- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
aahhh evli mutlummm mik mik benim icin sadece bebek yapma aracıkızlarla onu konusuyorduk simdi istek yok hic bende
kocis erkenden gidiyo canim butun heves istek koreliyor gidiyor
Benle ela oldumu konu mikmikten cikmiyo Allah bizi netmiye :)))
Insallah canim yaa.. hepimizde hamis kalalim.. bayrami guzel haberlere karsilayalim..
Biter kiz izlesin sonra yaparsin..bizimki de mac derdinde anam..
Kızlar tamamdır o iş :))))
Kızlar tamamdır o iş :))))
Wass cok hızlısin benim herif uyudu eve gidene kadar uyansa bari(
kııızz herkesin içinde varmış da yerimiz darmış meğerhicran seni de aramıza bekliyoruz canımm, kop gell:))
aynen zamanlamada sikinti olunca bana iskence gibi geliyo.... Atom karinca gibi bir dk da sip sak tamam
Allah iyiliğinizi versin emi
topic bebek bekleme topiğnden çıkmış érenkli geceler" topiğine dönmüş valla fantaziler,pozisyonlar besteler falan
aynen zamanlamada sikinti olunca bana iskence gibi geliyo.... Atom karinca gibi bir dk da sip sak tamam
ayy böyle daha güzel oldu, oram şişti buram ağrıdı muhabbetindense forman ne renk, besten var mı, sahaya kaçta iniyon muhabbeti daha güzeel
bi kere benim israrimla dr gitti bi hap vermis kullandi ise yaramadi kontrolede bir daha gitmedi...benim jinekologa sordu böyle bi problemim var diye gebeliğe engel değil bu dedi gebelik oluşsun sanada çözüm buluruz dedi olda kaldı
ayy böyle daha güzel oldu, oram şişti buram ağrıdı muhabbetindense forman ne renk, besten var mı, sahaya kaçta iniyon muhabbeti daha güzeel
Benim kocamda 7de dukkan aciyo bide benimde 7:30 mesai o halde mikmik
bu ay böyle geçsin canlar :)) belirti aramayalım hiç... regle kadar mik mikte mik mik
doğru valla ne denir okuyup okuyup gülüyorum bi saattirherkese bol gollü maçlar ozman bebişler gelene kadar sonra ararsınız sahaları bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?