Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

öncelikle hepinize iyi akşamlar yarınımın güzel anneleri rabbim öncelikle göbüşlerdeki bebeişlere güzel ömür ve sağlıklı bir şeklde dünyaya gelmelerini nasip etsin inş.ve o göbüşleri boş olan kardeşlerim kızçeleriminde en kısa zamanda doldursun inş kendimi tanıtayım adım sewda 28 yaşındayım ve bir kız annesiyim inş nasipse 2 bebiş istiyorum daha önceden dolaşıp duruyordum buralarda çok güzel ark.oldu bazı sebeplerden dolayı forma giremez oldum ama şükür döndüm hepine mutlu yarınlar diliyorum umarım benide aranıza hoş sohbetlerinize alısınız kocaman öpücükler sunuyorum sizlere

aramızaa hoş geldiiinnnnn....

iyi akşamlar canım... iyiyiz siz nasılsınız... sonuç bu hafta mı çıkacak??

evet canım ıkılı test sonucum perşembe çıkıyor ama ben cuma alıcam dahılıyeyede sonuç göstermem gerekıyo tshım yuksektı benım netten baktım düşmüş baya bakalım dr nedicek...

hoş geldin canım... bende bir kız annesiyim. (15 yaşında) adım serap.. 36 yaşındayım inşallah 2. bebişin seni fazla bekletmez canım...

hımmm anladımm canımm benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…