selam kızlar aayyyyy nazar mı değdi noldu bilmiyorum bir halsizim hasta gibi bu akşam mikmik zor kocişede söz vermiştik ama(
hahahahadi bakalım kolay gelsin inşallah mik mikler boşa çıkmaz mutlu haberleri veririz :124: ben de bi duş alayım yatağa çakılı kaldım belim ağrıdı vallaa
Ayyy herkescikler mik mikliyoooorrmart ayindaki kediler gibiimm
Ah Kıyamam yarım saat oldumuvolmamissa
Bekle
Yan cizme mars mars mikmik zamanı yumyumlari ve sposlari kusturme
Ayyy herkescikler mik mikliyoooorrmart ayindaki kediler gibiimm
Bnde ama bisver kocakari olunca mikmikin ne anlami var bu yaslar en verimli Çağlarimiz
kız hiç halim yokki...
yat kalkma be canım... keyfine bakkkkk
anam ne yarım saati mik mik ten sonra kalmadım kociş laptopu getirdi buraya geldim hala burdayım1 buçuk saat oldu :124:
Ozaman kalk hadi git yıkan sigara içiyonmu iciyorsan yak keyif sigaranı pofurdet
hayranim bikmadan usanmadan mik miklemenize bizimki artik monotonlasyi gerci hic atesli gecmedi ama...ben hic zevk almiyorum sirf bebek icin katlaniyorim..belki bu durumda kocisin erken bosalma sorunu olabilir..hic bisey anlamiyorim ben
kız hiç halim yokki...
veeeeeeeeeee beste geliyor
HER YAŞIN BİR GÜZELLİĞİ VAR EN GÜZEL ÇAĞIMDAYIMMMMMMMM
YA BELİR MİKMİKLERSİN YA DA OTURUP KALIRRRRRRRRRRRRRRR :)))))))))))))))))9
sen bişey yapmayacaksın ki canım eforu kocan sarfedecek, bi deparla at kendini yatağa,sonra zaten iki saat yatacaksın
hayranim bikmadan usanmadan mik miklemenize bizimki artik monotonlasyi gerci hic atesli gecmedi ama...ben hic zevk almiyorum sirf bebek icin katlaniyorim..belki bu durumda kocisin erken bosalma sorunu olabilir..hic bisey anlamiyorim ben
gorev olarak görme kendin icin yap bebek icin degil sana eziyet olmasin insan oykede kendini kötü hisseder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?