Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Fotolarinizi kaldirmiyosuniz kizlar bende koyacam yarin bakacam sizinkikerede :-* cikmam lazim simdi ara ara girebiliyorum kocis kiskaniyo sizi :-D muaa iii gceler hepinize :-D

ben albume koyayım canım sımdı :)

ben de bulabilirsem koyayım bi taneeeee

koyun kızlar fotoları, orda özel seçeneği var onu işaretlemeyi unutmayın ama :) ayyyyyy ben sizi aşırının aşırısı merak ediyorum amaaaaa

canlarım ben foto bulamadım eşimin bilgisayarında sanırım hepsi. Yarın ekleyeyim.

mltmu ben göremiyorum seni tatlım. Arkadaşız ama niye öyle oldu ki. :18::18::18:

canlarım ben foto bulamadım eşimin bilgisayarında sanırım hepsi. Yarın ekleyeyim.

mltmu ben göremiyorum seni tatlım. Arkadaşız ama niye öyle oldu ki. :18::18::18:

canım sımdı bakabılır mısın

bakim hemen cnm...blaze ashcim olsun cnm yarın koyarsın. ayyy şöyle görelim birbirimizi yaaa sürekli konuşuyoruz neye benzediğimizi bilmiyoruz :) ben de 1 tane daha ekledim

bakim hemen cnm...blaze ashcim olsun cnm yarın koyarsın. ayyy şöyle görelim birbirimizi yaaa sürekli konuşuyoruz neye benzediğimizi bilmiyoruz :) ben de 1 tane daha ekledim

hehehehehehhe ay canım bnm ya sen benı guldurdun rabbımde senı guldursun evladındann ınsallahhh

hehehehehehhe ay canım bnm ya sen benı guldurdun rabbımde senı guldursun evladındann ınsallahhh

Gelinin arkadaşından 41 kere maşallah. Tütütütütütüütütü. Ben de yarın koyayım inşallah. Hepinizi öpüyorum canlar. Sonunda ısınınca uykum geldi. Yarın görüşürüz. Öptüm hepinizi.

eee hatun kendini biliyo da o yüzden burdaki kızlar seçilmiş diyo :) bebeğim siz nerden toplandınız buraya yaaa, harbiden de seçilmiş gibi...maşallahhhhh Allah nazarlardan saklasın, benim bebek erkek, seninki kız olur sana benzerse beşik kertmesi yapalım :)

saollllll canımmmm benımmmmmmmmmmm :)))))))) sende koy canım merak edıyoruz senıdee bende cok optum canım gorusuruzzzzz

yuppyyyyyy yarın da seni görecez, meraktan çatlıcam yoksa :) öpüyorum cnm iyi uykular...

hehehehhe saolll canımmm benımmm yaaaa yok canım sızın guzellıgınzden dıorum oyle :)) valla kader bızı bırlestırdı canım benımm:) :) :) hahahah yapalımm canımm :))

hehehehhe saolll canımmm benımmm yaaaa yok canım sızın guzellıgınzden dıorum oyle :)) valla kader bızı bırlestırdı canım benımm:) :) :) hahahah yapalımm canımm :))

eşime diyorum ki kız da olsa erkek de olsa bana benzesin bebek :)))))) eşim kumral ben esmerim yaaa, bayılırım kara kaş kara göz bebeklere...tamam sözü de aldık, dünür olma ihtimalimiz %50, çarşamba bi yaptirim ikili testi bakalım öğrenebilecek miyim cinsiyetini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…