Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım ıkılı test sonucum perşembe çıkıyor ama ben cuma alıcam dahılıyeyede sonuç göstermem gerekıyo tshım yuksektı benım netten baktım düşmüş baya bakalım dr nedicek...

cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz canım.. bende cuma günü gideceğim 2li teste..

hepinize iyi akşamlar kızçelerim yarına tebbessüm etmeyi ihmal etmeyin iş çıkış vakti geldiğinden çıkmam gerekiyor ama inş yarınlrada birlikteyiz

bu ikili testi özel hast de mi yaptiriosunuz ablacim

normalde özele gidiyorum canım eve yakın diye. ama 2li testi daha önce arkadaşımın yaptırdığı devlet hastanesinde yaptıracağım.. bu arada erkek dr muayene olacağız ilk defa bakalım neler diyecek.. sonra sonucu özel dr götürüp göstereceğim..

şiddetli olmasina gerek yoook kasiklarinda baski varsa oluşmuştur...ben iyiyim

kasıkta ağrı var dün evveli gün oldu aaamaa bugün yok denilecek kadar az!!! çok korkuyorum inşallah büyümüşlerdir !!!15dk koşu bandında yürüdüm sıkıldım buraya geldim .....Allah iyilik versin cnm !!!!

Bu ikili test ne canim ya bende hep ozele gisiyorum hamileykenmi yaptiriliyo bu test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…