Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hmm olsun canım no problemm

vallahi bilemiyrm cnm. ben sadece testine gore konustum. o zaman sen 3 gun gecti adetim deme. yaniltici oluyr. daha dpo 10 dasin cnm. zaten bebek acak 10 gunde tam yerlesiyr. o da yerlesmeden 1 damla betahcg salgilamiyor. ancak 10 gunden sonra basliyr salgilamaya. tabi bu dedigim max. sure. daha azi da olabilir.
bekleyecegiz o zaman guzelim. yapacak birsey yok. max. 4 gunun var. 4 gun sonra adet olmazsan gecikti gozuyle bak. yoksa psikolojik olarak geciktireceksin adetini.

Evet doğru söylüyorsun canım benimde kafam karıştı.

hmm tamam cutecım cok saol ozaman kan testı fılan yok dımı sen karsısın bılıyorum saol hayatım

Hayırlı geceler kızlar,liste msj yoluyla isim bildiren arkadaşlarla birlikte güncelleşti,
veeeeeeeeeeeeeee listemizde bebek isteyen 65 ekim hamile adayı vaaaaaar,

hayırlı olsun dua ve okumalara devam ediyoruz değil mi ihmal etmek yook

ben çıkayım tekrar hayırlı geceleeeer

Evet doğru söylüyorsun canım benimde kafam karıştı.

cnmm hic kafani karistirma.

bir bayanin yumirtlamasi erken yada gec olabilor. ekne yunurtlarsa erken gec yumurtlarsa gec adet olur. ama her zaman yumurtlamadan sonraki donem olan luteal faz hic degismez. genel de sabittir. o nedenle yunurtlama gunu belliyse luteal faziniz bitmeden adetim gecikti demeyin.

en genel haliyel bu luteal faz 12-14 gun arasinda degisir. ama bu sure 10-16 gun arasinda da degisebilir.

misal ben 30 gunde adet olayim. demkki 30-12=18. gun yumurtluyorum. cunku luteal fazim 12 gun.
eger bu ay 18. gun degilde 20. gun yumurtlarsam 20+12=32. gun adet olurum. cunku luteal fazim 12 gun. ama tutupda 30 gunde adet oluyrdum aa bugun 32. gun adetim gecikti dersem yanilirim.
umarim aciklayici olabilmisimdir.

oooooo maşallah maşallaaahhhhhhhhhhh.....

Süper teşekkürler canım :)

oyy canım ya rabbımın bı ı bıldıgı varmıs demek =) sıkma canını cocugun varmı hıc canım

yok canım 1.5 sene önce düşük yaptım çok üzülmüştüm ultrason kağıtlarını bile 3 4 ay olmuştur atalı işte 6 ay korunduk şuan 10 aydır istiyoruz 2 ay önce dr gittim prolaktin den şüpheleniyordum test yaptırdım 77 çıktı ilaç verdi bu ay 6 düştü ama bebek istediğim için dr yükselmesin diye tekrar verdi gebe olduğunu anladığın an bırak dedi.prolaktinden dolayı olmuyormuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…