inşallah canım dört gözle bekliyoruz :18: ateşin ne alemde..bu arada ateş degerlerini bu son ayı komple yazsana buraya merak ettim
Ewet hayatim :-Dayyy sen gercek öğrencisin, yani 21-21 yaşındasın :)
ben de YL yapıyorum
inşallah güzel geçer tatlım sınavın sterssizzz fln dularımız senınlee
aman bebeğim kendini yıpratısın ben ovl. testinde görüyorum yaa o yetio banadabiz 1 2 çalıştık bugünde mi çalışsak ya üst üste olcak ama napalım olsun bu seferlik
benim normalde 13. 14. Gun gelir akintim hamile kalmadan bir ay once 11. Gun geldi erken yumurtladim o ay akintini takip et
Ewet hayatim :-D
Saol dunusum benim :-*
ozelde 3dr var kafamda onun birine karar verip gidicem... Iki hafta sonra ilcedeki devlet hast gidicem abla iyi bi dr gelmiş yeni ona gideyim diyorum bazı testler istedi dr onları yaptirayim ocak basi gibi de ilde ozele gidicem.... Dun teyzem aradi ne yapion diye buraya iyi bi kadin dogumcu gelmis birde ona gitsen dedi hamile olduğumu bilmiyor tabi güldüm bende gidicem zaten teyze cunku 5 haftalık hamileyim dedim şok oldu telde
en sevimlisi de, bu hafta yutmayı ögreniyomuş bebek ama tam beceremediği için sürekli hıçkırıyomuş ultrasonda gözükebiliyomuş :)))))))
Evet yüksek olmak zorunda :))))
Takvimime baksana ne yazıyor.Dün hamile kaldım ben inşallah.
kızlarrrrrrr toteme devam son 11 :119::119::119::119::119::119:
bulantılarım sabahları benimle öğlene doğru gidiyorlar :) ama karnım acıkıncada tekrar geliyor.... inş daha fazla artmaz hemencecik biter bulantı faslı
Gunaydin gunaydin gunyadinnnnnnnnnnnnn............... Nasilsinizzz ??
Bu hafta guzel haberi vermek istiyorum artikama biraz daha bekliycem... dualarinizi eksik etmeyin
bende cuma günü gideceğim.. rüyalarımda sürekli ikili test.. aynen heyecandan artık uykularda kaçtı bide uzun zaman oldu görmeyelialışacağız bu duruma.. 2 gün kalmış canım senin.. biraz daha büyür daha sevimli olur...
günaydın kızlarrrr
nasılsınız???
aaa ne vizesi canım?
sen de mi benim gibi öğrencisin ben de ödev hazırlıyorum :)
Selammmm canim Aminnnn... cok sukur iyi atesim.. canim hepsini yazmak cok uzun olur.. istersen ates olcme topiginden tabloma bak..
ama yumurtladiktan sonra soyle oldu :
27.gun : 36.3
28.gun : 36.3 28.gun yumurtladim.. dusukten sonra karisti daha gec oldu diyorum..
29.gun : 36.6
30.gun : 36.9
31.gun : 36.6
32.gun : 36.8
33.gun : 36.7
34.gun : 36.8
35.gun : 36.7
36.gun : 36.8
37.gun : 36.7
canım çok merak ediyordum.2 tane test aldım.birini sırf böyle yapmak için.yapmazsam çatlardım.ben ovu testi de kullanmadım hiç.
Canım 1 gün beklemek daha iyi diyorlar. spoşlar birikiyormuş. ama tabi sen bilirsinbugünü de atlamamak lazım sanki.önemli gün diyor takvimin.
Iyiyizzz canimmm sen ??hanımlar bugün nasılsınız bakalım enerjiniz maşallah yerinde....
eeee insallah vericemmm...ooo süper canım hiç düşmemişee artık bekliyoz bebiş haberini
hanımlar bugün nasılsınız bakalım enerjiniz maşallah yerinde....
aminn ablacim ins allah razi olsun
Akintim war ama cok yok canimbenim normalde 13. 14. Gun gelir akintim hamile kalmadan bir ay once 11. Gun geldi erken yumurtladim o ay akintini takip et
AA lı güzel sonuçlarla
canım çok merak ediyordum.2 tane test aldım.birini sırf böyle yapmak için.yapmazsam çatlardım.ben ovu testi de kullanmadım hiç.
Canım 1 gün beklemek daha iyi diyorlar. spoşlar birikiyormuş. ama tabi sen bilirsinbugünü de atlamamak lazım sanki.önemli gün diyor takvimin.
normal akıntı değil uzayannnnn seffaff akinti olacak
evet olsun bakalım yapalım bugunde ıcınde 1 tanesi birikse yeter ya demi ama hadi bakalım neler çıkcak karşımıza 2 gün arayla geliyorsun incinin annesiayrıca benim kv nin ismi zeynep eltimin ismi zeynep eşimin eski sevgilisinin adı zeynep pöf napcamı bilemıyorum
evet olsun bakalım yapalım bugunde ıcınde 1 tanesi birikse yeter ya demi ama hadi bakalım neler çıkcak karşımıza 2 gün arayla geliyorsun incinin annesiayrıca benim kv nin ismi zeynep eltimin ismi zeynep eşimin eski sevgilisinin adı zeynep pöf napcamı bilemıyorum
aynen fındıkk kuydummmm yerinde enercimizzzzzzzzzz
Benim kv adi zeynep eski sevgilimin annesinin adida zeynepti dnussss kissss bu da neeee :-D
Anladim canim tamam dikkat edicem bakayimnormal akıntı değil uzayannnnn seffaff akinti olacak
aynen fındıkk kuydummmm yerinde enercimizzzzzzzzzz
Benim kv adi zeynep eski sevgilimin annesinin adida zeynepti dnussss kissss bu da neeee :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?