Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim balımmmmm iş güç işte aynennnnnnn öle göderdin mi kocanı işe

aynen canımmm benımm gönderdım bende buraya zıpladım hemen :) bugun az kalsın test alcaktım. eşime dıorum ıkı tane test alalım bulunsun evde bıraz daha bekle bakalım dıo :))9

aynen canımmm benımm gönderdım bende buraya zıpladım hemen :) bugun az kalsın test alcaktım. eşime dıorum ıkı tane test alalım bulunsun evde bıraz daha bekle bakalım dıo :))9

bekle bakalım şunun şurasında ne kaldı ayın 8 ıne 9 u gelmezse yaparsın kuşum daha iyi olur ben 10 gün geçmeden yapmıycam buda totemim benim

reglden sonra yumurta gelistiriciler agri yapti sonrasinda cat ignesi agri yaptı karin kasik bel dizime vurdu ağrılar normal bat yaklastikca geçiyor

ağrı var canım benimde bide karnım şişti ya kilo aldım yada iğne fln şişkinlik yaptı.
canım ben çıkıyorum byy işlerimi halledeyim.
kendine ve mercimeğine dikkat et

bekle bakalım şunun şurasında ne kaldı ayın 8 ıne 9 u gelmezse yaparsın kuşum daha iyi olur ben 10 gün geçmeden yapmıycam buda totemim benim
valla zor dayanıyorum yapmamak ıcınn yaa şeytan durtuo ama bana kalsaydı bugun alırdım test :) :) son 6 gun bata bende dayanabılrsem yapmıcam test ama esım bu hafta gececı ya aldırmaz test o ıyı oldu :):)
hımm bende sabaha kadar gelmiyor diye düşünmüştüm aman iyi canım kapını falan iyi kilitle kimseye açma

yok canım 3 kılıt bırden kılıtlı en son katta oturuyorum bırde acık yer yok suanda :))

gördüm lilimmmmm :115: caponumm benim

aslında çekik gözlü değilim de balık etliyim ya ondan sanırım bir sürü saç rengim modelim oldu benim ama başka atmayım artık yeter bu kadr dimii

aynen süper denk gelmiş tatlım 15 dk sonra çıkcam bakalım gene kv ye gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…