Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahahahahahaha:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:Ben de moral vermeye çalışıyormmmmmm. Çok sevindim canım benim. Hayırlı uğurlu olsunnnnnn.

sagol canım sende haklısın fotoda görünmüyo pek.. inan elimde gayet belli evirip çevirmeme gerek yok yada ışıga falan tutmama orda duruyo işte

sagol canım benim ama stres olayına söz veremicem sabahtan beri ellerim titriyo milyon kere baktım teste..sanki bakmasam çizgi kaybolacakmış gibi hissediyorum

CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM INANAMIYORUMMM GÖZUN AYDIN BENDE GÖRÜYORUM VALLAAAA O SİLİK CIZGIYI CANIM YAAA INSALLAHHH BEBEİŞİN SENINLEDİRRR AYYYYY COK MUTLU OLDUMMMMMMMMMMMMM DDDDDDDDDDD darısı bana ınsallahhhhhhhhhhhh

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sagol canım benim..ne olur dua edin bu defa saglıklı bi gebelik olsun lütfen

hadi gözün aydın olsun canım sakin ve sabırlı ol bebeğim şu aşamalar önemli şimdi serap abla seni görürse aklı gider dikkatli ol der benden sölemesi....

nasılda öğrenmiş beni... çok fazla panik heyecan yok sakin sakin... tutunsun görelim keseyi sonra da pıt pıtları... canımsınız cannnnnn.. ben hamile olduğumda sevinememiştim. çünkü o gece denizin hastaneyi aramıştım. çok üzülmüştüm. tam 2 ay sonra çokkkk sevindim çokkkkk....

psikom ellerin bir gecede ugurlu geldi Allahım dilerim bebegim bennimledir...bat günü kana giderim inşallah :119:

nasıl nasıl nasıl nasıl çok sevindim anlatamammmmm... bir hicran çok beklediği için böyle sevinmiştim birde sen.... çok kafana takıyordun çok dua ettim senin için... Allah tamamına erdirsin kuzummmmmmmmmmmm
Hadi bakalım hep birlikte DENİZ ve BEBİŞİ için.

denizim günaydınnnn.. inşallah bebiş sana tutunur... net silik 2. çizgi... hadi bakalım gelsin bebiş.... dualarımız kabul oldu...

serabım canım benim ne olur dualarını kesme.. saglıklı gebelik olsun bu defa nolur dua edin.. seviniyorum aklım gitti ama inanki hep yarım seviniyorum..

valla bende kendimde bu kadar heyecanlı değildim böyle güzel umutlar yeşermesi duygulandırdı beni...valla sende canımsın ablam....

bu defada aramak ister misin

serabım canım benim ne olur dualarını kesme.. saglıklı gebelik olsun bu defa nolur dua edin.. seviniyorum aklım gitti ama inanki hep yarım seviniyorum..

yarım sevinme tam sevin canım benim ama sakin sevin olur mu? hamilesin diye niye keselim dualarımızı..daha dur yeni başladık dua etmeye...önümüzde daha çokkk güzel günler olacak inşallah...

çok sagol canım benim. bende çok bekledim Allahım kimseyi bekletmesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…