aynen canımm bak yaklastıkca ınsan dahada cok stres yapıyor
Fotolarinizi kaldirmiyosuniz kizlar bende koyacam yarin bakacam sizinkikerede :-* cikmam lazim simdi ara ara girebiliyorum kocis kiskaniyo sizi :-D muaa iii gceler hepinize :-D
ben albume koyayım canım sımdı :)
ben de bulabilirsem koyayım bi taneeeee
koydumm canım ama arkadasım olaak eklı olmayanlar goremıyor resımlerımııı :)))
ya ama yaaa 10 dakikadır bakıyorum ama foto yok diyo
koydumm canım ama arkadasım olaak eklı olmayanlar goremıyor resımlerımııı :)))
İyi geceler kızlarr
beennn olarak albüm eklemişsin cnm ama albümde foto gözükmüyo
canlarım ben foto bulamadım eşimin bilgisayarında sanırım hepsi. Yarın ekleyeyim.
mltmu ben göremiyorum seni tatlım. Arkadaşız ama niye öyle oldu ki. :18::18::18:
canım sımdı bakabılır mısın
bakim hemen cnm...blaze ashcim olsun cnm yarın koyarsın. ayyy şöyle görelim birbirimizi yaaa sürekli konuşuyoruz neye benzediğimizi bilmiyoruz :) ben de 1 tane daha ekledim
İyi geceler kızlarr
hehehehehehhe ay canım bnm ya sen benı guldurdun rabbımde senı guldursun evladındann ınsallahhh
hehehehehehhe ay canım bnm ya sen benı guldurdun rabbımde senı guldursun evladındann ınsallahhh
Gelinin arkadaşından 41 kere maşallah.Tütütütütütüütütü. Ben de yarın koyayım inşallah. Hepinizi öpüyorum canlar. Sonunda ısınınca uykum geldi. Yarın görüşürüz. Öptüm hepinizi.
Gelinin arkadaşından 41 kere maşallah.Tütütütütütüütütü. Ben de yarın koyayım inşallah. Hepinizi öpüyorum canlar. Sonunda ısınınca uykum geldi. Yarın görüşürüz. Öptüm hepinizi.
eee hatun kendini biliyo da o yüzden burdaki kızlar seçilmiş diyo :) bebeğim siz nerden toplandınız buraya yaaa, harbiden de seçilmiş gibi...maşallahhhhh Allah nazarlardan saklasın, benim bebek erkek, seninki kız olur sana benzerse beşik kertmesi yapalım :)
yuppyyyyyy yarın da seni görecez, meraktan çatlıcam yoksa :) öpüyorum cnm iyi uykular...
hehehehhe saolll canımmm benımmm yaaaa yok canım sızın guzellıgınzden dıorum oyle :)) valla kader bızı bırlestırdı canım benımm:) :) :) hahahah yapalımm canımm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?