.gun : 36.8
33.gun : 36.7
34.gun : 36.8
35.gun : 36.7
36.gun : 36.8
37.gun : 36.7

aman bebeğim kendini yıpratısın ben ovl. testinde görüyorum yaa o yetio banada biz 1 2 çalıştık bugünde mi çalışsak ya üst üste olcak ama napalım olsun bu seferlik

canım çok merak ediyordum.2 tane test aldım.birini sırf böyle yapmak için.yapmazsam çatlardım.ben ovu testi de kullanmadım hiç.
Canım 1 gün beklemek daha iyi diyorlar. spoşlar birikiyormuş. ama tabi sen bilirsinbugünü de atlamamak lazım sanki.önemli gün diyor takvimin.[/QUOTE]

evet olsun bakalım yapalım bugunde ıcınde 1 tanesi birikse yeter ya demi ama hadi bakalım neler çıkcak karşımıza 2 gün arayla geliyorsun incinin annesi ayrıca benim kv nin ismi zeynep eltimin ismi zeynep eşimin eski sevgilisinin adı zeynep pöf napcamı bilemıyorum

iyi bakalım randevunu al inşallah bu seferki dr iyi çıkar.. Allah yüzüne gülsün canım.. teyzenin içine doğmuş bak ne güzel.. Allah kalbine göre versin canım.. Dualarımız seninle..

en sevimlisi de, bu hafta yutmayı ögreniyomuş bebek ama tam beceremediği için sürekli hıçkırıyomuş ultrasonda gözükebiliyomuş :)))))))

Evet yüksek olmak zorunda :))))
Takvimime baksana ne yazıyor.Dün hamile kaldım ben inşallah.

kızlarrrrrrr toteme devam son 11 :119::119::119::119::119::119:

bulantılarım sabahları benimle öğlene doğru gidiyorlar :) ama karnım acıkıncada tekrar geliyor.... inş daha fazla artmaz hemencecik biter bulantı faslı

Gunaydin gunaydin gunyadinnnnnnnnnnnnn............... Nasilsinizzz ??

Bu hafta guzel haberi vermek istiyorum artik ama biraz daha bekliycem... dualarinizi eksik etmeyin

günaydın kızlarrrr
nasılsınız???

aaa ne vizesi canım?
sen de mi benim gibi öğrencisin ben de ödev hazırlıyorum :)

hanımlar bugün nasılsınız bakalım enerjiniz maşallah yerinde....

ooo süper canım hiç düşmemiş ee artık bekliyoz bebiş haberini

evet olsun bakalım yapalım bugunde ıcınde 1 tanesi birikse yeter ya demi ama hadi bakalım neler çıkcak karşımıza 2 gün arayla geliyorsun incinin annesi ayrıca benim kv nin ismi zeynep eltimin ismi zeynep eşimin eski sevgilisinin adı zeynep pöf napcamı bilemıyorum [/QUOTE]

Benim kv adi zeynep eski sevgilimin annesinin adida zeynepti dnussss kissss bu da neeee :-D

evet olsun bakalım yapalım bugunde ıcınde 1 tanesi birikse yeter ya demi ama hadi bakalım neler çıkcak karşımıza 2 gün arayla geliyorsun incinin annesi ayrıca benim kv nin ismi zeynep eltimin ismi zeynep eşimin eski sevgilisinin adı zeynep pöf napcamı bilemıyorum [/QUOTE]

keşke benim kv ismi de zaynap ya da ayşe olsaydı.hiç düşünmeden hemen koyardım.Ama zeynep amcamın torununa koydular ayşe de görümcemin ismi inci güzel ama değil mi rüzgarın annesi??

dün yumurtlama döneminin ilk günüydü ama ov. testinde2. çizgi silik çıktı ama ben bu haftayı iyi degerlendirelim diye tam yatma hazırlıkları yapıyordum ki, bizim siteye ambulans polis otosu falan geldi, noluyo falan derken cıktık baktık ki, 2 kız öğrenci içmiş içmiş, biri bayılmış, orda kusmuş her yere, neyse daha fazla ayrıntı vermeyim kızı ambulansla götürdüler, biz eve döndük ama mikmik hayal oldu hatta zor uyudum..
kızlar yüzünden yum yum kaçtıysa hesabını fena sorucam onlardan

aynen fındıkk kuydummmm yerinde enercimizzzzzzzzzz

Benim kv adi zeynep eski sevgilimin annesinin adida zeynepti dnussss kissss bu da neeee :-D[/QUOTE]

bunlar raslantıııııı olamaz dünüşümm valla ne çok ortak yönümüz varr demii

keşke benim kv ismi de zaynap ya da ayşe olsaydı.hiç düşünmeden hemen koyardım.Ama zeynep amcamın torununa koydular ayşe de görümcemin ismi inci güzel ama değil mi rüzgarın annesi??[/QUOTE]

eltimin adı ve eşimin eski sevgilisinin adı zeynep koyamam yaaa ayrıca rüzgarı da koyamam dayımın lakabı rüzgar dayısının ismini koymuş derler hiç de sevmem kendınısını

iyiyiz canım benm sen nasılsın bakalım güzel anne?

canım benim internet paketim bitti whatsup tan cevap yazamadım. haftasonu hep anemlerdeydik evden de giremedim.kusura bakma tatlım.mesajın için teşekkür ederim.

Benim kv adi zeynep eski sevgilimin annesinin adida zeynepti dnussss kissss bu da neeee :-D

keşke benim kv ismi de zaynap ya da ayşe olsaydı.hiç düşünmeden hemen koyardım.Ama zeynep amcamın torununa koydular ayşe de görümcemin ismi inci güzel ama değil mi rüzgarın annesi??[/QUOTE]

eltimin adı ve eşimin eski sevgilisinin adı zeynep koyamam yaaa ayrıca rüzgarı da koyamam dayımın lakabı rüzgar dayısının ismini koymuş derler hiç de sevmem kendınısını [/QUOTE]

üf bütün güzel isimler kapılmış yaa.yeni güzel isimler bulacaz artık tatlım.
benim oğluşumun adı Selim olacak ama.İnşallah bir an önce doğururum da onu kimse kapmaz

normal akıntı değil uzayannnnn seffaff akinti olacak
Anladim canim tamam dikkat edicem bakayim

eltimin adı ve eşimin eski sevgilisinin adı zeynep koyamam yaaa ayrıca rüzgarı da koyamam dayımın lakabı rüzgar dayısının ismini koymuş derler hiç de sevmem kendınısını [/QUOTE]

Ainen hayatim bu kadar raslantida pess :-D :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…