himm cuma gunu 13.gunun ins o zamana kendisi çatlamaz 11,12 günler cagirsa daha iyi olurdu
hayır olsun ins ablam yaa ins hamissindir ya
aayyy ablam demisimm canim ya pardonnnn
bat nezaman canım kaç gün var !!!
gerisini sadece isim olarak biliyorum ablacim zamanla sizden ogrencem ins.9ay böyle geçecek ins saglikli bi sekilde dogumda yapcaz ciciler almaya ne zaman başlanır en güzel yani
aayyy ablam demisimm canim ya pardonnnn
hayırlı akşamlar kızlar öğlen söylemeyi unutmuşum okumadan önce hayır olsun demeyi unutmayın :130::130hayır olsun)
ben 3 gündür rüyamda kendimi hamile görüyorum,bugün de çok net kucağıma aldım böyle dolu dolu emzirdim aynı oğluma benziyodu,beyaz kundağı var dı,elinede tutan arkadaşımda beyaz giymişti ,ama rüyada parlıyodu üzeri bebeğin nasıl mutlu oldum,yaaa çok etkiliyo psikolojimi,üst üste 3 gün gördüm sonum pek iyi görünmüyo bu kız gibi:89::89::89:
Ben minik bebegimi istiyorum hamis olmak istiyorum mis kokulu istiyorum :-(
bende öyle düşünüyorum ablacim ama o kadar güzel şeyler var ki herşeyden almak istiyorsun .....bu heveste cok ivir zivir almaya sebep gerçi
himm cuma gunu 13.gunun ins o zamana kendisi çatlamaz 11,12 günler cagirsa daha iyi olurdu
öyle mi hissediyorsun eline mi geliyor :44: hiç duymadım görmedim okumadım canım ya
sanırım öyle oldu abla ya
Allah izin verdiği sürece burdayız canım.. bence 5-6. aydan itibaren almak lazım bebişe. 7 aylık da doğum yapabilirsin 8 aylık da o yüzden hazır olması iyi.. daha erken başlamam ben diye düşünüyorum. kardeşime 5 aya kadar kız dendi. kıyafetleri alındı. hoopp sonra erkek dendi.. kıyafetler değiştirildi. en iyisi 5. aydan sonrası..
sanırım öyle oldu abla yagerçi msa da benden büyüktür
o bebiş o gobuse gelecek kuzumBen minik bebegimi istiyorum hamis olmak istiyorum mis kokulu istiyorum :-(
o bebiş o gobuse gelecek kuzum
yoook sen cuma git bakalım dr ne diyecek öncesinde ilişki olsun çatlama olursa kacirmazsin
ins geçer canım ya da ins bebistendir biz ii düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?