Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

minnoşum takılıyom sana bende herkesi herkesi çok seviyorum....seni bambaşkaaaa....

ya biz ya bizzzz

hicranım hepiniz tek tek benim için gerçekten çok özelsiniz.. hepinizi çokkk seviyorum.. inşallah bebişleri de hep beraber büyütürüz.. kimse topikten ayrılmaz... güzel bir arkadaşlığımız var inşallah hiiiçççç bitmezz....

özel bisey taşımadım canım biliyorsun tedavi görüyordum haz aşılama oldum agu hsg çektirdim ekimde iste bu ay klomenle hamile kaldım darısı başına ins

çook sewindim cnm inş bakalım yine geckme oldu geçen hafta dr gttim ve yine ilaç önceki aylarda yine kistler büyümüştü en sonunda çıldırdım dr fırçaladım off infertilite die bi bölüme git dedi adetin 3 günü gt test yaptr dedi başındanmı savdı ne halt etti anlamadım yumurtalar gayet yerli yernde oluşuyor çatlama yok bakalım bi aet olayım gideceğim öle işte

genelde iğnenin 15.gunu regl oluyor canim bilemedin 16.gun bekle bakanım bol bol dua edelim

o zaman 11 gün kaldı aaaahhh inş canım yaa. kafamda hep bunlar var ya sınav hazırlamam lazım odaklanamıyorum. böyle geçmez günler napsam nasıl beklicem yaaa:26::26:

fındık kurdun seni çok sevisin seksi lilimmmmm saol canım benim en kısa zamanda rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu....

tşkkkkkkkkkk ederim güzell anne duarın kabul olsun inşallah bak yeni resim koydum onu nasıl bulcaksın ayrıca pek seksi değilimdir ama sana öle geliyo fındık kuydum benimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…