Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım birgün öncesi ve birgün sonrası ilişki oldu.. ama yumoştan sonra ateş bi süre düştü o kötüye yorulmalı mı bilemedim.. yinede sen kullanıyosun sen bilirsin tabi..
yükselmesi ve yüksek kalması önemliymiş kuzummmmm ama şöyle bişey var bür günde düşüp regl olan varmış... yani bugünlerde yüksek kalsın... inşallah güzel haber ver bize yaaaaaa çok istiyorum inşallahhhhh:18::18:

bebeğim güzellik bakan gözdedir, sen güzel baktığın için güzel görüyosun, yine de çok teşekkür ederim cnm...bak bitane daha ekledim daha yakından

Bende baktım bendeeeee :) Maşallah canım benim. Allah nazardan saklasın. Boncuğumuzu da koyalım ki gelecek nazarı alsın.

hadı koy canım senddee senıdee gorelımmmmmmmm

Ne zaman şarhoş oldum da kaldıramıyom kolları. Tey tey tey tey.

Haydi koy koy koy.

Allah bozmasın diycem ama zaten allah bozmaz. Allah kem gözlerden korusun. Tü tütütütütütü

sizi mi kıraçam canlarım, koydum fotoları ama öyle çok incelemedim önüme geleni koydum :) ayyyyy şımaracam şimdi tepenize çıkacam sonra kızacaksınız bana :) bebeğim hep söylüyorum güzel bakan güzel görüyo, güzel kalpli insanların nazarı değmez bu arada...ben de sizi görebilseydim iyiydi ama :)

ben albume koyayım canım sımdı :)

Fotolarinizi kaldirmiyosuniz kizlar bende koyacam yarin bakacam sizinkikerede :-* cikmam lazim simdi ara ara girebiliyorum kocis kiskaniyo sizi :-D muaa iii gceler hepinize :-D

ben de bulabilirsem koyayım bi taneeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…