oyy canımm benımm yaaaa cok haklısın canım duzgun dınlemeden hemen saydırmıs Allahım hıdayet versın tum herkese canımm
Kizlar benim esim oyle boyle degil felaket bakar kendine oyle digince gruruna yediremedi sabirim saff ama cok kizdirdi beni opup duruyo beni saclarimi ona dogru salliyorum bende konusmuyorum :-D :-Dcanım ne eşindir ayagın kokuyo demişsin çok mu... dersin ne var onda.. abartmış bayagı.. kusura bakma canım deyip yıkaması gerekiyodu..
deniz şifreni ve mail adresini vermen lazm kukuşum yoksa yapamam
maşallah kukulogummm yaa.yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın
Kizlar benim esim oyle boyle degil felaket bakar kendine oyle digince gruruna yediremedi sabirim saff ama cok kizdirdi beni opup duruyo beni saclarimi ona dogru salliyorum bende konusmuyorum :-D :-D
denizim doğum tarihini söyleeeyazdım canım.. varmı başka bişey?? söylede ben çıkıcam yarın ögrenirim senden..yeni şifreyi falan
kızlaar yazıcam bir dakika deniza ateş tablosu yapıyorum :)
denizim doğum tarihini söyleee
1 ocak 1987 yaptım bnde bak bakalım beğencen mi :)))6.11.1987 canım başka bişey varmı
kolayy gelsınn canımmm :))
bende bende bende gorcemm
bida gördumm bıda bıdaaa :)))9
maşallah kukulogummm yaa.yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın
Psikom kaldirma fotonu simdi bakamam yarin bakicam :-D
hımm haklısın canım ınsan tek cızgı gorucek dıye yapmaya korkuyor su 3 gun hemen gecsıne ıns adet olmazsın canım guzel haberler verırsın bıze. bende dıyorum yok bu ay tutmamıstır sanmıyorum falan dıye hep negatıp dusunmeye calısıyorum umutlanmayım dıye
bakın bakın bana bakın yükledimmmmmmmmmmmm
kukuşlarım tamam yarın herkes görsün kaldırcam fotolarımısizi çok seviyorummm
canım ne zaman test yapmayı düşünüyosun?
kukuşlarım tamam yarın herkes görsün kaldırcam fotolarımısizi çok seviyorummm
Selaaaaaaaaaaaaaaaaammmm; Bu gün ceeee yapıp kaçar gibi oldum hep.Selam verip çıkmalar falan. Yakıştıramadım kendime haaa. Çok üşüdüm bu gün ya bu ne soğuk böyleee. Kaç saattir battaniye altındayım yeni ısındım. Kendime gelince de kukucanlarıma selam veiym dedim
Ay canım ne içten bir gülüş. MaşallahHep gülelim. Hep hep hep.
aynen canm bende oleyım işdee umutlanmamayaa calsısıyorumm korkuorumm yanı :)
canımmm çok dua ediyorum sana inşallah 4 gün sonra bize çok çok güzel haberler verrr. o çizginin olduğu gün ve öncesinde ilişki olmuşmuydu???hiç kaldırma kuzum benim avatar yapçok tatlısın hep görelim.. enerjin bizede yayılsın.. bu arada tekradan sagol ellerin ugur getirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?