Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oyy canımm benımm yaaaa cok haklısın canım duzgun dınlemeden hemen saydırmıs Allahım hıdayet versın tum herkese canımm

canım ne eşindir ayagın kokuyo demişsin çok mu... dersin ne var onda.. abartmış bayagı.. kusura bakma canım deyip yıkaması gerekiyodu..
Kizlar benim esim oyle boyle degil felaket bakar kendine oyle digince gruruna yediremedi sabirim saff ama cok kizdirdi beni opup duruyo beni saclarimi ona dogru salliyorum bende konusmuyorum :-D :-D

Kizlar benim esim oyle boyle degil felaket bakar kendine oyle digince gruruna yediremedi sabirim saff ama cok kizdirdi beni opup duruyo beni saclarimi ona dogru salliyorum bende konusmuyorum :-D :-D

hahahah canım benımmm yaaaa :) ::) :) ohh olsun ona salla canım salla :)

aynen canm bende oleyım işdee umutlanmamayaa calsısıyorumm korkuorumm yanı :)

Selaaaaaaaaaaaaaaaaammmm; Bu gün ceeee yapıp kaçar gibi oldum hep. Selam verip çıkmalar falan. Yakıştıramadım kendime haaa. Çok üşüdüm bu gün ya bu ne soğuk böyleee. Kaç saattir battaniye altındayım yeni ısındım. Kendime gelince de kukucanlarıma selam veiym dedim

bakın bakın bana bakın yükledimmmmmmmmmmmm

Ay canım ne içten bir gülüş. Maşallah Hep gülelim. Hep hep hep.

saol canım ben hep böyle şebelek gibiyim işte

hiç kaldırma kuzum benim avatar yap çok tatlısın hep görelim.. enerjin bizede yayılsın.. bu arada tekradan sagol ellerin ugur getirsin inşallah
canımmm çok dua ediyorum sana inşallah 4 gün sonra bize çok çok güzel haberler verrr. o çizginin olduğu gün ve öncesinde ilişki olmuşmuydu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…