Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaaaaa kiss sen nerelerdesin bir gittin pir gittin

sorma be kuzum bazı sayfalar bi yasaklandı iş yernde filtre falan getrdi şubu falan fişman biliyorsun psikolojik olarakta sarsıldığım bi yaz geçirdim ama sonuç itibaryle döndümm ve çok ölzedim hepinizi neler yapıorsunuz bakim ne var ne yok hadi patlat bana güzel bişeyler söyle mutlu et beni

Hala çalıyor musun canım benim sende var mi güzel haberler

Ben HAMILEYIMMMMMMMMMMM

Bende oluvereyim nolacakki

Cok güldüm yaa bende atilla tasa ayyy igrendim kendimden Allah'tan kucuk ibo değilmiş yaa

bende serdar ortaca asiktim yaa topisee şimdi gülüyorum kendime

abiiiiiiiiiiii küçük onur ne yaaaaaaaaaa annem soruyodu çok net hatırlıyorum seni tarkana vereyim mi die bende yok verceksen küçük onura ver diodum yaaaaaaaaaaaaaaaaa ıyyyyyyyyyyyk valla iyiki büyüdük

kız bende aşıktım ona.. atilla taşı çok severdim birde gökhan tepe birde göktan diye bir çocuk vardı en istikrarlısı gökhan tepe olmuş kızzz bende kendimden utandım yeminle küçük onurun dizisi vardı onu izliyordum

canım yaaa çok üzüldüm sormasaydım keşke ((( yapın eve gider gitmez içime batar yoksa (

üzülme kız kolay şey yapar herkess

Hala çalıyor musun canım benim sende var mi güzel haberler

Ben HAMILEYIMMMMMMMMMMM

şimdi gördüm deiğer topikte liste dolmuş mşllh bi çoğu hamile ay ne kadar duygulandım ayyy kzuum bnm çok mutlu oldumm hayrlısıyla rabbim kucağına almayı nasp etsin inşş...ew kuzum hala çalılmaya dewam bebiş olunca çıkarım sanırım bakalım nasip malesef ben seni mutlu edemeyeceğim aynı şeklde bocalamaya dewam ediyorum kistlerden kurtuluyorum adet olamıyorum birazda savsakladım sanırım dr işini sıkıldığımdan ama bu ayki adetimde tekrar gideceğim :/

hahahaaaa tarkani bulmusda bunuyo suna bak

aynen tarkanı beğenmezdim hiç ben dişleri ayrık tı o zmn ar ondan sanırım
Çocukluk iste cok komikmisiz Atilla tasifa twitter dan takip ediyodum sildim iyk hem cikin hemde cok aptal

tam aptal ya o en son çıkarttığı şarkı neydi ama biz küçükken ham çökelek falan gidiyodu ama şimdi tırttttttttttt

diğer topik aylardir sessiz naz yoktu kaç aydır yeni dönmüş biraz hareketlenme olmuş yazan yoook pek kızların çoğu hamile çoğu doğum yaptı... Bende yeni hamile kaldım şükür 5 haftalık daha... Rabbim ins sende tekrar yasarsin kizina bi kardeş verir ins rabbim tedavini bırakma canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…