kizzzz çocuklara kaçık sorular hazırlamageçer günler canım
aynen canımmmm benımmmmm ıyıyımm canımmm saoll sen nasılsınnnnnn
infertilite bölümü senin için daha yararlı olur canım git bakalım bi
ooooooo meltemimm gelmiss hg kusumm naber
iyiyim balımmmmm iş güç işte aynennnnnnn öle göderdin mi kocanı işe
reglden sonra yumurta gelistiriciler agri yapti sonrasinda cat ignesi agri yaptı karin kasik bel dizime vurdu ağrılar normal bat yaklastikca geçiyor
aynen canımmm benımm gönderdım bende buraya zıpladım hemen :) bugun az kalsın test alcaktım. eşime dıorum ıkı tane test alalım bulunsun evde bıraz daha bekle bakalım dıo :))9
hımm bende sabaha kadar gelmiyor diye düşünmüştüm aman iyi canım kapını falan iyi kilitle kimseye açma
olur olur zamanı var sadece canım.... Ben aynı bildiğin gibi kuzum
reglden sonra yumurta gelistiriciler agri yapti sonrasinda cat ignesi agri yaptı karin kasik bel dizime vurdu ağrılar normal bat yaklastikca geçiyor
valla zor dayanıyorum yapmamak ıcınn yaa şeytan durtuo ama bana kalsaydı bugun alırdım test :) :) son 6 gun bata bende dayanabılrsem yapmıcam test ama esım bu hafta gececı ya aldırmaz test o ıyı oldu :):)bekle bakalım şunun şurasında ne kaldı ayın 8 ıne 9 u gelmezse yaparsın kuşum daha iyi olur ben 10 gün geçmeden yapmıycam buda totemim benim
hımm bende sabaha kadar gelmiyor diye düşünmüştüm aman iyi canım kapını falan iyi kilitle kimseye açma
siskinlikte iğneden canım sende kendine dikkat et bol çalışmalar
bekle bakalım şunun şurasında ne kaldı ayın 8 ıne 9 u gelmezse yaparsın kuşum daha iyi olur ben 10 gün geçmeden yapmıycam buda totemim benim
olur olur zamanı var sadece canım.... Ben aynı bildiğin gibi kuzum
:44::44::44::44::44:bekli görmemişlerdir
gördüm lilimmmmm:115: caponumm benim
valla zor dayanıyorum yapmamak ıcınn yaa şeytan durtuo ama bana kalsaydı bugun alırdım test :) :) son 6 gun bata bende dayanabılrsem yapmıcam test ama esım bu hafta gececı ya aldırmaz test o ıyı oldu :):)
yok canım 3 kılıt bırden kılıtlı en son katta oturuyorum bırde acık yer yok suanda :))
aman iyi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?