ahahahahahaha:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:Ben de moral vermeye çalışıyormmmmmm. Çok sevindim canım benim. Hayırlı uğurlu olsunnnnnn.
Hadi bakalım hep birlikte DENİZ ve BEBİŞİ için.
sagol canım benim ama stres olayına söz veremicem sabahtan beri ellerim titriyo milyon kere baktım teste..sanki bakmasam çizgi kaybolacakmış gibi hissediyorum
ayy evettbirazda ben oynayım
elimdeki inan dahada belirginaklım gitti sabahtan beri.. üstelik anında çıktı..
CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM INANAMIYORUMMM GÖZUN AYDIN BENDE GÖRÜYORUM VALLAAAA O SİLİK CIZGIYI CANIM YAAA INSALLAHHH BEBEİŞİN SENINLEDİRRR AYYYYY COK MUTLU OLDUMMMMMMMMMMMMMDDDDDDDDDDD darısı bana ınsallahhhhhhhhhhhh
hadi gözün aydın olsun canım sakin ve sabırlı ol bebeğim şu aşamalar önemli şimdi serap abla seni görürse aklı gider dikkatli ol der benden sölemesi....
hadi gözün aydın olsun canım sakin ve sabırlı ol bebeğim şu aşamalar önemli şimdi serap abla seni görürse aklı gider dikkatli ol der benden sölemesi....
sagol canım benim..ne olur dua edin bu defa saglıklı bi gebelik olsun lütfen
psikom ellerin bir gecede ugurlu geldiAllahım dilerim bebegim bennimledir...bat günü kana giderim inşallah :119:
denizim günaydınnnn.. inşallah bebiş sana tutunur... net silik 2. çizgi... hadi bakalım gelsin bebiş.... dualarımız kabul oldu...
nasılda öğrenmiş beni... çok fazla panik heyecan yok sakin sakin... tutunsun görelim keseyi sonra da pıt pıtları... canımsınız cannnnnn.. ben hamile olduğumda sevinememiştim. çünkü o gece denizin hastaneyi aramıştım. çok üzülmüştüm. tam 2 ay sonra çokkkk sevindim çokkkkk....
psikom ellerin bir gecede ugurlu geldiAllahım dilerim bebegim bennimledir...bat günü kana giderim inşallah :119:
nasılda öğrenmiş beni... çok fazla panik heyecan yok sakin sakin... tutunsun görelim keseyi sonra da pıt pıtları... canımsınız cannnnnn.. ben hamile olduğumda sevinememiştim. çünkü o gece denizin hastaneyi aramıştım. çok üzülmüştüm. tam 2 ay sonra çokkkk sevindim çokkkkk....
Denizim bu harika bi haber tebrik ederim sag salim al kucağına ins:)) darısı bana ve tüm bekleyenlere
serabım canım benim ne olur dualarını kesme.. saglıklı gebelik olsun bu defa nolur dua edin.. seviniyorum aklım gitti ama inanki hep yarım seviniyorum..
sende heyecan ve panik yapma olur mu sakin sakin... dualarımız seninle biliyorsun..
nasıl nasıl nasıl nasıl çok sevindim anlatamammmmm... bir hicran çok beklediği için böyle sevinmiştim birde sen.... çok kafana takıyordun çok dua ettim senin için... Allah tamamına erdirsin kuzummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?