meltemcim sen bana soru sordun ama anlamadım kuzum ya
kacinci gunu kontrole gideceksin
kacinci gunu kontrole gideceksin
hayır adetinin kacinci günü olacak
bende hiç bayan dr gitmedim burdaki dr lar bayan ilk kez bayan dr gidicempeki ikili test nasıl oluyor canım hiç bilmiyorum
Bu ikili test ne canim ya bende hep ozele gisiyorum hamileykenmi yaptiriliyo bu test
tatlım yarın ilacım bitiyor cuma günüde kontrole gideceğim....3. günü bakacak dokor....
ayyy ablammmm yaaa :18::18::18: rabbim korusun yawrularimizii saglikli sihhatli gelsinler ins... Çok güzel aciklsma olmuş teşekkür edrim
hayır adetinin kacinci günü olacak
alla alla hiç bi fikrim yoook canım yaa :44:
ya onu sormuyorum adetinin baslangicini birinci gun olarak sayiyoruz ta cuma gunu kacinci gun olacak
canımmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnn
ayyy ablammmm yaaa :18::18::18: rabbim korusun yawrularimizii saglikli sihhatli gelsinler ins... Çok güzel aciklsma olmuş teşekkür edrim
alla alla hiç bi fikrim yoook canım yaa :44:
teşekkür ederim cnm iyi olmaya çalııyorum kendimi kasmamaya çalışıyorum heyecanla bekliyorum cuma gününü!!! iyi olacağım inşallah!!!!
sen nasılsın iyi misin ?
ya onu sormuyorum adetinin baslangicini birinci gun olarak sayiyoruz ta cuma gunu kacinci gun olacak
gerisini sadece isim olarak biliyorum ablacim zamanla sizden ogrencem ins.
iyi ol canım benım ıyı oll cok sukur canım bende ıyıyım batı beklıyorum sabırsızlıkla işte :))
öyle mi hissediyorsun eline mi geliyor :44: hiç duymadım görmedim okumadım canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?