Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar ben kaçar uykum geldiiii :) kocamda bı cacik yok zaten kurtlar vadisi izliyor zaten cokta tin yumyum gecti :))) öpüyorum hepinizi..

Aa nezaman cagirdin kiz duymamisim ya ben oo ben bütün stresimi attim gün asiri Mikmikte keramet onun icinde enerjimin hepyyüksek olmasi lazim djmi amaa :))

Bı ara budaydın o zaman bende kusmuştum sana ama neyse barıştım :)))) ohhhh yandan yandan doktur qamsemmm :)

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler,belki daha önce yazılmıştır bilmiyorum ama aklıma geldi paylaşayım dedim, yumurtlamanızın ve birleşme için en uygun zamanın anlaşılması için pratik bir yöntem var. Bunu en iyi tuvalette taharetlenirken anlıyosunuz. Elinize böyle yumurta akı gibi bişey geliyo,işte onu gördüğünüz an yakalayın kocanızı,pardon kocişi :).Ondan önceki günlerde yine sümüksü bir sıvı geliyor ele bu sıvı da
o günün yaklaştığını çalışmalara başlamanız gerektiğini söylüyor. Dediğim gibi şimdi çoğunuz "amaaaan bu muydu ezberledik zaten" diyosunuzdur ama bilmeyen varsa söyleyim dedim,hadi kolay gelsin.Biz de vazifemizi ifa ettik,kocam uyukluyor ben de netteyim işte.

selam kızlar aayyyyy nazar mı değdi noldu bilmiyorum bir halsizim hasta gibi bu akşam mikmik zor kocişede söz vermiştik ama (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…