aaaaaa kiss sen nerelerdesin bir gittin pir gittin
Baklavalar kuru fasulyeler pilavlar dondurmalar ucusuyor gozumun onundennnnn :111::111::111::111::111::89::89::89::89:
üzülme tatlım zor bisey değil yaparız
ayy allah yarcımdın olsun tatlım tv den fln görüyorz gercekten kolay şeyler değil yaaa allah kolaylık versin sana eşine ne zamn çıkcak tayin üzüldüm senın ıcın güzel kıyafetlerde yoktur orda sanırım
sağol cnm yaz tatilini bekliyoruz o zaman tayin hakkımız oluyor evet ya hiç güzel kıyfet yok alışveriş yapmayı özledimmm yaaaaaa
antebin hamamlarıııııı sallanır külhanlarııııııııı gidelim gazi antep e ham ham yiyelim baklavalarııı
aaaaaa kiss sen nerelerdesin bir gittin pir gittin
Bende oluvereyim nolacakkililiiiii gönlünün çöpsüz üzümü benimmmmmmmmmmmmmm
tmm bebeğim sen sin gönlümün çöbsüz üzümüüü gel ebnde sana bir sırrımı vereyi ben çok küçükken küçük onura aşıktımşuan ona bakıyorum çok komik ya nasıl bir insanmısım ben yaaa
Cok güldüm yaa bende atilla tasa ayyy igrendim kendimden Allah'tan kucuk ibo değilmiş yaa
sorma be kuzum bazı sayfalar bi yasaklandı iş yernde filtre falan getrdi şubu falan fişman biliyorsun psikolojik olarakta sarsıldığım bi yaz geçirdim ama sonuç itibaryle döndümm ve çok ölzedim hepinizi neler yapıorsunuz bakim ne var ne yok hadi patlat bana güzel bişeyler söyle mutlu et beni
bende serdar ortaca asiktim yaa topisee
Bende oluvereyim nolacakki
Cok güldüm yaa bende atilla tasa ayyy igrendim kendimden Allah'tan kucuk ibo değilmiş yaa
bende serdar ortaca asiktim yaa topiseeşimdi gülüyorum kendime
bende serdar ortaca asiktim yaa topiseeşimdi gülüyorum kendime
kız bende aşıktım ona.. atilla taşı çok severdim birde gökhan tepe birde göktan diye bir çocuk vardı en istikrarlısı gökhan tepe olmuş kızzz bende kendimden utandım yeminle küçük onurun dizisi vardı onu izliyordumtmm bebeğim sen sin gönlümün çöbsüz üzümüüü gel ebnde sana bir sırrımı vereyi ben çok küçükken küçük onura aşıktımşuan ona bakıyorum çok komik ya nasıl bir insanmısım ben yaaa
canım yaaa çok üzüldüm sormasaydım keşke((( yapın eve gider gitmez içime batar yoksa (
Bende oluvereyim nolacakki
tmm gamzem sende ol
gençlik kızzz birde tan diye bir çocuk vardı saçları örgülü uzun onu da severdim
atilla tas ayri bi komik ya ham cokelek hee
Hala çalıyor musun canım benim sende var mi güzel haberler
Ben HAMILEYIMMMMMMMMMMM
hahahaaaatarkani bulmusda bunuyo suna bak
Çocukluk iste cok komikmisiz Atilla tasifa twitter dan takip ediyodum sildim iyk hem cikin hemde cok aptal
kız bende aşıktım ona.. atilla taşı çok severdim birde gökhan tepe birde göktan diye bir çocuk vardı en istikrarlısı gökhan tepe olmuş kızzz bende kendimden utandım yeminle küçük onurun dizisi vardı onu izliyordum
üzülme kız kolay şey yapar herkess
tmm gamzem sende ol
gençlik kızzz birde tan diye bir çocuk vardı saçları örgülü uzun onu da severdim
küçükk onurun dizisini hiç kaçırmazdım valla ayy allahım benim ne olcam belliymiş küçüklüktenn
atilla tas ayri bi komik ya ham cokelek hee
diğer topik aylardir sessiz naz yoktu kaç aydır yeni dönmüş biraz hareketlenme olmuş yazan yoook pek kızların çoğu hamile çoğu doğum yaptı... Bende yeni hamile kaldım şükür 5 haftalık daha... Rabbim ins sende tekrar yasarsin kizina bi kardeş verir ins rabbim tedavini bırakma canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?