evet canım ıkılı test sonucum perşembe çıkıyor ama ben cuma alıcam dahılıyeyede sonuç göstermem gerekıyo tshım yuksektı benım netten baktım düşmüş baya bakalım dr nedicek...
hg cnm
bu ikili testi özel hast de mi yaptiriosunuz ablacim
hg cnm
hepinize iyi akşamlar kızçelerim yarına tebbessüm etmeyi ihmal etmeyiniş çıkış vakti geldiğinden çıkmam gerekiyor ama inş yarınlrada birlikteyiz
canımmm kusuraaa bakmaaa ben görmedımm nasılsın canımm
canımmm hosgeldınnn cok sukur sen nasılsınn
biraz çalış canım hem vakit geçerins geçersin
şiddetli olmasina gerek yoook kasiklarinda baski varsa oluşmuştur...ben iyiyim
bende dışarı çıkmak istiyorum sıkıldım iyice evde anra gezmek yasak
mrh tşk ederim sizleri sormalı önemli değil bu arada hata bnm sohbet esnasında söylediğimde es geçilmiş olabilir iyi akşamlar
inşallah cnm gene gel beklerizzz !!!!
meltemcim sen bana soru sordun ama anlamadım kuzum ya
şiddetli olmasina gerek yoook kasiklarinda baski varsa oluşmuştur...ben iyiyim
hepinize iyi akşamlar kızçelerim yarına tebbessüm etmeyi ihmal etmeyiniş çıkış vakti geldiğinden çıkmam gerekiyor ama inş yarınlrada birlikteyiz
inşş tatlım rosem gelmemmi sabah 08:30
bende hiç bayan dr gitmedim burdaki dr lar bayan ilk kez bayan dr gidicem
Bu ikili test ne canim ya bende hep ozele gisiyorum hamileykenmi yaptiriliyo bu testnormalde özele gidiyorum canım eve yakın diye. ama 2li testi daha önce arkadaşımın yaptırdığı devlet hastanesinde yaptıracağım.. bu arada erkek dr muayene olacağız ilk defa bakalım neler diyecek.. sonra sonucu özel dr götürüp göstereceğim..
anladım canım ben ilçedeyim burda özel hast yoook ile gidip gelmek sıkıntılı ayda bir ile özele gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?