saol canım ben hep böyle şebelek gibiyim işte
bakın bakın bana bakın yükledimmmmmmmmmmmm
ozamannnnnnnnnnnnnOlur mu öyle hiç. Senin pozitif enerjin, bize de iyi geliyor. :13::13::13:
hadi koy sana bakalımmmmmwowwwwwwwwwwww :) yaa bu ne ya burdaki kızların hepsi seçilmiş yaaaaaaaaaa süpersiniz...ayyyy benim de foto koyasım geldi :)
Selaaaaaaaaaaaaaaaaammmm; Bu gün ceeee yapıp kaçar gibi oldum hep.Selam verip çıkmalar falan. Yakıştıramadım kendime haaa. Çok üşüdüm bu gün ya bu ne soğuk böyleee. Kaç saattir battaniye altındayım yeni ısındım. Kendime gelince de kukucanlarıma selam veiym dedim
Ay canım ne içten bir gülüş. MaşallahHep gülelim. Hep hep hep.
wowwwwwwwwwwww :) yaa bu ne ya burdaki kızların hepsi seçilmiş yaaaaaaaaaa süpersiniz...ayyyy benim de foto koyasım geldi :)
ozamannnnnnnnnnnnn
ankaranın bağlarıııı da büklüm büklüm yollarııı
wowwwwwwwwwwww :) yaa bu ne ya burdaki kızların hepsi seçilmiş yaaaaaaaaaa süpersiniz...ayyyy benim de foto koyasım geldi :)
blaze bişey dicem üşümek iyidirOlur mu öyle hiç. Senin pozitif enerjin, bize de iyi geliyor. :13::13::13:
ozamannnnnnnnnnnnn
ankaranın bağlarıııı da büklüm büklüm yollarııı
hoslgeıdnnnn canımmmm canımm dıkkat et valla battanıye altından cıkmaa
ne zaman sarhoşş oldunda kaldıramıonnn golladrııııı haydeeeeeeeeeeeee hoppaaa hopp hoppp
Ne zaman şarhoş oldum da kaldıramıyom kolları.Tey tey tey tey.
Haydi koy koy koy.
blaze bişey dicem üşümek iyidiriyi şeylr olunca insan üşüyor
aynen üşütmüşüzdürrr üşütmüşüzdürrr :)))) evden dogru düzğün cıkmadann üşüttmüş olabilirr :))))aynı durumdayız canım ama bereket senın bat daha yakın :) :) bız usutmusuzdur usutmusuzdur :))
hımmmmmmmmmmmmmm ozaman yumurtlama öncesi oluyor böyle diyelim ama ben test yapmadan önce dondum dondum katkat giyindim hepYok bebeğim yaaa. Regl biteli 2 gün oluyor. Daha tık yok bizde.Ama vücut hazırlanıyor olabilir. İyi düşünelim iyi olsun.
bebişim minikbebişim resim yok diyooooo
ahhahaah. BAttaniyeyi attııııııııııııııııııııııım. Yorganı aldım. :2::2::2::2::2::2::2::2:
canımmm çok dua ediyorum sana inşallah 4 gün sonra bize çok çok güzel haberler verrr. o çizginin olduğu gün ve öncesinde ilişki olmuşmuydu???
aynen üşütmüşüzdürrr üşütmüşüzdürrr :)))) evden dogru düzğün cıkmadann üşüttmüş olabilirr :))))
şimdi baksana kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?