su an ki halimi gorsen ruyalarina girerimmm o kadar kotu yani
iyi aksamlar canimmmm hg nasılsın
canımmm kusuraaa bakmaaa ben görmedımm nasılsın canımm
canımmm hosgeldınnn cok sukur sen nasılsınn
saldım çayıra mevlam kayıra
ne yaptin canim sinav nasıl geçti
öncelikle hepinize iyi akşamlar yarınımın güzel anneleri rabbim öncelikle göbüşlerdeki bebeişlere güzel ömür ve sağlıklı bir şeklde dünyaya gelmelerini nasip etsin inş.ve o göbüşleri boş olan kardeşlerim kızçeleriminde en kısa zamanda doldursun inş kendimi tanıtayım adım sewda 28 yaşındayım ve bir kız annesiyim inş nasipse 2 bebiş istiyorum daha önceden dolaşıp duruyordum buralarda çok güzel ark.oldu bazı sebeplerden dolayı forma giremez oldum ama şükür döndüm hepine mutlu yarınlar diliyorum umarım benide aranıza hoş sohbetlerinize alısınız kocaman öpücükler sunuyorum sizlere
gezmeye mi as erdin
üzülme canım ya sağlık olsun ne yapalım
aramızaa hoş geldiiinnnnn....
teşekkür ederim lorenciğim
iyi akşamlar canım... iyiyiz siz nasılsınız... sonuç bu hafta mı çıkacak??
üzülme canım ya sağlık olsun ne yapalım
biraz çalış canım hem vakit geçer
aramızaa hoş geldiiinnnnn....
teşekkür ederim lorenciğim
nerelerdesin cnm epeydir göremiyordum senii !!!!!!!!
öncelikle hepinize iyi akşamlar yarınımın güzel anneleri rabbim öncelikle göbüşlerdeki bebeişlere güzel ömür ve sağlıklı bir şeklde dünyaya gelmelerini nasip etsin inş.ve o göbüşleri boş olan kardeşlerim kızçeleriminde en kısa zamanda doldursun inş kendimi tanıtayım adım sewda 28 yaşındayım ve bir kız annesiyim inş nasipse 2 bebiş istiyorum daha önceden dolaşıp duruyordum buralarda çok güzel ark.oldu bazı sebeplerden dolayı forma giremez oldum ama şükür döndüm hepine mutlu yarınlar diliyorum umarım benide aranıza hoş sohbetlerinize alısınız kocaman öpücükler sunuyorum sizlere
,gezmeye mi as erdinohh ohh gidin iyi olur canım....bende iyiyim minigimde iyidir ins ve ins buyuyordur
tmm bakalım tatlımmm beğenmene sevindim sende çok hoşsun canım söylememe gerek bile yok
kalmıyoruz hafta sonu kaldık cnm kendı evımız var ama benım manyak kocamın yüzünden gidiyoruz hep kızıyorum ama bu sefer de ninesi ameliyat olcakmış o gelmiş ondan gidiyoruz
bende dışarı çıkmak istiyorum sıkıldım iyice evde anra gezmek yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?