ebrulale sagol canım ınsallah..bır ekım ınsallah enguzel gununuz olur
kızlarrr bugun ovu testı yaptım bılıyosunuz adetım gectı 3 gun dedım bugun yapayım saat 19 da yapdım bıraz koyu cıktı yanı bundan bıkac gun once yapmıstım ama cok hafıf cızgı vardı sımdı daha koyulastı ne dersınız kızlar yaa cokda agrım var yaa bılmemkı belkı yarın kan testı yaptıracam Eki Görüntüle 808019
cutecım ne dersın sen bu ıse kızlar. afedersınız vajınamda agırıyo belım oyle agırıyokı anlatamam off cok heycanlıyım yaa cevap beklıyomm sızlerden canlarrr...
ohhh siz temizlikten bahsede durun bende evi temizledim :) son bi oda kaldı :)
ben çıkıyorum kızlar. hepinizi kocamaaannnAllaha emanet olun
Canım benim ben bu testten hiç yapmadım anlamamda ne olduğunu tam olarak bilmiyorum bileağrın varsa yumurtlama donemindesindir öyle değilmi.
kızlarrr bugun ovu testı yaptım bılıyosunuz adetım gectı 3 gun dedım bugun yapayım saat 19 da yapdım bıraz koyu cıktı yanı bundan bıkac gun once yapmıstım ama cok hafıf cızgı vardı sımdı daha koyulastı ne dersınız kızlar yaa cokda agrım var yaa bılmemkı belkı yarın kan testı yaptıracam Eki Görüntüle 808019
cutecım ne dersın sen bu ıse kızlar. afedersınız vajınamda agırıyo belım oyle agırıyokı anlatamam off cok heycanlıyım yaa cevap beklıyomm sızlerden canlarrr...
yok canım ovulasyon testı dedıler kı onunlada oluyo dıye t c den koyu olursa posıtıf oluyo ıkıncı yaptım daha koyu cıktı...Bu gebelik testimi
beeennndeeeeeeeeeeeeeeeeee............:18::18::18::18::18::18::18::18:1 ekmi beklemek çok zorrrrrr((( :...((( :))))) kafayı yicem sonunda
yok canım ovulasyon testı dedıler kı onunlada oluyo dıye t c den koyu olursa posıtıf oluyo ıkıncı yaptım daha koyu cıktı...
Canım benim ben bu testten hiç yapmadım anlamamda ne olduğunu tam olarak bilmiyorum bileağrın varsa yumurtlama donemindesindir öyle değilmi.
hmm canım ya bu teste ovulasyon testı dıyolar bu testler aslında yumurtlama donemını belırlıyo yanı t c ıle aynı koyulukda veya t cden daha koyu olursa ozaman test posıtıf yanı 24-36 saat ıcerısınde yumurtlıcaksın demek. o 3 gunu ıyı degerlendırmen gerek ıste. benım adetım gectı canım bugunde bıterse 3 gun gecıktı. ıste bu testlerdede gebelık belırlenebılıyr yanı t cden daha koyu olursa gebesın demektır =) ama benımkı sılık gecen gunelr yaptıgımda daha sılıktı bugun daha koyu cıktı...
Ay kız of elim ayağım birbirine dolaştı heycanlandim kocam neoluyor be sana diyor :))) ay Allahım sanki bana ne oluyorsa :)) ben bunu bilmiyordum ama öğrendiğim iyi oldu. Hahahha rezil oldum.
hmm hemen kullanma olmuyo ıste adet gecıkmesınde kullanabılıyosun gebe oldugunu ogrenmen ıcın..canım ovu testini adetim bittikten hemen sonra kullandım 2 inci çizgi silik çıktı negatif oluyor ancak koyu olunca pozitif sayılıyor.yani 2 inci çizgi hep çıkıyor.bu arada lh testiyle gebelik bakıldığını da bilmiyordum.
haha guldurdun benı gııı.... evet canım bende yenı duymusdum denedım ama tabı dahaden benımkı posıtıf degıl ıste bılgısı olan varsa yardım ıstıyodum kesın cute bılır am asesı cıkmıyo
hmm hemen kullanma olmuyo ıste adet gecıkmesınde kullanabılıyosun gebe oldugunu ogrenmen ıcın..
cnmm uzgunum negatif testin. gbe olsaydin 3 gunluk gecikmede bu coktan pozitif olurdu.
ovu testi kullandım dedin gebelik testi ile ovu testi ayrı onun için söyledim ben ovu testi kullandım yumurtlama gününü tespit etmek için adetten hemen sonra başladım yanlış anlaşılma oldu sanırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?