ovu testi kullandım dedin gebelik testi ile ovu testi ayrı onun için söyledim ben ovu testi kullandım yumurtlama gününü tespit etmek için adetten hemen sonra başladım yanlış anlaşılma oldu sanırım canım
Evet iste ben o yüzden şaşırdım hamile sandim.çünkü bu gebelik testi ve silik çıkması bile pozitif demekmiş o yüzden heycanlandim...
ben ilk gebeliğimi adetim 5 gün geçtikten sonra test yaptım silik çıkmıştı
hmm olsun canım no problemm
ben ilk gebeliğimi adetim 5 gün geçtikten sonra test yaptım silik çıkmıştı
vallahi bilemiyrm cnm. ben sadece testine gore konustum. o zaman sen 3 gun gecti adetim deme. yaniltici oluyr. daha dpo 10 dasin cnm. zaten bebek acak 10 gunde tam yerlesiyr. o da yerlesmeden 1 damla betahcg salgilamiyor. ancak 10 gunden sonra basliyr salgilamaya. tabi bu dedigim max. sure. daha azi da olabilir.
bekleyecegiz o zaman guzelim. yapacak birsey yok. max. 4 gunun var. 4 gun sonra adet olmazsan gecikti gozuyle bak. yoksa psikolojik olarak geciktireceksin adetini.
ne guzel rabbım hepımıze nasıp eder ıns.
7 haftalıkken düşük yaptım canım
vallahi bilemiyrm cnm. ben sadece testine gore konustum. o zaman sen 3 gun gecti adetim deme. yaniltici oluyr. daha dpo 10 dasin cnm. zaten bebek acak 10 gunde tam yerlesiyr. o da yerlesmeden 1 damla betahcg salgilamiyor. ancak 10 gunden sonra basliyr salgilamaya. tabi bu dedigim max. sure. daha azi da olabilir.
bekleyecegiz o zaman guzelim. yapacak birsey yok. max. 4 gunun var. 4 gun sonra adet olmazsan gecikti gozuyle bak. yoksa psikolojik olarak geciktireceksin adetini.
Yani ben dogrumu biliyorum canım olabilirmi?
evet silik çıksa da pozitif ben hatta belki yanlış olabilir diye eşime de aldırdım yine 2 inci silik çıktı bu seferde tam emin olmak için hastaneye gittik pozitif çıktı 463 dü değerim ama kısmet olmadı
Evet doğru söylüyorsun canım benimde kafam karıştı.
Hayırlı geceler kızlar,liste msj yoluyla isim bildiren arkadaşlarla birlikte güncelleşti,
veeeeeeeeeeeeeee listemizde bebek isteyen 65 ekim hamile adayı vaaaaaar,
hayırlı olsundua ve okumalara devam ediyoruz değil mi ihmal etmek yook
ben çıkayım tekrar hayırlı geceleeeer
7 haftalıkken düşük yaptım canım
Allah yine kısmet edicek sana ins canım.
cnmm hic kafani karistirma.
bir bayanin yumirtlamasi erken yada gec olabilor. ekne yunurtlarsa erken gec yumurtlarsa gec adet olur. ama her zaman yumurtlamadan sonraki donem olan luteal faz hic degismez. genel de sabittir. o nedenle yunurtlama gunu belliyse luteal faziniz bitmeden adetim gecikti demeyin.
en genel haliyel bu luteal faz 12-14 gun arasinda degisir. ama bu sure 10-16 gun arasinda da degisebilir.
misal ben 30 gunde adet olayim. demkki 30-12=18. gun yumurtluyorum. cunku luteal fazim 12 gun.
eger bu ay 18. gun degilde 20. gun yumurtlarsam 20+12=32. gun adet olurum. cunku luteal fazim 12 gun. ama tutupda 30 gunde adet oluyrdum aa bugun 32. gun adetim gecikti dersem yanilirim.
umarim aciklayici olabilmisimdir.
kurtlar vadisi öncesi kocişle mik miklerbüyük gün 22 eylül
oyy canım ya rabbımın bı ı bıldıgı varmıs demek =) sıkma canını cocugun varmı hıc canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?