Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hay mşllah istedidkleri arzuladıkları olsunda hepsinin varsın topikten uzak kalsınlar bu güzel haberleri duymak yeterli bence çok mutlu oldum bitanem senin adına özet geç bakalım nasıl ne yaptın ne ettinde koydu rabbim onu göbüşe yerim onun daha oluşmamış ayeklerini oyyhhh kurban olayım ben onu verene ya inş rabbim benm şirin kızçeme de kardeş nasip eder hayurlsı artık..bu arda konulara hoppa die daldım bu arada burdaki arkadaşlara merhaba diyeyim güel günleriniz olsun gülcükler tebessümler yzüüznüzden eksik olmasın kesçelerim yarınımın güzel annişleri hepinize slmlar

selam
hicranım dra gittim 2 yumurta çatlamış ilişkiye devam dedi gün aşırı
diğer iki yumurta kist olmasın dedim :) güldü dr bişi demedi hem sevindim hem endişeliyim olur mu acep kist fln

sana zaten hep başkası baksın.. selam bile vermiyosun günlerdir :85:

sen benim ilk göz ağrımsın canım... selam neden vermeyeyim aşk olsun sana.. benim için hepiniz bir siniz hepinizi seviyorum.. senin hamileyim dediğin günü büyük bi sabırla ve heyecanla bekliyorum.. canım kuru fasulye çekti.. benim yerime 1 kaşık olsun ye olur mu?
eşinle barıştığına sevindim. seninle paylaşmasam da dua ettim. seni takip ediyorum. hani anneler çocuklarının aldıkları nefesi bilirler ya bende seni takip ediyorum canım..

Kızlar Selam;

Bugün açamadım fazla,yetişemedim yorumlarınıza(
Bugün göğüslerim fena baya büyüdü ve dokuanmıyorum,günümde yaklaşıyor,ve kırmızıyı görmek istemiyorum bende(
Dün eltim bebeğini kaybetti ve başından beri içimde olan his bugün yok gibi, (((((((

üzülme tatlım anlıyorum ben seni hepimizin aklından aynı şeyler geçiyo kimbilir belki şu an bile konuşuyolar olmuyo heralde diye geçiyodur milletin aklından ya milleti boşver ben bile kendimi bazen eksik hissediyorum ne yalan söyleyeyim ha şimdi soracaklar ha şimdi soracaklar diye diken üstünde bile olduğum oluyo toplum içinde arkadaşlarımın çoğu biliyo düşündüğümü annem kv lerde biliyo istediğimizi kv dem hiç benimle konuşmaz böyle şeyleri ama eşime sormuş bikaç kere banada sorar tabi bi süre sonra bi sıkıntımı var diye zaten insan kendinden geçiyo da etrafındaki özellikle de eşine bu duyguyu yaşatamamak çok koyuyo elden de bişey gelmiyo Allah sabır versin bizlere en kötü günlerimiz böyle olsun..

şimdi sizi kıskanayım mı kıskanmayayım mı bilmedim...

şimdi sizi kıskanayım mı kıskanmayayım mı bilmedim...

bak yaaa.. sende diğer türlü ilk göz ağrımsın biliyorsun dimi?? aynı şeyler senin içinde geçerli.. sizi seviyorum.. eee ben sizi diğer arkadaşlarınızdan kıskanıyor muyum?? ikinizde, hepinizde benim için 1 numarasınız...eskiden evden çok iş yerinde olurdum.. şimdi iş yerinden çok sizinleyim.. bu demek oluyor ki sizler benim her şeyimsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…