Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı akşamlar kızlar öğlen söylemeyi unutmuşum okumadan önce hayır olsun demeyi unutmayın :130::130hayır olsun)

ben 3 gündür rüyamda kendimi hamile görüyorum,bugün de çok net kucağıma aldım böyle dolu dolu emzirdim aynı oğluma benziyodu,beyaz kundağı var dı,elinede tutan arkadaşımda beyaz giymişti ,ama rüyada parlıyodu üzeri bebeğin nasıl mutlu oldum,yaaa çok etkiliyo psikolojimi,üst üste 3 gün gördüm sonum pek iyi görünmüyo bu kız gibi:89::89::89:

gerisini sadece isim olarak biliyorum ablacim zamanla sizden ogrencem ins. 9ay böyle geçecek ins saglikli bi sekilde dogumda yapcaz ciciler almaya ne zaman başlanır en güzel yani

Allah izin verdiği sürece burdayız canım.. bence 5-6. aydan itibaren almak lazım bebişe. 7 aylık da doğum yapabilirsin 8 aylık da o yüzden hazır olması iyi.. daha erken başlamam ben diye düşünüyorum. kardeşime 5 aya kadar kız dendi. kıyafetleri alındı. hoopp sonra erkek dendi.. kıyafetler değiştirildi. en iyisi 5. aydan sonrası..

Ben minik bebegimi istiyorum hamis olmak istiyorum mis kokulu istiyorum :-(

hayır olsunnn canımm benım su batlar gelsede bı rahatlasakk

himm cuma gunu 13.gunun ins o zamana kendisi çatlamaz 11,12 günler cagirsa daha iyi olurdu

tatlım benim çatlama sorunum olduğu için çatlamaz bence ama Alah bilir nedeyim cnm ozamana çağırdı beni...
bir şey olur mu ki perşembe mi gitsem:26::18::18::18::18:

ben de cinsiyetini öğrenim başlıcam almaya yavaş yavaş, her çıktığımda bikaç parça alsam ancak tamamlarım 1-2 ayda...bi anda almak istemiyorum, çok gezip çok bakıp en güzellerini almak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…